...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Επειδή δεν με ξέρετε… στην ΕΥΠ, σήμερα η πρώτη «σφαίρα» και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού….
που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Επειδή εσείς οι Υπουργοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ είστε υποκριτές και ΨΕΥΤΕΣ, πέρα από τους απατεώνες και προδότες.
Επειδή λέτε πάρα πολλά ψέματα σε ότι αφορά  εμένα τον Εμμανουήλ (Μανώλη) Χατζησάββα του Αθανασίου από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου π. πράκτορα της ΕΥΠ και σπιλώνετε το όνομα μου ποικιλοτρόπως.
Αντί να μου ζητήσετε συγνώμη και ενώ μου χρωστάτε και ένα κάρο ευρώ, πέρα από την κοροϊδία και εξαπάτηση σε βάρος μου, όπως μαθαίνω συνεργάζεστε και με τους διώκτες μου. Παρέχετε προστασία, σ’ αυτούς που με αδίκησαν.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά βάλατε τους «σκύλους» σας να με αποκαλέσουν προδότη της χώρα μου.
Απαντήστε όλοι σας σήμερα γιατί μου στέλνατε τέτοια κρυπτογραφημένα μηνύματα, (όπως αυτό παρακάτω) με συγκεκριμένες εντολές και μου ζητούσατε να σας βρω πληροφορίες κατασκοπεύοντας στην Τουρκία, και μετά ελάτε ξανά να μου κάνετε όλοι τους καμπόσους, Παλιοψεύτες, Απατεώνες και Προδότες.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ