...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Τυφώνας Χάρβεϊ: Δεν άντεξε φράγμα στις Λίμνες Κολούμπια – Έκκληση στους κατοίκους να φύγουν

Οι αξιωματούχοι παρακολουθούν την κατάσταση σε έξι συνοικίες γύρω από τους ταμιευτήρες και προέτρεψαν τους κατοίκους των περιοχών αυτών να απομακρυνθούν πριν ανέβει το επίπεδο του......
νερού Δεν άντεξε στα νερά των πλημμυρών που έχει προκαλέσει ο τυφώνας Χάρβεϊ ένα αντιπλημμυρικό φράγμα στις Λίμνες Κολούμπια, όπως προειδοποίησαν αξιωματούχοι στην Κομητεία Μπραζόρια, έξω από το Χιούστον, μέσω Twitter, καλώντας κάλεσαν όσους κατοίκους δεν έχουν ακόμη εγκαταλείψει την περιοχή να το κάνουν αμέσως.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, δύο ταμιευτήρες υδάτων που συνέβαλαν να περιοριστούν οι συνέπειες των σφοδρών βροχοπτώσεων έχουν αρχίσει να υπερχειλίζουν, γεγονός που ώθησε τις αρχές να αφήσουν περισσότερο νερό να ρεύσει στο σύστημα αποχέτευσης της πόλης —το οποίο ήδη αντιμετωπίζει τεράστια πίεση— για να αμβλυνθεί η κατάσταση σε δύο φράγματα, δήλωσαν αξιωματούχοι της Κομητείας Χάρις.

Οι αξιωματούχοι της Κομητείας παρακολουθούν την κατάσταση σε έξι συνοικίες γύρω από τους ταμιευτήρες και προέτρεψαν τους κατοίκους των περιοχών αυτών να απομακρυνθούν πριν ανέβει το επίπεδο του νερού.

Το γεγονός ότι αφέθηκαν νερά από τους ταμιευτήρες στο αποχετευτικό σύστημα αναμένεται να εντείνει το πρόβλημα των πλημμυρών στις περιοχές γύρω από τον Μπάφαλο Μπαγιού, έναν ποταμό ο οποίος περνάει από το κέντρο του Χιούστον, σύμφωνα με τον Τζεφ Λίντερ, έναν αξιωματούχο της Κομητείας Χάρις που εργάζεται για αντιμετώπιση των πλημμυρών. Στο κέντρο της αμερικανικής μεγαλούπολης δεν έχουν αναφερθεί πλημμύρες μέχρι τώρα.

protothema.gr