...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Προτού διαβάσετε την παρακάτω ομιλία σκεφτείτε ότι την λέει κάποιος Έλληνας που θέλει να σώσει την Ελλάδα.....


«Όταν τελείωσε ο Πόλεμος, αισθάνθηκα όπως και πολλά εκατομμύρια συμπολιτών ότι δεν ήμουν υπεύθυνος για τις αιτίες του, ούτε για το ξεκίνημά του, ούτε για τον τρόπο διεξαγωγής του, ούτε ήμουν υπεύθυνος για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μου. Ήμουν ένας απλός στρατιώτης ανάμεσα σε άλλους. Ακολούθησε μια περίοδος όπου ο (Έλληνας)  μπορούσε να είναι υπερήφανος μόνο για το παρελθόν του. Ενώ για το παρόν, μπορούσε μόνο να ντρέπεται.

Με την παρακμή της εξωτερικής πολιτικής και την εξασθένηση της πολιτικής μας ισχύος, ξεκίνησε η εσωτερική κατάρρευση, με τη διάλυση των σπουδαίων μας εθνικών ιδρυμάτων, τη σαπίλα και την διαφθορά της κεντρικής διοικήσεως. Έτσι ξεκίνησε η πτώση του έθνους μας. Και τώρα βλέπουμε την κατάρρευση της μίας τάξης, μετά της άλλης. Οι μεσαίες τάξεις είναι σε απόγνωση. Εκατοντάδες χιλιάδες ζωές καταστρέφονται. Κάθε χρόνο η κατάσταση γίνεται όλο και πιο απελπιστική για δεκάδες χιλιάδες. Εκατοντάδες χιλιάδες χρεοκοπούν.

Και τώρα οι τάξεις των ανέργων αρχίζουν να διογκώνονται. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα εκατομμύρια, σήμερα μπορεί να είναι επτά ή οκτώ εκατομμύρια! Για πόσο ακόμα μπορεί να συνεχίζεται αυτό; Είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα πριν να είναι αργά. Για αυτό, αποφάσισα να σώσω το έθνος και την πατρίδα. Ακριβώς όπως ακούραστα δούλεψα τόσα χρόνια για να κτίσω αυτό το κίνημα και να το κάνω να μεγαλώσει, έτσι εγώ και όλοι μας, θα εργαστούμε σκληρά, θα μοχθήσουμε για την ανάσταση του έθνους. Λαέ δώσε μας 4 χρόνια και σου ορκίζομαι ότι όπως ανέλαβα τα καθήκοντά μου έτσι και θα τα αφήσω! Δεν το έκανα για τους μισθούς και τα προνόμια! Το έκανα για εσάς!»

Όποιος διαβάζει το κείμενο βλέπει το σήμερα της Ελλάδος.

ΟΜΩΣ… αυτός ο λόγος είναι η ιστορική ομιλία του Χίτλερ μετά την ανάληψη της Αρχής στις 10/2/1933 (https://www.youtube.com/watch?v=Ppepz1eeeb4&sns=fb)! Ο Χίτλερ, που χρηματοδοτήθηκε από εβραϊκά κεφάλαια, σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, από αυτούς που τον χρηματοδοτούσαν, ουσιαστικά ξεκίνησε να εφαρμόζει το σχέδιο κτισίματος του ναού του Σολομώντα στην σκέψη των ανθρώπων, ένας ναός που καίει την εθνικότητα των εθνών· ο Χίτλερ ως Γερμανός και ο τότε λόγος του είναι τα απαγορευμένα θέλω του ελληνισμού του τώρα.

Και μιας και παίζουν μπάλα με τα μυαλά μας, είναι σημαντικό να αναφέρω ότι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων προπαγανδίστηκε 50 χρόνια πριν ξεκινήσει προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για πειστεί η ανθρωπότητα ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι.

Δημοσιεύματα από το 1900 και μετά αποδεικνύουν ότι ο Διεθνής σιωνισμός σε όλες τις χώρες προπαγάνδιζε το Ολοκαύτωμα παγκοσμίως με δημοσιεύσεις στον Τύπο λέγοντας ότι 6.000.000 Εβραίοι «εκδιώκονται», «βασανίζονται» και «δολοφονούνται» στην Ευρώπη και την Ρωσία.

Ενδεικτικά ανάμεσα σε δεκάδες:

1900 – 11 Ιουνίου – Δημοσίευμα στους NEW YORK TIMES – σελίδα 7 – Ραβίνος Wise: «Εκεί  βρίσκονται 6.000.000 που ζουν, ματώνουν, υποφέρουν για να ευνοήσουν τον Σιωνισμό».
1902- Η δέκατη έκδοση της εγκυκλοπαίδειας Μπριτάνικα κάτω από τη λέξη αντισημιτισμός) γράφει ότι «έξι εκατομμύρια Εβραίοι της Ρουμανίας και Ρωσίας υποβαθμίζονται συστηματικά.
1905- Ένας Εβραίος ιεροκήρυκας δηλώνει ότι αν η(καθοδηγούμενη απο Εβραίους)Κομμουνιστική άνοδος στην Ρωσία πετύχει και ρίξει την Τσαρική κυβέρνηση, ο Σιωνισμός δεν θα είναι πλέον απαραίτητος.


1911- Ο Μάξ Νορντάου, ο συν-ιδρυτής του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού με το Θεόδωρο Χέρτζλ, προειδοποιεί για την «εκμηδένιση 6 εκατομμυρίων ανθρώπων» στο Σιωνιστικό Κογκρέσο στην Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτό έγινε 22 χρόνια πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία και 3 χρόνια πριν ξεκινήσει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ελπίζω να τέθηκε ο προβληματισμός στην σκέψη σας.  Ο ναός του Σολομώντα, που καίει την εθνικότητα των εθνών· ο Χίτλερ ως Γερμανός και ο τότε λόγος του είναι τα απαγορευμένα θέλω του ελληνισμού του τώρα….

Και μιας και ταράζουμε τα νερά… ας αλλάξουμε λίγο θέμα στο επίκαιρό μας σήμερα· αναφέρει ο Κοσμάς ο Αιτωλός για τις μέρες μας «να παρακαλάτε να είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας» όταν θα έρθει το κακό. Δεν εννοεί να είναι ημερολογιακά καλοκαίρι, αλλά να έχει καλό καιρό σαν καλοκαίρι, που σημαίνει απλά ότι μπορεί να γίνει και φθινόπωρο ή χειμώνα που να έχει καλό καιρό. Ποιες είναι οι προβλέψεις για φέτος;

Socratesnios