...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Το κέντρου ελέγχου του ανθρωπίνου γένους, η Σελήνη είναι διάσπαρτη με κτίρια στην φανερή σε εμάς πλευρά.....
Πυραμίδες και διάφορα άλλα κτίρια που θα δείτε στα επόμενα δυο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα στις εσκεμμέννα θολωμένες εικόνες της ΝΑΣΑ.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός των ολίγων πληροφοριών που έχουμε για το φεγγάρι μας. Επισήμως όλοι μας μαθαμε πόσο ρομαντική είναι η Σελήνη για όλους μας και ιδίως για τους θερμόαιμους εραστές των καλοκαιρινών περιπετειών, με τις αμέτρητες ροματζάδες τους να συνδέονται με την Σελήνη. Ένα φωτεινό αλλά νεκρό άγχρωμο δορυφόρο της Γης γεμάτο με κρατήρες.

Είναι όμως έτσι;;;

 Στις 7 Αυγούστου κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής βραδιάς είχαμε το πλεονέκτημα να δούμε καλύτερα λίγα από μεγάλα μυστικά της, που δεν μας δείχνουν οι εξουσιαστές της φάρμας όπου ζούμε. Οι εικόνες για παράδειγμα αργά το βράδυ που τράβηξε, ένας ντόπιος από την Καλιφόρνια, δεν δείχνουν ρομαντζάδες από την πανσέληνο αλλά ένα τεράστιο ΑΤΙΑ να κρύβεται πίσω από την ορατή σε εμάς πλευρά και ένα δεύτερο να το ακολουθεί. 

Δείτε το τεράστιο μαύρο αντικείμενο στις εικόνες.


Σε αυτό το βίντεο θα δείτε τις βάσεις 11 χιλιομέτρων μεσα στον κρατήρα Πυθαγόρας… 

KORAKS