...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ… Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι Έτοιμη να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ τον «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ»… Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ COLPO GROSSO…

Η Ρωσία και η Κίνα ξεκαθαρίζουν τον πόλεμο στο αμερικανικό πετροδολάριο – Προετοιμασία για αποκλειστικό εμπόριο χρυσού...


Ο σχηματισμός μιας αγοράς χρυσού BRICS, η οποία θα μπορούσε να παρακάμψει το αμερικανικό πετροδολάριο στο διμερές εμπόριο, συνεχίζει να διαμορφώνεται, καθώς η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, η κρατική Sberbank, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η ελβετική θυγατρική της έχει αρχίσει να διαπραγματεύεται χρυσό στο Shanghai Gold Exchange.

Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι σκοπεύουν να διεξάγουν συναλλαγές με την Κίνα χρησιμοποιώντας χρυσό ως μέσο περιθωριοποίησης της δύναμης του δολαρίου στο διμερές εμπόριο μεταξύ των γεωπολιτικά ισχυρών εθνών.

Αυτό το τελευταίο κίνημα είναι απλά η εκδήλωση ενός μεγαλύτερου γεωπολιτικού παιχνιδιού ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις.

Η Sberbank έλαβε διεθνή συμμετοχή στο χρηματιστήριο της Σαγκάης το περασμένο Σεπτέμβριο και τον Ιούλιο ολοκλήρωσε μια πιλοτική συναλλαγή με 200 κιλά χρυσού (κιλοβάμπρες) που πωλούνταν σε τοπικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δήλωσε η τράπεζα.

Η Sberbank σχεδιάζει να επεκτείνει την παρουσία της στην κινεζική αγορά πολύτιμων μετάλλων και αναμένει συνολική παράδοση 5-6 τόνων χρυσού στην Κίνα στους υπόλοιπους μήνες του 2017.

Οι χρυσές μπάρες θα παραδοθούν απευθείας στους επίσημους εισαγωγείς στην Κίνα καθώς και μέσω της ανταλλαγής, δήλωσε η Sberbank. Η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, η VTB, είναι επίσης μέλος του χρηματιστηρίου χρυσού της Σαγκάης.

Για να είμαστε σαφείς, υπάρχει μια επαναστατική μεταμόρφωση ολόκληρου του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη και οδηγείται από μια σχεδόν τέλεια καταιγίδα. Οι συνέπειες αυτής της μεταμόρφωσης είναι εξαιρετικά βαθιές για την πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, η οποία για σχεδόν τον περασμένο μισό αιώνα υποστηρίχθηκε από τη στρατηγική της σχέση με τη Σαουδική Αραβία.

hellasforce.com