...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Απίστευτη καταγγελία που παραπέμπει σε σκάνδαλο μεγατόνων με πιθανούς εκβιασμούς,παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.

Απίστευτη καταγγελία που παραπέμπει σε σκάνδαλο μεγατόνων με πιθανούς εκβιασμούς,παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.....

Γιάννης Ντάσκας
Πιστοί στην θεωρία του …χάους οι μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής της Μεγάλης Μασονικής Στοάς σιωπούν στα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις για τα όργια παρανομίας που καταγγέλλονται στην Στοά και τα οποία οδήγησαν στην αλλαγή διοίκησης.
Λέξη για όσα γράψαμε και εμείς και άλλα ΜΜΕ (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ.α.) περι τεραστίων οικονομικών σκανδάλων και ακόμα και πλαστογράφησησς απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας.
Περιμέναμε ικανό διάστημα για απαντήσεις στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε πριν 20 ημέρες για τα σκάνδαλα αυτά και το ξήλωμα της Διοίκησης της Μασονικής Στοάς.
Σήμερα προχωρούμε στο δεύτερο μέρος της έρευνας και αφορά την δημοσίευση ενός ντοκουμέντου, το οποίο καταγγέλλει-αποκαλύπτει πιθανή παρακολούθηση ακομα και των email απο στελέχη της μασονικής ελίτ.
Το θέμα έχει τεράστια σημασία,όχι γιατί είναι στην επικαιρότητα οι παρακολουθήσεις και καταγραφές, αλλά γιατί η μασονική ελίτ εκτείνεται στις κορυφές διαφόρων θεσμών και εξουσιών και αν έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί με αυτό τον τρόπο, τότε απο τις παρακολουθήσεις δεν εξαιρούνται ούτε κορυφαίοι θεσμοί και πρόσωπα.
Και αν παρακολουθούνται με δεδομένο ότι μέλη της μασονικής στοάς μπορεί να είναι κρυφά και κορυφαίοι, τότε μπορεί να …