...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Η ηθική της σάπιας επιστήμης του Πολιτισμού της χεστρας

Εγκρίθηκε το λεγόμενο «Ζωντανό» φάρμακο κατά του Καρκίνου .
Το συγκεκριμένο φάρμακο έχει επιτυχία 83% και όπως λένε οι «επιστήμονες» κάνει θαύματα κατά του καρκίνου ,.....
ετοιμοθάνατοι ασθενείς που το χρησιμοποίησαν είναι ακόμα ζωντανοί μετά από 5 χρόνια χωρίς κανένα σημάδι καρκινικών κυττάρων !

Η αντικαρκινική θεραπεία που χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα κύτταρα των ίδιων των ασθενών θα κοστίζει 475.000 δολάρια !

Αν είσαι εκατομμυριούχος ζεις αν όχι ψοφας …αυτή είναι η ηθική του πολιτισμού της χεστρας !

Αν και ακόμα η τεχνική άφορα μόνο πάσχοντες από λεμφοβλαστικη λευχαιμία οι επιστήμονες θεωρούν οτι σύντομα θα έχουν δημιουργήσει παραλλαγές στην μέθοδο για το σύνολο των διαφόρων τύπων καρκίνου !

Αλλά να το κάνεις τι …βγήκε το φάρμακο για την ασθένεια που αποδεκατίζει την ανθρωπότητα ..αλλά δεν βγήκε προφανώς για τους ανθρώπους όλους …!

Κάποιος γραμμικός παπάρας θα πει ότι ..είναι λογικό η εταιρίες έχουν τεράστια έξοδα στην έρευνα κοκ…

Θα πρέπει να πάρει φόρα αυτός που σκέφτεται έτσι και να σκεφτεί αν αυτοί οι μέθοδοι και άλλες δεκάδες μέθοδοι που έχουν θαφτεί ..δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια …αν είναι η τελειωτική μορφή και λύση η αν είναι απλά μια σταγόνα Ελπίδας που κοστίζει δις ενώ έχουν βρει την ολόκληρη λύση ..και ίσως λύσεις που δεν θα κόστιζαν τιποτα κοκ….

Η απόφαση να εγκριθεί πάντως το ζωντανό φάρμακο από την Novartis χαρακτηρίστηκε ιστορική στιγμή …και λογικό είναι ..τόσοι μέτοχοι και επενδυτές θα χεστούν στο χρήμα για άλλη μια φορά πάνω στον θάνατο τον συνανθρώπων τους !

475.000 ο ένας ασθενής …. ενώ θα μπορούσες να πάρεις 10-20 χιλιάδες από όλους τους ασθενείς !!!!…

Αλλά είναι αλλιώς τα νούμερα αυτά στην γκλάβα των επενδυτών …αλλιώς λειτουργεί στην υποσυνείδητη τσέπη κάθε ερπετού !!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ