...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 173 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ Ελλάδα και Ευρώπη...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Interpol για τον εντοπισμό 173 τζιχαντιστών οι οποίοι έχουν αναλάβει ως αποστολή να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη....


Μέχρι στιγμής, το θετικό είναι ότι οι τρομοκράτες αυτοί δεν έχουν καταφέρει να περάσουν στην Ευρώπη, και οι Μυστικές Υπηρεσίες όλων των χωρών έχουν ενημερωθεί ώστε να μην υπάρξει τρόπος να διεισδύσουν.

Σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές Αρχές, η Interpol έχει τη λίστα με τα ονόματά τους έχοντας συγκεντρώσει πληροφορίες κι έγραφα που εντόπισαν σε κρησφύγετα της τρομοκρατικής οργάνωσης στις 27 Μαΐου. Οι τζιχαντιστές θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τις ήττες τους στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Η Interopol προειδοποίησε ότι οι τρομοκράτες «έχουν εκπαιδευτεί για να κατασκευάζουν και να τοποθετούν στρατηγικά εκρηκτικούς μηχανισμούς με στόχο να προκαλέσουν θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς».

Η Ευρώπη ζει με τον τρόμο, καθώς οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν αντίποινα για την διάλυση του Ισλαμικού Κράτους στη Μέση Ανατολή.