...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Οι Απόντες του Αιγαίου που αλωνίζουν οι Τούρκοι.

O ΚΑΜΜΕΝΟΣ διακοπές με το νέο του σκάφος παρέα με τον Τσίπρα τρώνε αστακομακαρονάδες, ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ με τον ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ στην «κοσμάρα» τους, όλοι τους ανίκανοι να προστατεύσουν τους Έλληνες,......
ευκαιρία που δεν αφήνουν οι Τούρκοι ανεκμετάλλευτη για να υψώνουν την Τουρκική σημαία.
8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΜΗΣ
Ελληνικό ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος τύπου RIB στο οποίο επιβαίνουν 4 Έλληνες, γνωστοί κάτοικοι Δωδεκανήσου, καλούν σε βοήθεια διότι το σκάφος τους έχει μείνει ακυβέρνητο μετά από πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου.
Στο κάλεσμα βοήθειας των Ελλήνων ανταποκρίθηκε Σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής του σταθμού Marmaris…!!!
ΔΗΛΑΔΗ αντί να ανταποκριθούν τα σκάφη του δικού μας Λιμενικού ή του Πολεμικού μας ναυτικού,  από την Σύμη που ήταν και το λογικό καθότι η απόσταση από το συμβάν ήταν μικρότερη των 10ν.μ. αλλιώς από την Ρόδο ακόμα και από Κώ, δυστυχώς ανταποκρίθηκε τουρκικό σκάφος του Λιμενικού Σταθμού Marmaris διανύοντας απόσταση μεγαλύτερη των 50ν.μ. για να διασώσει τους Έλληνες στο Ελληνικό Αιγαίο.
Ολα αυτά αιτία της ανικανότητας των παραπάνω υπεύθυνων Υπουργών που έχουν τον «χαβά» τους.
Το σκάφος του τουρκικού Λιμενικού σώματος ρυμούλκησε το Ελληνικό σκάφος στο τουρκικό Λιμάνι της Datça, δήλωσε στο Σύστημα ότι πραγματοποίησε επιχείρηση SAR στην θάλασσα Σύμης διασώζοντας 4 Έλληνες. Οι τούρκοι έδωσαν τις απαραίτητές τεχνικές βοήθειες στο Ελληνικό σκάφος το ανεφοδίασαν με καύσιμο και τους κάναν δώρο μία Τουρκική Σημαία που ύψωσαν στο υψηλότερο σημείο, όπως ορίζει το ναυτικό δίκαιο, πριν τους αφήσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Τα στιγμιότυπα από την ξεφτίλα μας…αιτία ανίκανων πολιτικών κατσαπλιάδων που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας.
Χάσαμε και το Λαμόγιο Γιάννη Φιλιππάκη το βοθρόλυμα εκ-δοτη της εφημερίδας «Δημοκρατία» για να καλύψει το συμβάν.