...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

«Ημέρα της Ακρίδας»: Αυτό που έρχεται στην Αμερική ως απάντηση στον «πόλεμο» κατά του Τραμπ

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Εκατομμύρια Αμερικανών θα ξεσηκωθούν με πολεμικές διαθέσεις σε περίπτωση που οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης ανατρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ από την Προεδρεία των ΗΠΑ!..


Αυτό προειδοποίησε ο γνωστός παρουσιαστής αμερικανικής ραδιοφωνικής εκπομπής, Michael Savage.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, οι Αμερικανοί θα «ξεσηκωθούν ακόμα και σε μαζική βία», καθώς δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν «μόλις καταλάβουν πως ξεγελάστηκαν ακόμα μία φορά από την κοινωνία τους και «πως όσο σκληρά δουλεύουν ως μεσαία τάξη, δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα, μιας και η Νέα Τάξη θα έχει καταστρέψει την ελπίδα που έφερε η εκλογή Τραμπ, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη το πρακτικό κομμάτι ενίσχυσης του ελεύθερου επαγγέλματος εις βάρος του κρατισμού και των πολυεθνικών.

«Δεν έχετε δει ακόμα μαζική βία σε αυτή την χώρα. Είδατε μόνο μεμονωμένα περιστατικά βίας, υποκινούμενα από τον όχλο του George Soros», σημείωνε ο Savage από το μικρόφωνο του ραδιοσταθμού.

«Δεν φαντάζεστε τι έρχεται στις ΗΠΑ. Δεν έχει δει ακόμα την «ημέρα της Ακρίδας», πρόσθεσε θέλοντας να εξηγήσει το μέγεθος της καταστροφής και της λαϊκής κινητοποίησης, η οποία θα προκληθεί από ενδεχόμενη ανατροπή του Ν.Τραμπ.

Αναφερόταν συγκεκριμένα στην νουβέλα του 1939 « Η ημέρα της Ακρίδας», που έχει γίνει και ταινία και αναλύει την έκρηξη οργής των Αμερικανών που δουλεύαν σαν σκυλιά μέχρι να καταλάβουν πως το Αμερικανικό όνειρο ήταν για αυτούς τελικά άπιαστο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις με οπαδούς της Εθνικής Δεξιάς του Τραμπ, ενώ την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σχηματίζονται ομάδες δεξιών πεμπτοφαλαγγιτών, κόντρα στους αριστεριστές κουκουλοφόρους της Νέας Τάξης.

Οι ΗΠΑ κινδυνεύουν πράγματα με γενική αναταραχή και εμφύλιες συγκρούσεις σε έναν πόλεμο των αμερικανικών πόλεων που θα μείνει στην ιστορία.


el.gr