...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Έρχεται ο υπουργός Οικονομικών της ΕΕ και ο στρατός της ΕΕ – Φυσική για το «Καλό» μας

Κανένα, μα Κανένα Συστημικό ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν Αναφέρει…
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ….


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ…

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…

Η «ΠΟΛΥ ΕΥΡΩΠΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ «ΚΑΙΝΕ» ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ»

Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν το σχέδιο υπερκρατών για να δώσουν μεγάλη δύναμη στις Βρυξέλλες – Έρχεται ο υπουργός Οικονομικών της ΕΕ και ο στρατός της ΕΕ – Φυσική για το «Καλό» μας

Οι Ευρωβουλευτές ψήφισαν ώστε να προωθήσουν σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός υπουργού Οικονομικών της ΕΕ, του στρατού και του υπουργείου φορολογίας, τα οποία ισοδυναμούν με τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους.

Μια δέσμη αμφιλεγόμενων προτάσεων για το μέλλον του μπλοκ εγκρίθηκε από μια λεπτή πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εν μέσω μιας επίπονης συζήτησης σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση του σχεδίου.

Επικεφαλής της Έκθεσης τέθηκε ο Guy Verhofstadt, ακόμα ένας «φίλος» της Ελλάδας. Ο οποίος τη χαρακτήρισε ως «γραμμή για την τέλεια Ένωση»!!!!

Οι ευρωσκεπτικιστές αντέδρασαν με μανία και δυσπιστία, καθώς οι βουλευτές του MEP’S ενέκριναν τρεις ξεχωριστές εκθέσεις σχετικά με τις προγραμματισμένες μεταρρυθμίσεις για τον τρόπο λειτουργίας των Βρυξελλών,

Οι αναλυτές δήλωσαν ότι το γεγονός ότι ένα τέτοιο σύνολο σχεδίων θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους ευρωβουλευτές κατέδειξε γιατί ο βρετανικός λαός ψήφισε να εγκαταλείψει την ΕΕ και ότι η Theresa May πρέπει να προχωρήσει με την Brexit.

Ο κ. Etheridge, πρώην υποψήφιος για την ηγεσία της Ε.Ε., δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει σθεναρή αντίσταση στην έκθεση και πρόσθεσε: «Οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους είναι κακό πράγμα για όλους, ακόμη και για εκείνους που εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι σε αυτό».

Περιέγραψε τα σχέδια για τη δημιουργία υπουργού στρατού και οικονομικών της ΕΕ ως «εξαιρετικά επικίνδυνα» λέγοντας ότι θα υπονομεύσουν το ΝΑΤΟ και θα καταστρέψουν την ευρωπαϊκή οικονομία. Η ιδέα μιας αμυντικής ένωσης είναι η πιο παράλογη ιδέα που έχω ακούσει ποτέ. Θα καταστρέψει ό, τι έχει απομείνει από την ευρωπαϊκή οικονομία. Θα είναι μια καταστροφή σε τεράστια κλίμακα για ολόκληρη την Ευρώπη»

Η ευρωβουλευτής Ashley Fox πρόσθεσε: «Ο κ. Verhofstadt είναι πολύ συνεπής. Όποια και αν είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι πάντα η ίδια – περισσότερη Ευρώπη. Η Βρετανία δεν ψήφισε για να εγκαταλείψει την ΕΕ επειδή δεν υπήρχε αρκετή Ευρώπη. Ψηφίσαμε να φύγουμε επειδή η ΕΕ κάνει πάρα πολλά.

Έχει ήδη πάρει πάρα πολλή εξουσία από τα κράτη μέλη και έχει χάσει την επαφή με τους πολίτες της. Αυτή η έκθεση επιδιώκει να δημιουργήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Αντί να ακούει τους ανθρώπους, τους λέει ότι οι Βρυξέλλες γνωρίζουν καλύτερα.

Αντί να επεκτείνει τη δημοκρατία, συγκεντρώνει την εξουσία. Και έτσι, αντί να ενισχύει την ΕΕ, το υπονομεύει περαιτέρω «.
hellasforce.com