...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

ΕΣΥ ΡΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ  ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;
Γράφει  ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.....


Για όσους δεν το γνωρίζουν,  το Εβραϊκό κιπά (σκουφάκι), είναι το θρησκευτικό σύμβολο της θρησκείας των Εβραίων, όπως το τουρμπάνι στο κεφάλι είναι το θρησκευτικό σύμβολο των Ινδών σιχ και το σημείο του Σταυρού, είναι το θρησκευτικό σύμβολο των Χριστιανών. 

Όποιος κάνει τον Σταυρό του , δηλώνει την  πίστη του στον Ιησού Χριστό και όποιος φοράει το Εβραϊκό κιπά, δηλώνει την πίστη του στην θρησκεία των Εβραίων, δηλαδή  στον αναμενόμενο «Μεσσία» των Εβραίων,  δηλαδή στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Αν τα κάνει και τα δύο,  όπως ο εικονιζόμενος Γαλλο-Εβραίος Παυλόπουλος, που εδώ στην Ελλάδα, κάνει σαν «ματσαβιόλα» υποτίθεται  τον  σταυρό του,  ενώ στο Ισραήλ  πάει και φοράει το κιπά, τότε σε κάποιους ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και κάποιους ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.
Ή ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τους Έλληνες κάνοντας τον Ορθόδοξο, ή κορόιδεψε τους Ισραηλινούς, υποκρινόμενος τον  Εβραίο. 
Εσείς έτσι από διαίσθηση, ΠΟΙΟΥΣ λέτε ότι κοροϊδεύει;;

Για να δούμε τώρα από κοντά, αυτό το νέο Π/Δ για την παιδεία που υπέγραψε και να στιγματίσουμε  αυτά που πρέπει,  για να καταλάβουμε  ποιούς  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ αυτό το σκουπίδι. Γιατί  αν κοροϊδεύεις, όποιους και να κοροϊδεύεις, ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Καταρχήν ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι γνώστης και του Συνταγματικού δικαίου και του Δημοσίου δικαίου, αφού είχε διατελέσει από επιμελητής,  μέχρι τακτικός καθηγητής στην αντίστοιχη έδρα, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Άρθρο 16 του Συντάγματος
2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.
Ακριβώς εναρμονισμένος στο ίδιο «μήκος κύμματος»  περί του ΣΚΟΠΟΥ της Ελληνικής εκπαιδεύσεως είναι και ο νόμος 1566/1985.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κυρώνουμε και εκδίδουμε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
      ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
    Άρθρο 1
Σκοπός – Γλώσσα
1. Σκοπός της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι.....  ........   Ειδικότερα  να υποβοηθεί τους μαθητές:
α) Να γίνονται ελεύθεροι, υπεύθυνοι, δημοκρατικοί πολίτες,  να υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα  της  χώρας και τη δημοκρατία, .................... .... και να διακατέχονται   από πίστη προς την πατρίδα  και τα γνήσια στοιχεία  της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης.  Η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνείδησης είναι απαραβίαστη.

Βλέπουμε λοιπόν, πως κατά βάση το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και κατά δεύτερον και ο νόμος,  να ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ και τα δύο, πως στα Ελληνικά σχολεία, πρέπει τα Ελληνόπουλα να αποκτούν, ΕΘΝΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ συνείδηση,  να αποκτούν ΠΙΣΤΗ προς την ΠΑΤΡΙΔΑ και την  ΓΝΗΣΙΑ  ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.....
Αυτά από μόνα τους, δίνουν και το ΣΤΙΓΜΑ της Ελληνικής πατροπαράδοτης ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  και δίνουν και την απάντηση,  στα βοθρολύματα που εξτόμισε  κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων,  αυτός ο ΟΧΕΤΟΣ που τον λέτε .... ΒΟΥΤΣΗ.. Ή . ΠΟΥΤΣΗ... Όπως και να τον πείτε όμως, τα ίδια σκ@τ@ είναι.
Ας παραδώσουμε  λοιπόν τον  ΟΧΕΤΟ στην  ιστορία, για να δούμε, τι λέει τελικά αυτό το Π/Δ που εξέδωσε  αυτός ο Εβραιο-προσκυνημένος πρόεδρος,  και αν βρίσκεται  στην ίδια κατεύθυνση, με  την επιταγή του Συντάγματος και του νόμου.
Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα  ανούσια και διαδικαστικά θέματα.  Ούτε για το  αν υπάρχουν αλλαγές στις μεταθέσεις, μετατάξεις, ή το κολατσιό των εκπαιδευτικών.  Ούτε για το ποιός θα κρατάει τελικά την σημαία στις παρελάσεις, γιατί για μένα δεν θα έπρεπε να την κρατάει  ο πιο «καλός» μαθητής,  ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ μαθητής.  Έτσι θα είχαμε αποφύγει και όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με τους  άριστους αλλά αλλοδαπούς μαθητές και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ. Γιατί το ΕΘΝΙΚΟ σύμβολο δεν είναι αριστείο μαθηματικών και φιλολογίας, αλλά αριστείο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.  Οι βαβμοί,  είναι τα αριστεία των μαθημάτων.  ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Και στο κάτω κάτω, οι αγράμματοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Τουρκοκρατία και οι αγράμματοι  υπερασπίστηκαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ με το αίμα τους,  στην Πίνδο και στο Ρούπελ. Οι άριστοι των γραμμάτων ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ. Έτσι για να τελειώνουμε σε δέκα σειρές με το ποιος τελικά πρέπει να κρατάει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στην παρέλαση.  
Όλοι όμως οι συστημικοί παπαγάλοι, ασχολήθηκαν με αυτά τα διαδικαστικά θέματα, για να περάσει στο «ντούκου» και χωρίς να το καταλάβει κανένας, το ΜΕΓΑΛΟ και ΒΑΡΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ  ΧΤΥΠΗΜΑ που έριξε στην ΠΑΙΔΕΙΑ μ’ αυτό το διάταγμα, αυτός  ο Εβραιο-προσκυνημένος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, που μας τον έχουν βάλει οι Εβραίοι, για ΒΙΤΡΙΝΑ  προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Και δεν μιλάμε για την ΠΡΟΣΕΥΧΗ στα σχολεία, που ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ όλοι οι παπαγάλοι να την ... «καταργήσουν», ενώ δεν συντρέχει κανένας λόγος κατάργησής της, αφού προβλέπεται και σε αυτό το διάταγμα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, όπως ακριβώς και στο προηγούμενο διάταγμα του 1998.
Αυτό όμως που προβλεπόταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο προεδρικό διάταγμα του 1998 και το ΑΦΑΙΡΕΣΕ  αυτός ο Εβραίος  από το νέο διάταγμα,  είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ στα ΣΧΟΛΕΙΑ..
Εδώ βλέπετε,  τι ακριβώς έλεγε το προεδρικό διάταγμα 201 /1998 για την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ  ΣΗΜΑΙΑΣ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ στα ΣΧΟΛΕΙΑ. 
Άρθρο 13 παρ.5 , β. Η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κατά τις εργάσιμες ημέρες.
Επίσημη έπαρση της σημαίας γίνεται:
1) Την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα (από το σχολείο της πρωϊνής βάρδιας
2) Στις εθνικές επετείους και τις τοπικές εθνικές εορτές
3) Όταν κρίνεται σκόπιμο από τον σύλλογο διδασκόντων ή ορίζεται από τις αρμόδιες αρχές

ΣΤΗΝ  ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ  ΣΗΜΑΙΑΣ ψάλλεται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ από τους μαθητές και μπορεί να συνοδεύει και ανάκρουση από τα μεγάφωνα .
Και εδώ βλέπετε, τι αναφέρει για το ίδιο θέμα, το διάταγμα Παυλόπουλου.
Άρθρο 3.  7. Η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Δεν προβλέπει  ο Εβραίος  Παυλόπουλος, να υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ μετά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ, ούτε την πρώτη Δευτέρα  κάθε μήνα,  ούτε στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ.
Με λίγα λόγια, με αυτό το διάταγμα,  ικανοποιείται ο Κίσινγκερ και οι Εβραίοι, που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ξαναακουστεί στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ.
Ποιούς λοιπόν εξυπηρετεί αυτό το διάταγμα;;; 
Τα Ελληνόπουλα;;;; Που  το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ο νόμος επιτάσουν  την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ  τους ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ;;; 
Ή ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;
Ποιούς εξυπηρετεί Παυλόπουλε;;;
Είναι πολύ «καραμπινάτη» η ΑΛΗΤΕΙΑ του Παυλόπουλου και επειδή στρέφεται κατά των ανήλικων Ελληνόπουλων, δεν πρόκειται να του χαριστώ.  Γιατί όταν έγραψε πάλι στα @@@@ του τον Ελληνικό λαό και υπέγραψε το πραξικόπημα της αλλαγής του Δημοψηφίσματος , δεν του μίλησα όπως του άξιζε. Αλλά τώρα δεν θα του χαριστώ του ΑΛΗΤΗ. 
Και ας ξέρω πως αυτός ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ δεν ενεργεί από μόνος του, αλλά είναι απλά ένα πιόνι των Εβραίων και μία ΒΙΤΡΙΝΑ πρόεδρου, που ότι του δώσουν το ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ...
Γιατί θα δούμε στην συνέχεια, πως με αυτό το διάταγμα  παραδίδει ουσιαστικά όλη την  Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στο λεγόμενο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
Ακούστε το Ελληνίδες και Έλληνες και πάρτε τα μέτρα σας για να προστατέψετε τα παιδιά σας,  γιατί πρέπει να ξέρετε πως οι διευθυντές των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων, δεν είναι Έλληνες Πατριώτες  και τα πιστεύω τους ταυτίζονται  με τους ανθέλληνες και τους Εβραιόδουλους.
Ακούστε λοιπόν τι άλλους πονηρούς  και βρώμικους δρόμους,  ανοίγεικατά των παιδιών  αυτό το διάταγμα, δίνοντας εξουσία και ισχύ σε ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ  μηχανισμούς.

Τον φετεινό Απρίλιο που μας πέρασε, έγινα μάρτυρας ενός πρωτοφανούς και αισχρού περιστατικού,  που συνέβει στο 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων και αφορούσε (άκουσον άκουσον) «μάθημα» σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» σε παιδιά του Νηπιαγωγείου. 
Και έγινα αντικειμενικά μάρτυρας, διότι μετά από καταγγελία του γονέα προς εμένα,  μίλησα και με κάποιες «κυρίες» που προωθούσαν στα κρυφά αυτά τα «μαθήματα» στο Νηπιαγωγείο και με την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου όταν έγινε τελικά  το «μάθημα» στα νήπια και φυσικά με τον γονέα που τελικά έκανε και μήνυση κατά των Νηπιαγωγών.  Είμαι και μάρτυρας στην μήνυση που κατέθεσε ο γονέα ς και περιμένω την κλήση του Εισαγγελέα Χανίων.
Είχα γράψει και άρθρο τότε, που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://katohika.gr/ellada/frikson-ilie-stenakson-gi-apoliti-kseftila-tis-seksoualikis-diapaidagogisis-sta-paidia-tou-nipiagogiou-ginetai-dialeksi-sto-pne/
Αυτό που προέκυψε από τα στοιχεία που μάζεψα τότε, είναι το εξής τραγικό και πολύ  βρώμικο:
Αυτό το αισχρό και αδιανόητο για νήπια «μάθημα», το προωθούν με διάφορα «επιμορφωτικά»  σεμινάρια και ημερίδες, κάποιες εγκάθετες «κυρίες», που παρουσιάζονται με τον απροσδιόριστο  τίτλο: «σχολικοί σύμβουλοι»...!!!!
Αυτές δεν ανήκουν στο επίσημο Υπουργείο παιδείας, και δεν έχουν προϊσταμένη αρχή του Υπουργείου.  Παρ’ όλα αυτά και χωρίς να έχουν σχέση εξάρτησης από το Υπουργείο Παιδείας και την αρμόδια  διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά.
  Πρόκειται για κάποιον ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ,  που είναι απροσδιόριστης  ευθύνης,  αρμοδιότητας και προϊσταμένης αρχής.  Και όπως είπαμε, με τον απροσδιόριστο τίτλο του «σχολικού συμβούλου»  επιβάλουν  στα Νηπιαγωγεία «μάθημα» σεξουαλικής «αγωγής»...!!!!!
Οι «σύμβουλοι»  κανονικά, μπορεί να «συμβουλεύουν» ότι σκ@τ@ θέλουν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν αποφασίζουν.  ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  πρέπει να αποφασίζει.  ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» όμως για τους οποίους μιλάμε,  αποφασίζουν και διατάζουν ....!!!!!
Και τώρα με το διάταγμα αυτό του ΑΛΗΤΗ του Παυλόπουλου, τους δίνεται ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, αφού με αυτό το διάταγμα τους κάνει .... «άρχοντες» Κοιτάξτε τι λέει το διάταγμα στο Άρθρο 10:
2. Ο Διευθυντής του σχολείου, αποστέλλει προς ενημέρωση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του κάθε σχολικού έτους στον Σχολικό Σύμβουλο , τον ετήσιο ή τον τριμηνιαίο προγραμματισμό των σχολικών δράσεων και προς έγκριση το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα, την κατανομή τμημάτων/τάξεων και το πρόγραμμα εφημεριών.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΚΑΙ «ΕΓΚΡΙΣΗ», ΣΤΟΝ «ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ».!!
Όχι δηλαδή στην αρμόδια προϊσταμένη αρχή των σχολείων,  που είναι η διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά στον ΕΓΚΑΘΕΤΟ υπάλληλο του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ....
Ποιός είναι αυτός  «σχολικός σύμβουλος»  που θα ενημερώνεται και θα  «εγκρίνει»  όλη την λειτουργία του σχολείου;;; Και σε ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ανήκει;;;;;;;
Και όταν λέει το διάταγμα «Ο διευθυντής του σχολείου», εννοεί τον κάθε διευθυντή του κάθε Δημοτικού  και του κάθε Νηπιαγωγείου.  
 Με λίγα λόγια, όλη η επίσημη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι μία ΒΙΤΡΙΝΑ που ασχολείται με μεταθέσεις,  μετατάξεις, ασθένειες και άδειες των Δασκάλων, ενώ  αυτός που θα ενημερώνεται και θα «εγκρίνει» το πρόγραμμα  λειτουργίας  στο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο, είναι ο......απροσδιόριστης  ευθύνης, αρμοδιότητας και προϊσταμένης αρχής,    .... «ΣΧΟΛΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»...
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
Έχει όμως και συνέχεια. Κοιτάξτε τι λέει στο Άρθρο 17:
1.Με απόφαση του Σχολικού Συμβούλου και χωρίς να απαιτείται άδεια άλλης αρχής μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι δύο (2) εργάσιμες ημέρες τον χρόνο ανά τάξη, για την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων. 
Όπως βλέπετε,  ο «σχολικός σύμβουλος»  με αυτό το διάταγμα, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ, χωρίς να χρειάζεται να πάρει από κανέναν άδεια. Και οι ημέρες που του δίδονται για να χρησιμοποιήσει, είναι όσες θέλει. Γιατί είναι δώδεκα μέρες συνολικά , ΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.  Όσο για τα «επιμορφωτικά» σεμινάρια και τις ημερίδες, ένα παρόμοιο σεμινάριο «επιμόρφωσης» , ήταν και αυτό με το οποίο  προώθησαν το «μάθημα» σεξουαλικότητας,  που έκαναν στα νήπια του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων. 
Εδώ δείτε ένα αντίγραφο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ, σε μία «επιμορφωτική» ημερίδα,  από αυτήν την ... απροσδιόριστη  «σχολική σύμβουλο»  στα Χανιά.
ΠΟΠΗ ΚΑΣΣΩΤΑΚΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ημερίδα με θέμα:" Η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη στην προσχολική ηλικία-η σεξουαλική αγωγή στο νηπιαγωγείο"
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 11:20 |   |   | Εμφανίσεις: 1661
Σας γνωρίζουμε ότι, ύστερα από σχετική έγκριση του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Περ/κής Δ/νσης Κρήτης (Αρ.Πρ. 1522/6-03-2013), θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη στην προσχολική ηλικία-η σεξουαλική αγωγή στο νηπιαγωγείο», με εισηγήτρια την κ. Μαργαρίτα Γερούκη PhD, Σχ.Σύμβουλο Δημ. Εκπ/σης 4ης Περιφέρειας Ν.Χανίων. 
Εδώ βέβαια  όπως βλέπετε  χρειαζόταν «έγκριση»  του «Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης» Π.Ε. Περ/κής Δ/νσης Κρήτης.....!!!!!!  Ένας γενικός και απροσδιόριστος ΤΊΤΛΟΣ  «επιστημονικού» προϊσταμένου  της .... «περιφέρειας», που προωθούν την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ στα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, χωρίς να έχουν  καμία σχέση με το Υπουργείο παιδείας...!!!!   Εισηγήτρια  είναι μία ... άλλη... «σχολική σύμβουλος»,  επίσης αγνώστων λοιπών στοιχείων, η Μαργαρίτα Γερούκη...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΔΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ @ΡΧΙΔΙ@...!!!!
Με το διάταγμα βέβαια  αυτού του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ του Παυλόπουλου, δεν χρειάζεται τώρα να παίρνει έγκριση από κανέναν ο ..... «σχολικός σύμβουλος»....!!!!  Αποφασίζει και διατάζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Αυτό που διαπιστώνουμε Ελληνίδες και Έλληνες Πατριώτες, εμείς που κατοικούμε σ’ αυτήν την ευλογημένη πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και που αποτελούμε τον Ορθόδοξο λαό των Ελλήνων,  που τόσο ενοχλεί τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ζώα της  Εβραίας ράτσας  ΒΟΥΤΣΗ, είναι το εξής:
Τα σκ@τ@ πλέον έφθασαν μέχρι την κορυφή και έπνιξαν και το προεδρικό μέγαρο.  Έχουν πνίξει τώρα,  όλους τους Εβραιοπροσκυνημένους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ προέδρους που έχουμε, Δημοκρατίας, Κυβέρνησης, Βουλής....!!!  Τι και αν φοράνε ή δεν φοράνε γραβάτες, όλοι τους μέσα στα σκ@τ@ κολυμπάνε. 
ΠΙΟΝΙΑ και ΒΙΤΡΙΝΕΣ είναι,  ενός ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ  που από την ΑΦΑΝΕΙΑ  κυβερνάει την Ελλάδα, με τους .... διάφορους  «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ»... 
Και βάζει τα ΠΙΟΝΙΑ του, όπως ο Παυλόπουλος, να υπογράφουν και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
Οι Έλληνες Πατριώτες, να ακολουθήσετε την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και του ΝΟΜΟΥ και να γράψετε στ’ @@@@@@ σας αυτό το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΙΟΝΙ των Εβραίων και τα ανθελληνικά  του  διατάγματα.
Και οι γονείς που έχετε παιδιά στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό, τα παιδιά σας και τα μάτια σας και προσοχή στους ανθέλληνες ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ  και στους  «σχολικούς συμβούλους» του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
Αυτό το δημοσίευμα οι Έλληνες να το διαδώσετε ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο στο διδίκτυο, αλλά να το εκτυπώσετε και να το προωθήσετε  σε γονείς που έχουν παιδιά στο δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο, αλλά και σε Έλληνες Πατριώτες.
Η φετεινή χρονιά προβλέπεται  πολύ ΘΕΡΜΗ  και γεμάτη ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com