...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

23 Σεπτεμβρίου Όχι τέλος αλλά αρχή ! Μια γέννηση ..αυτό θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου …η Αρχή μιας νέας εποχής !

Θέλουν να σας κάνουν να μην μπορείτε να δείτε , θέλουν να αποδομίσουν την πληροφορία με στημένους αναλυτές , σχολιαστές που κάνουν οτι δεν κατανοούν , θέλουν να χλευασουν το γεγονός …να πουν είδατε τίποτα δεν έγινε …ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!….
Το θέμα είναι σε τι σε εχουν εκπαιδεύσει να κοιτάς , τι να περιμένεις … !

Στοχευσαν στο σημείο για να το ενεργοποιήσουν όλοι …αλλά στοχευσαν με δόλιο τρόπο .. !

Στις 23 δεν μιλάει κανείς για το τέλος του κόσμου … Κανείς δεν πρεπει να δηλωνει ότι θα γίνει μια καταστροφή ..αλλά μια γέννηση …!

Θέλουν να το δεις μέσα από την επιφάνεια της πληροφορίας σαν το τέλος …όπως και με το ημερολόγιο των Μάγια όπου άλλα έλεγε και άλλα σε επεισαν ότι ελεγαν …έτσι ο κόσμος που δεν θέλει να ερευνήσει να πιστεύει σε ότι θέλουν αυτοί !

Με τον άνθρωπο του σήμερα που δίπλα του μπορεί να πεθάνουν 100 χιλιάδες άνθρωποι και ο ίδιος να έχει την αίσθηση ότι τίποτα δεν συμβαίνει είναι πολύ εύκολο να πείσουν τις μάζες ότι οι πληροφορίες των ερευνητών δεν άξιζαν ….αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !

Πάντα σε κάνουν να νομίζεις , σου το λέει η τηλεόραση και τα μμε τα δικά τους και σχηματίζεις γνώμη χωρίς να έχεις ιδέα τι πίστεψες ! Ξανά λέω ακόμα λες …και το 2012 τα λέγατε …δεν ξέρεις πόσο αστείος εισαι όταν το λες …γιατί ποτέ δεν έλεγαν ότι το 2012 θα υπάρξει καταστροφή …η αληθινή πληροφορία δεν μιλούσε για καταστροφή …!

Να θυμάσαι ζεις σε μια εποχή όπου θέλει να αναποδογυρίσει τα πάντα , κρατος , πίστη , ελευθερίες …και αυτή η εποχή και το σχέδιο της νέας τάξης έχει ανάγκη να αποδομήσει …να αποδομήσει αρχαία κείμενα , βιβλία πίστης κοκ….ΜΗν γίνεσαι απλά το ψαράκι τους που τρώει τόσο εύκολα το δόλωμα !

Τα σημάδια είναι εδώ και αυτό δεν αλλάζει …τα στοιχεία πρέπει να αναλυθούν σωστά ώστε να κατανοήσουμε ποιου η γέννηση (η ποια αποφαση-γεγονος-αρχη) ήρθε και τι σηματοδοτεί αυτη η ημερομηνία !

Να θυμώνεις όταν κάποιος επισταμένα με σχεδιασμο προσπαθεί να σε κανει να μην δεις ! Αυτό είναι φοβερό έγκλημά που σήμερα παραμενει ατιμώρητο !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ