...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Ατρόμητος Κερατσινίου ενίσχυσε την προσπάθεια του με τη δημιουργία γυναικείας ομάδας...
Ο πρόεδρος της ομάδας, ο γενικός γραμματέας και όλα τα μέλη του Δ.Σ. παρά τα όποια εμπόδια προέκυψαν από φορείς που υποτίθεται βοηθούν και ενισχύουν τον αθλητισμό στο Δήμο μας συνεχίζει το ίδιο δυναμικά.
Θέλουμε τα παιδιά στο Δήμο μας να έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Προς αυτή την κατεύθυνση και με γνώμονα την αγάπη τους για το άθλημα θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους. 
Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής για την παραχώρηση του γηπέδου της Σιταποθήκης ως έδρα για το γυναικείο μας τμήμα σαφώς και μας ευχαριστεί. Ταυτόχρονα όμως μας προβληματίζει καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί έδρα και άλλων ομάδων ενώ την ίδια στιγμή κάποιο άλλο γήπεδο εξακολουθεί να αποτελεί έδρα μίας ομάδας. 
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θα υπερπηδήσουμε τα όποια εμπόδια προκύψουν. 
Ευχαριστούμε την κ. Συράκου για τη βοήθεια της και ευελπιστούμε με τη νέα αθλητική σεζόν η συνεργασία να είναι εποικοδομητική και προς το συμφέρον των παιδιών του Δήμου μας.