...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ αντί να σφραγίζουν μανιωδώς τα καταστήματα των Ελλήνων να ελέγξουν τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ. Κωδικός «JULESTOO»

Να μας πούνε με απλά λόγια οι Ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τι χρήματα, και πως αγοράστηκε το νέο Σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ....

Να δώσουν σαφείς και με στοιχεία απαντήσεις πριν ξαναπάνε να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες χαρατσωμένους επιχειρηματίες του μεροκάματου, όπως τους κατάντησαν, στα νησιά και αλλού στην χώρα μας.
Αλλιώς, οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ είναι προστάτες του Πάνου Καμμένου και διώκτες των Ελλήνων.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πράξουν ανάλογα, για να προστατευόσουν τις Οικογένειες τους από προστάτες κλεφτών και απατεώνων.
Ξαναβγείτε τώρα για «έλεγχο»… Ελεγκτές της ΑΑΔΕ και μην έχετε απαντήσεις για το σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, και θα καλοπεράσετε…!!!
Μετά από επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία μου επιβεβαίωσαν, -αποφεύγοντας να δώσουν όλες τις λεπτομέρειες κόστους-διότι όπως μου είπαν, το σκάφος του Υπουργού διαθέτει πολλά έξτρα, αξεσουάρ. Οπότε, μετα βεβαιότητος μπορούμε να πούμε είναι ότι το νέο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ κόστισε τουλάχιστον 750.000 δολάρια Αμερικής.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα πολύ καλό σκάφος του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White, το μοντέλο  Freedom 375 που φέρει το όνομα «JULESTOO» (προφανώς το όνομα του σκάφους έχει δοθεί προς τιμή της δεύτερης συζύγου του Υπουργού Ελενα Τζούλη, δικηγόρο στο επάγγελμα.
Δικαίως το Grady White, το μοντέλο  Freedom 375 το αποκαλούν το «ψαράδικο» των Βασιλιάδων διότι η τιμή του απαγορευτική για κοινούς θνητούς. Το νέο σκάφος του υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «φοράει» 3 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha μοντέλο F350  5.3L V8 και για όσους γνωρίζουν… εάν δεν είσαι Βασιλιάς ή δεν έχεις ιδιόκτητα βενζινάδικα, τότε πρέπει να έχεις πολύ βαθιές τσέπες και γεμάτες με χιλιάδες ευρώ… για να τις «ταΐσεις» με βενζίνα!
Φυσικά για τους κοινούς θνητούς στην Ελλάδα που έχασε το μέτρημα των Μνημονίων όλα αυτά άπιστα όνειρα. Ειδικά σε μία οικονομία που ζει με δανεικά, την αγορά να σέρνεται στην κυριολεξία και με τους πλειστηριασμούς πάσα δύναμη, μαζί και την κακιά μας μοίρα, αποτέλεσμα των πολιτικών κλεφτών και απατεώνων.
Οσο για την αγορά του νέου σκάφους του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 Δολ. Αμερικής για την αγορά τέτοιου σκάφους, με «κλειστές» για δάνεια προς τους Έλληνες τράπεζες και με capital controls.
Μόνο ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπόρεσε…
το πώς είναι που πρέπει να μας διευκρινίσουν οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ που ξέρουν να παριστάνουν τους «σκληρούς» μόνο στους κατεστραμμένους Έλληνες.