...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

«Τριγμοί» πολέμου από Κίνα: «Κανένα περιθώριο για άλλες διαπραγματεύσεις με την Ινδία»

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για διαπραγματεύσεις με την Ινδία» προειδοποίησε η Κίνα μέσω του κρατικού  πρακτορείου ειδήσεων Xinhua σε μια ανακοίνωση η οποία λίγο διαφέρει από ευθεία απειλή πολέμου.....


Το «αγκάθι» που κινδυνεύει να εξελιχθεί σε αιτία πολέμου στις σχέσεις των δύο χωρών ονομάζεται Sikkim στα σύνορα των δύο χωρών στην περιοχή Donglang,  με την Κίνα να κατηγορεί την Ινδία ότι στρατιώτες της έχουν εισέλθει σε κινεζικό έδαφος.

«Η Ινδία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εάν δεν απομακρύνει τα στρατεύματά της από την περιοχή και η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα», ανέφερε ακόμη το Xinhua .

«Η Κίνα έχει καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για διαπραγματεύσεις αναφορικά με το επεισόδιο και η Ινδία πρέπει να μεταφέρει αμέσως τα στρατεύματά ττης στην δική της πλευρά των συνόρων. Για την Κίνα η συνοριακή γραμμή είναι το βασικό ζήτημα», αναφέρεται πιο συγκεκριμένα.

«Η Ινδία δεν πρέπει να συγχέει την υπάρχουσα κατάσταση με τα δύο προηγούμενα συμβάντα το 2013 και το 2014 στην περιοχή του Ladakh μια διαφιλονικούμενη περιοχή μεταξύ Κίνας, Πακιστάν και Ινδίας στο νοτιοανατολικό Καμσιρ. Οι διπλωματικές προσπάθειες εκεί είχαν αποδώσει. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό», καταλήγει η ανακοίνωση.

pronews.gr