...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΣΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Νέα ραγδαία επιδείνωση των τούρκο-ισραηλινών σχέσεων προκαλούν τα γεγονότα στην Ιερουσαλήμ,  ενώ τα θύματα των Ισραηλινών χαρακτηρίστηκαν σαν  μάρτυρες....


Ο ίδιος ο Ερντογάν εκδήλωσε την τουρκική οργή για τα γεγονότα, καθώς μιλώντας στο Αφρικανικό Κογκρέσο για θέματα Υγείας κατήγγειλε με σκληρά λόγια την στάση του Ισραήλ να αποκλείσει τους μουσουλμάνους προσκυνητές από το ιερό τέμενος του Ισλάμ, ενώ έφτασε στο σημείο να καλέσει τους απανταχού μουσουλμάνους να ξεσηκωθούν κατά του Ισραήλ.

Όπως είναι γνωστό, τα γεγονότα άρχισαν όταν κάποιος Παλαιστίνιος επιτέθηκε κατά Ισραηλινών εποίκων στην δυτική Όχθη. Τα γεγονότα γρήγορα πήραν βίαιη τροπή και άρχισαν οι συγκρούσεις με θύματα σε βάρος των Παλαιστινίων.

Η Άγκυρα ήδη έχει διαμαρτυρηθεί στον Ισραηλινό πρέσβη στην Τουρκία για τα γεγονότα, ενώ έχουν ακυρωθεί κάποιες εκδηλώσεις και επισκέψεις ισραηλινών παραγόντων στην Τουρκία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr