...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

30.000 Γκιλοτίνες στις ΗΠΑ μπορουν να σκοτώνουν 30 εκατομμύρια ανθρώπους σε μια 10ωρη βάρδια..

Σημαντικοί υπεύθυνοι της καταγγελίας αυτης ειναι: – Ο πρωην επικεφαλής του Λος Άντζελες FBI Ted Gunderson,....
– ο πρωην πράκτορας της CIA Bill Pawelec, – ο πρωην πράκτορας της NSA, A.C. Griffith

Η γκιλοτίνα μπορεί να σκοτώσει περίπου 100 άτομα την ώρα. 30.000 γκιλοτινες μπορεί να σκοτώσουν περίπου 3 εκατομμύρια άτομα την ώρα, και 30 εκατομμύρια άνθρωποους σε 10 ώρη/βαρδια την ημέρα.

Η FEMA εκανε παραγγελια για 102.000 κουτάκια με αγκύλια και γκιλοτίνες. (Δείτε επίσης τους υπο-συνδέσμους) http://portland.indymedia.org/en/2008/11/381946.shtml.

30.000 γκιλοτινες στην Αμερική.


Γιατί χρειάζεται η αμερικανική κυβέρνηση 30.000 Γκιλοτίνες σε πάνω από 800 στρατόπεδα φυλακών στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 600 εκατομμύρια σφαίρες ειδικες με κουφιο εσωτερικο σημειο Δείτε εκτελεστικές παραγγελίες και τοποθεσίες στρατοπέδων FEMA. 

Σφαίρες εναντιων γκιλοτινας … Οι γκιλοτίνες μειώνουν το κόστος επειδή εξαλείφουν την κατασκευή και την κατάλληλη αποθήκευση Πυρομαχικών – δεν χρειαζεσαι Δηλητήρια για θανατηφόρες ενέσεις – δεν χρειαζεσαι ειδικο και απαραίτητο ηλεκτρισμό – Ο Αποκεφαλισμός με καθαρή γρήγορη αποκοπή αφήνει τα όργανα άθικτα … και τα όργανα είναι ακριβά. .

Φρικη οταν ενας ασθενής ξυπνα στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με τους γιατρούς απο πανω του να προσπαθούν να συγκομίσουν τα όργανα του για τα κέρδη των μεταμοσχεύσεων.

Δείτε αυτή την τεκμηρίωση της Βουλής των Αντιπροσώπων της ΓΕΩΡΓΙΑΣ 1995/1996 (αριθμος αρχείου):. HB 1274 Θανατική ποινή.

Διατάξεις γκιλοτίνας http://www.legis.ga.gov/Legislation/Archives/19951996/leg/fulltext/hb1274.htm.

Δείτε το πλήρες αρχείο: 

Πρώην στρατιωτικός αστυνομικός βγαζει την μυστικη πληροφορια για τις γκιλοτινες στις ΗΠΑ:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujX8evzRXN0.

Ο Obama αγοράζει 2.700 ελαφρια θωρακισμένα οχηματα για να ταιριαξει με τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε σφαιρες http://www.thegatewaypundit.com/2013/03/obama-dhs-purchases-2700-light-armored-tanks-to-go-with-their-1-6-billion-bullet-stockpile/

Μια κριτική ανάλυση του Πολεμικού Δικαίου και των στρατοπέδων FEMA.


Όλοι, παρακαλώ σκεφτείτε να «ενημερωσετε» τους συνανθρώπους σας για ολα αυτα…..

Αυτό το βίντεο παρέχει πολλές πληροφορίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Https://youtu.be/1rwmD4c_NxI.

Σύμφωνα με τα Guidestones της ΓΕΩΡΓΙΑΣ, … μόνο 500 εκατομμύρια άνθρωποι θα παραμείνουν ως Παγκόσμιος Πληθυσμός.

Μπορει οι γκιλοτίνες να αποτελούν μέρος του παζλ!


Η υπεύθυνος ασφαλειας Julia Davis, δικαιολογημένα ενηεμρωσε οταν βρηκε την ύποπτη δραστηριότητα του οργανισμου ασφαλειας DHS (Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας), αλλά αντέδραση ηταν να την κυρηξουν εγχώριο τρομοκράτη, μέχρι που τελικά εκκαθαρίστηκε.ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ