...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο 23χρονος αριθμολόγος της 23 Σεπτεμβρίου, λέει τωρα ότι η αποκάλυψη αρχίζει τελικα τον Οκτώβριο

Ενας οπαδος και νεο προφητης για το Τέλος του κόσμου ισχυρίζεται τώρα οτι ο Οκτώβριος θα είναι η αρχή του τέλους....


Υπήρξε ένας σημαντικός συναγερμός σε ορισμένους ερευνητικούς κύκλους, λόγω των προβλέψεων ότι η 23η Σεπτεμβρίου 2017 θα ήταν η ημέρα που ο κόσμος θα τελειώνε. (ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:Εδώ ακόμα και η ιστοσελίδα που μεταφράζουμε το άρθρο το beforeitsnews κάνει το ίδιο ατόπημα και δημιουργεί αναγκαστικά ψευδή είδηση όπως έχουν κάνει ήδη όλα τα μεγάλα ΜΜΕ ..δηλώνουν ότι η 23 Σεπτεμβρίου ότι θεωρήθηκε σαν μέρα του τέλους ..ενώ στην πραγματικότητα η 23 Σεπτεμβρίου ήταν ΣΗΜΑΔΙ για μια αρχή .. !)

Ωστόσο, τώρα ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές αυτής της ανησυχητικής θεωρίας περί το τέλος του κόσμου, ο David Meade, έχει ισχυριστεί ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Ο David Meade, ένας αστρονόμος και συγγραφέας, δηλώνει για να καθησυχάσει τον κόσμο ότι τα πράγματα δεν θα τελειώσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αντίθετα, λέει ότι θα υπάρξουν ουράνια γεγονότα σε αυτήν την ημερομηνία, τα οποία τα αναφέρει απλά ως «δείκτες χρόνου» (σημάδια).

Δήλωσε επίσης ότι ενώ τα mainstream media έχουν αναφέρει ότι αυτά τα ουράνια γεγονότα (σημάδια) θα είναι ορατά αυτός δεν πιστεύει ότι θα είναι.

Παρά τη διαβεβαίωση αυτή, ο Meade επανέρχεται στην πρόβλεψή του ότι το τέλος είναι κοντά.

Λέει ότι ο μήνας Οκτώβριος θα είναι η «αρχή του τέλους» σε σχέση με τη ζωή στον πλανήτη. (ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:Η 13 Δεκεμβρίου εμείς θεωρούμε ότι θα έχει ακόμα ένα σημαδι)

Λέει ότι από τις 21 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η επταετής περίοδος δοκιμασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο μυστηριώδης πλανήτης Niburu θα έρθει κοντά στην τροχιά της Γης και θα προκαλέσει διάφορες μορφές καταστροφής στην ανθρωπότητα.

Έχει μάλιστα ακουστεί ότι η εμφάνιση του Niburu θα μπορούσε να προκαλέσει ένα είδος γεγονότος που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως η έλευση του αντιχρίστου ή της αρπαγής.

Τα λόγια του Meade έγιναν δεκτά με ανησυχία από μερικούς ανθρώπους, αλλά άλλοι είναι πολύ πιο δύσπιστοι, επισημαίνοντας ότι το τέλος των καιρών και των προφητειών έχει ξανά γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν και όμως δεν έχει ποτέ συμβεί . (ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:Αν γνώριζαν βέβαια ότι το 98% των προφητειών που τα ΜΜΕ έβγαλαν και είπαν ότι μιλάνε για το τέλος του κόσμου ..απλά ήταν ένα ψέμα και αυτές οι προφητείες δεν μιλούσαν για το τέλος του κόσμου …βλέπε Μάγιας πχ …θα ειχαν μια ανησυχία παραπάνω )

Ωστόσο, δεδομένης της ξαφνικής, άνευ προηγουμένου ύπαρξης φυσικών καταστροφών όπως οι τυφώνες και οι σεισμοί, τα αυξανόμενα πολιτικά προβλήματα στον κόσμο, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην έκρηξη ενός παγκόσμιου πολέμου, ίσως για μερικούς το τέλος να πλησιάζεις ….

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ