...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Η CABAL ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG

Αρχιτέκτονας της συνωμοσίας ο Henry Kissinger..
Σύμφωνα με πηγές της White Dragon Society στην Ινδονησία, η Μαφία των Χαζάρων απειλεί να εξαπολύσει την τρομοκρατία και το χάος στην Ινδονησία,....
αν η Ινδονησιακή κυβέρνηση δεν ενδώσει να τους παραδώσει 12.500 μετρικούς τόνους χρυσού.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ινδονησία Joseph Donovan μαζί με έναν εκπρόσωπο της Citibank, υπόσχονται στον πρόεδρο της Ινδονησίας Joko Widodo ότι θα φροντίσουν να διαγραφεί όλο το εξωτερικό χρέος της Ινδονησίας, αν παραδώσει τα αποθέματα χρυσού που διαθέτει η χώρα του. Διαφορετικά, με τις υποδομές των συνεργατών που διαθέτουν, θα κλιμακώσουν το χάος που έχει αρχίσει να επικρατεί εκεί.
Αν η Cabal θέσει στην κατοχή της 12.500 μετρικούς τόνους χρυσού, σημαίνει ότι θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να «δημιουργήσει» 10 – 25 τρισεκατομμύρια δολάρια, αρκετά για να συνεχίσει τις παγκόσμιες εγκληματικές δραστηριότητες της..
Όλη αυτή η επιχείρηση διοργανώνεται από τον Henry Kissinger, ο οποίος προεδρεύει μιας συνάντησης ενός παρακλαδιού της Λέσχης Bilderberg στη Βιρτζίνια αυτό το Σαββατοκύριακο, που σημαίνει πως ακόμα εξακολουθεί να είναι ζωντανός..
Περισσότερα  ΕΔΩ Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ