...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

EKTAKTO – Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Βαλτική το πυραυλικό σύστημα THAAD – Ανεξέλεγκτες καταστάσεις ζει ο πλανήτης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες στο λιθουανικό λιμάνι της Klaipeda έφτασε πλοίο τύπου ro-ro που μετέφερε αμερικανικό πολεμικό υλικό συμπεριλαμβανομένου οχήματος που συνήθως μεταφέρει πυραύλους THAAD ....


Στο λιμάνι εκτός των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης M2 Bradley, των αρμάτων μάχης  M1Α2 Abrams, και των ARV M88, Ρώσοι ειδικοί παρατήρησαν κάτι τρομακτικά σημαντικό .

(ΣΧΕΤΙΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ)

EKTAKTO – Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Βαλτική το πυραυλικό σύστημα THAAD – Ανεξέλεγκτες καταστάσεις ζει ο πλανήτης - Εικόνα0

Μαζί με αυτά, αποβιβάστηκε ειδικό όχημα  M1075 το οποίο είναι το όχημα που μεταφέρει πυραύλους THAAD, ενώ υπήρχαν και  μεγάλα κιβώτια που ήταν  καλυμμένα και εμπεριείχαν  κομμάτια του πυραυλικού συστήματος THAAD.

Οι Ρώσοι που το κατέγραψαν ήταν πράκτορες της GRU με ειδικότητα στα αμερικανικά οπλικά συστήματα και γνωρίζουν τι ακριβώς κατέγραψαν , αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.Αυτό το ειδικό όχημα διαθέτει  σασί πολλαπλών χρήσεων της Oshkosh Truck Corporation. Είναι το ακριβώς το ίδιο που μεταφέρει πάντα το αμερικανικό  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας THAAD.

Μια τέτοια μεταφορά αυτού ειδικά του οχήματος  φαίνεται πολύ παράξενη και είναι πιθανό το ΝΑΤΟ να μετέφερε πυραύλους αυτού του τύπου για στρατιωτικές ασκήσεις, οι οποίοι όμως θα μείνουν μόνιμα εκεί.

Ρώσοι ειδικοί αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί μεταφέρουν κομμάτι κομμάτι τα συστήματα του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD, προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτοί από την Μόσχα.

Τι θα συμβεί όμως αν οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαταστήσουν και αποσυναρμολογήσουν το πυραυλικό σύστημα ;

Οδεύουμε προφανώς σε ανεξέλεγκτες και λίαν επικίνδυνες καταστάσεις οι οποίες οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

EKTAKTO – Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην Βαλτική το πυραυλικό σύστημα THAAD – Ανεξέλεγκτες καταστάσεις ζει ο πλανήτης - Εικόνα1

Αυτή δεν ήταν  η πρώτη παρτίδα των τεθωρακισμένων οχημάτων, τα οποία έχουν μεταφερθεί στα κράτη της Βαλτικής του ΝΑΤΟ. Νωρίτερα, στις 23  Μαΐου αφίχθησαν στην Λιθουανία στρατιωτικές μονάδες  από  Νορβηγία και Ισπανία.

Όλα αυτά συμβαίνουν με φόντο τις στρατιωτικές ασκήσεις των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι την  Τρίτη, 6, Ιουνίου στις 7:00 GMT, ρωσικό αεροσκάφος Su-27 αναχαίτισε  αμερικανικό βομβαρδιστικό B-52 που πετούσε πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα κατά μήκος των συνόρων.

Την ίδια μέρα ρωσικά αεροσκάφη MiG-31 αναχαίτισαν αεροσκάφος ΑΦΝΣ P-3 Orion, της  Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Νορβηγίας που πετούσε στην  Θάλασσας του Μπάρεντς με ενεργά τα συστήματα παρακολούθησης  του .

Στην  Μόσχα έχει βαρέσει «κόκκινος συναγερμός», για να πιστοποιήσουν την μετακίνηση αμερικανικών πυραύλων . Αυτό όμως θα επιφέρει στην συνέχεια αντίστοιχες  μετακινήσεις ρωσικών πυραυλικών συστημάτων απέναντι από τις χώρες της Βαλτικής.

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2016, σε συνάντηση  με τους επικεφαλής διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ο Ρώσος Πρόεδρος είχε δηλώσει στους δυτικούς δημοσιογράφους ότι το πυραυλικό σύστημα  THAAD είναι αρκετά ευέλικτο και μετακινείται οπουδήποτε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όλα δείχνουν σε όλο τον πλανήτη ότι κινούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και τα «σημάδια» επιβεβαιώνονται για αυτό που έρχεται και ονομάζεται παγκόσμια σύρραξη .
pentapostagma.gr