...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ τα αγάλματα σ τ ρ α τ η γ ώ ν (!) γιατί προάγουν τον… «νεοναζισμό» !!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ…

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΟΗΣΑΝ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.....

ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ;
ΠΟΙΟΙ «ΚΟΥΡΔΙΖΟΥΝ» ΤΙΣ (ΕΥΝΟΗΤΕΣ;)
ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ;
ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ;

(ΣΚΕΤΗ Υ Σ Τ Ε Ρ Ι Α !
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ Α Ρ Ι Σ Τ Α ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…)
Το πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, θα απομακρύνει τα αγάλματα τεσσάρων προσωπικοτήτων (!) που συνδέονται με την Συνομοσπονδία, όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης Γκρεγκ Φένβις, επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει σύμβολα της υποστηρικτών της ανωτερότητος της λευκής φυλής και ότι «προάγουν» τον… νεοναζισμό!

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ «ΦΥΤΡΩΣΑΝ» ΞΑΦΝΙΚΑ(…)
ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ (τήν ίδια στιγμή!…)
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ
ΗΠΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ
(ΛΙΑΝ ΣΕΒΑΣΤΩΝ IΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ)
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ
100 ΚΑΙ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ;
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]


Την προηγούμενη εβδομάδα οι φρικτές εκδηλώσεις μίσους στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και το Σάρλοτσβιλ σόκαραν και έθλιψαν το έθνος.Τα γεγονότα αυτά κατέστησαν ξεκάθαρο, τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι τα μνημεία της Συνομοσπονδίας… έχουν αναχθεί σε σύμβολα των σύγχρονων υποστηρικτών της ανωτερότητας της λευκής φυλής και του νεοναζισμού».


Στα τέσσερα αγάλματα τα οποία πρόκειται να απομακρύνει το πανεπιστήμιο του Τέξας από το κεντρικό του κτίριο, περιλαμβάνεται και αυτό του διάσημου στις ΗΠΑ στρατηγού Ρόμπερτ Λι, ο οποίος ηγήθηκε του στρατού της Συνομοσπονδίας στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ.

(ΥΓ): Περί «εκδηλώσεων μίσους» ο λόγος. Διαβάζουμε το εξής σύνθημα… αγάπης στο ‘πλακάτ’ που βαστάει άτομο… απροσδιορίστου φύλου στην πρόσφατη επεισοδιακή αντισυγκέντρωση… αγάπης των εκλεκτών του παγκοσμίου συστήματος αριστεριστών – «αντιρατσιστών» στο Σάρλοτσβιλ: «Η κληρονομιά μου είναι να σκοτώνω ναζί». Τα σχόλια δικά σας…

Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»