...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Που πάμε ; Η οικονομία της χώρας στηρίζεται σκόπιμα (;) στην παραοικονομία και στο μαύρο χρήμα μέρα με την ημέρα .

Μια παράλληλη οικονομία αναπτύσσεται  στην χώρα , στο  «μαύρο σκοτάδι »
Το κράτος  γνωρίζει και αποδέχεται ότι , η υπέρ φορολόγηση θα οδηγήσει στην φοροκλοπή. Γνωρίζει παράλληλα ότι , οι μηχανισμοί ελέγχου δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντεπεξέλθουν σοβαρά . Είναι δλδ σαν να κλείνει το μάτι στους κάθε λογής ….
παρανόμους και οικονομικούς εγκληματίες .
 Οι χιλιάδες παράνομες οικονομικές δραστηριότητες ,  αφορολόγητες συναλλαγές , εικονικές συναλλαγές , φορολογήσεις  ανύπαρκτων ή εικονικών αξιών , οι φοροαπαλλαγές  με τις ευλογίες του νόμου ( π.χ η μεταβίβαση ακινήτου σε φτωχότερο συγγενή για πληρωμή μικρότερου φόρου ) ,κ.α , είναι αδύνατο να ελεγχθούν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι στην καλύτερη , βεβαιώνουν μόλις το 8% των παραβάσεων  επί του συνόλου
Τα κυκλώματα , οι ¨ομάδες προστασίας ¨ , τα δίκτυα , οι εγκληματικές οργανώσεις , βρίσκονται στον ¨ανθό της νιότης τους ¨ , ενώ απασχολούν χιλιάδες «εργαζόμενους » , που δεν θα φωνάζουν  , ψωμί - παιδεία – ελευθερία .
 Στα τουριστικά νησιά και στους γνωστότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας , ήτοι στον καθρέπτη της Τουριστική μας βιομηχανίας  , η διακίνηση κάθε λογής ναρκωτικών , τα νταβατζηλίκια και η προστασία  , η 9 μορφές πορνείας , οι εκβιασμοί  , η παράνομη διακίνηση προϊόντων , από αλκοόλ  έως ψυχότροπα ,  κ.α , σε συνδυασμό με την απουσία ελέγχων ( ανύπαρκτη η Τουριστική αστυνόμευση ) τη διαχείριση τους  εκτός από έλληνες , από Αλβανούς , Σέρβους και κάθε λογής εθνικότητας νόμιμης ή παράνομης διαμονής  , δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια
Τα ποσά που διακινούνται είναι αστρονομικά  στον κόσμο του σεξοτουρισμού , του ναρκοτουρισμού και του αλκοολ- τουρισμού .
Ο Τουρισμός της Ελλάδας αιμορραγεί οικονομικά στο εξωτερικό και υπάρχει πλέον συγκυριακά . Την ημέρα που τα αλλοδαπά Τουριστικά γραφεία – που φέρνουν κόσμο στην Ελλάδα -  αποφασίσουν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους θα τελειώσει και αυτός  , ενώ , η παράνομη οικονομική διείσδυση αλλοδαπών τουριστικών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων ΜΕΣΑ στο Ελληνικό Τουριστικό προϊόν  - που δεν  έχει προηγούμενο – θα τον αποτελειώσει .
Ο τελευταίος πυλώνας της Οικονομίας μας , εξαγοράζεται , εκβιάζεται και ¨κλέβεται ¨ όλο και περισσότερο .
Η διαχείριση του μεταναστευτικού από την άλλη , έχει μετατραπεί σε οικονομική εκμετάλλευση . Απίστευτοι τύποι βγάζουν με δεκάδες τρόπους μαύρα χρήματα εκμεταλλευόμενοι το δράμα των μεταναστών , το ιδιότυπο καθεστώς που βρίσκονται και την απουσία ελέγχων.
Η αλλοδαποί στην χώρα έχουν ¨αφεθεί ελεύθεροι ¨να βγάζουν χρήματα , όπως μπορούν , από πωλήσεις CD  σε παραλίες , έως πορνεία και διακίνηση κάθε ¨μαύρου¨ προϊόντος
Η συστημική διαφθορά ( που αφορά τα δομικά στοιχεία οργανισμών και υπηρεσιών ) έχει διπλασιαστεί . Η υψηλή διαφθορά που αφορά ως επί το πλείστον πολιτικούς και επιχειρηματίες  και το γνωστό «τρίγωνο του διαβόλου » , είναι στο απυρόβλητο αφού , οι ελεγκτικοί μηχανισμού ( αστυνομία . ΣΔΟΕ κ.α ) δεν τολμούν να ακουμπήσουν τα ¨μεγάλα ψάρια ¨, καθώς  τους  διακατέχει όλο και περισσότερο μια διάθεση απραξίας  παράλληλα …. τα τυπικά και πολύ .
Το λαθρεμπόριο από καπνοβιομηχανικά προϊόντα , έως καύσιμα είναι πλέον το αγαπημένο χόμπι των … ελλήνων που είδαν να τους κλείνουν το μάτι . Προϊόντα μαϊμού , τρόφιμα ανεξέλικτα τις περισσότερες φορές , παραεμπόριο ,  διαδικτυακές αγοραπωλησίες , μαύρη εργασία κ.α , έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ εδώ.
Στόχος  πλέον σε κάθε συναλλαγή είναι , η φοροκλοπή , η φοροαποφυγή , το ξέπλυμα και η διακίνηση μαύρου χρήματος  .
Ποιό είναι όμως το πλέον επικίνδυνο ;
Η αστυνομία και γενικά η αστυνόμευση ,  η δικαιοσύνη και οι υπηρεσίες δίωξης τέτοιων εγκλημάτων , γίνονται όλο πιο ποιο εχθρικοί σε αυτήν την ¨κλεπροκουλτούρα ¨ που καλλιεργείτε .
Δημιουργείται η πεποίθηση ότι ¨εμποδίζουν ¨  την οικονομική ανάταση της χώρας , που αποπειράται με τέτοιες τακτικές .
Έτσι , ροκανίζονται αυτοί οι πυλώνες και εξασθενούν , δέχονται τεράστιες πιέσεις και προβοκάτσιες  , ενώ παράλληλα καλλιεργείται μια ασέβεια και ανυπακοή στους νόμους
Συνειδητοποιήσετε την παγίδα  μέσα στην οποία  ( με ευθύνη όλων σας   ) μας έχουν ρίξει και φτιάξετε ¨εθνικές ομάδες ¨ χωρίς δεύτερη σκέψη , εκεί που πρέπει .
Αν δεν μπορείτε κι να δεν μπορέσετε  , είστε  ΟΛΟΙ κατώτεροι των περιστάσεων .
Μην είστε ΕΣΕΙΣ που στα χέρια σας θα «ξεφτιλιστεί » ιστορικά , μια παγκόσμια πολιτισμική δύναμη …. η Ελλάδα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com