...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Αποκαλύπτουμε… Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!!!


Αποκάλυψη… τρόμου!
Διαβάστε το ακόλουθο αποκαλυπτικό άρθρο. Φαίνεται να απευθύνεται μόνο στο Αμερικανικό κοινό, ωστόσο κατ’ επέκταση μας αφορά όλους. Ο Λούσιφερ είναι ήδη εδώ.!!!!!


Του David J. D’Addabbo,

Πρέπει να ξυπνήσουμε τώρα! Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι κυβερνήσεις μας τηρούν τους συνταγματικούς νόμους που τους δεσμεύουν! Αν γίνει αυτό, δεν θα έχουμε δημόσιο χρέος. Δεν θα φορολογούσαμε ούτε θα χορηγούσαμε άδεια για δικαιώματα που δεν μπορούν νομίμως να παραβιαστούν κατά πρώτο λόγο. Θα είχαμε τα οχήματά μας και τις περιουσίες μας αντί να τα δανειζόμαστε από τις κυβερνήσεις.

Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στην εκκλησία, οπότε δεν θα ξεσηκωθούμε και δεν θα εξεγερθούμε … αυτό γίνεται για να μας κρατήσουν απασχολημένους να μαζεύουμε λουλούδια και να τραγουδήσουμε τραγούδια για να μας κάνουν να μαλακώνουμε και να μην γνωρίζουμε, να απομακρυνόμαστε από τους στόχους των εθνικών θεμάτων ασφαλείας. Δεν καταφέραμε να δούμε τις φοβερές καταστάσεις που μας κόστισε η αμέλεια μας, καθώς οι ελευθερίες, τα δικαιώματα και οι περιουσίες μας κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Ο Λούσιφερ και οι νέες κυβερνήσεις του παγκόσμιου συστήματος υποχρεώνουν κάθε έθνος να υπακούει ή να τιμωρείται, ψευδώς, να επισημαίνεται ως τρομοκρατικό κλπ. Το θηρίο είναι ζωντανό και καλά και σύντομα θα δείξει το πρόσωπό του και θα πει στον κόσμο ότι έχει τον έλεγχο. Και θα κολακεύει τους βασιλιάδες του κόσμου, και θα σταθούν μαζί του … και θα αντέξουν την αλήθεια, την τιμή και τη χώρα των κυρίαρχων. Και ο κόσμος θα στραφεί εναντίον του Ισραήλ καθώς και των ΗΠΑ.

Πολλοί πατριώτες βρίσκονται σήμερα στις φυλακές. Κάποιοι έχουν δολοφονηθεί για το νόμο. Οι πατριώτες κρατούνται σε φυλακές, επειδή είναι στοχευμένες από κυβερνήσεις, που δεν θέλουν τις μυστικές τους κοινωνίες και τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν τον έλεγχο, να είναι γνωστές στο κοινό.

Κάθε μέρα, χιλιάδες πατριώτες τιμωρούνται σκληρά, τιμωρούνται παράνομα (από την εφορία και άλλους), χρεώνουν τέλη, δίνοντας χρόνο φυλάκισης, ακόμη και θάνατο και οικονομική καταστροφή. Αυτοί οι πατριώτες αρνούνται να καταβάλλουν κάτι αντισυνταγματικό, καθώς δεν έχουν βλάψει κανέναν, ούτε αποτελούν κίνδυνο… Ανεξάρτητα από την πράξη εγγύησης του 1983, και άλλοι παράνομοι ανοιχτοί λογαριασμοί εγκλημάτων εφαρμόζονται τώρα υπό το πρίσμα του νόμου από τη Δικαστική Αρχή.

Έτσι ώστε οι κυβερνήσεις να μπορούν να τιμωρήσουν τους πατριώτες πριν και κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Και να τους αρνούνται τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τις περιουσίες τους ως ομοσπονδιακοί κρατούμενοι χωρίς δικαιώματα. Θα τους δώσουν προνόμια μόνο αν φιλήσουν το δαχτυλίδι του βασιλιά και χαιρετήσουν τους στρατιώτες του και σαν τα αρνιά να αποδεχτούν την ύπαρξή τους πίσω από το σκυρόδεμα, που τους περιβάλλει.

Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες δημιούργησαν και υποστηρίζουν τους προδότες που βρίσκονται βαθιά μέσα σε κάθε πόλη, νομό και κράτος αυτού του έθνους. Κάθονται σαν λύκοι βλέποντας τα πρόβατα και είναι πάντα έτοιμοι να χτυπήσουν, να τα κάνουν να σιωπήσουν και να σταματήσουν την αλήθεια πριν γίνουν γνώστες αυτής!