...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Η «Αρκούδα» ξύπνησε: Ο Πούτιν έδωσε εντολή ενεργοποίησης σχεδίου «άλωσης» των Βαλκανίων

Πριν λίγες ημέρες από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr και τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ – 400 Ρώσοι πράκτορες της GRU εισήλθαν στην Αλβανία....
– Eπιβεβαίωσαν οι ΗΠΑ – Διαταγή Πούτιν να τελειώσει οριστικά η «Μεγάλη Αλβανία», αναφέραμε ότι  άνω των 400 Ρώσων επίλεκτων πρακτόρων  της GRU εισήλθαν στην Αλβανία, προκειμένου να προβούν σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης  της χώρας.

Η «Αρκούδα» ξύπνησε: Ο Πούτιν έδωσε εντολή ενεργοποίησης σχεδίου «άλωσης» των Βαλκανίων – Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - Εικόνα0

Πρόκειται για κανονικό ρωσικό υβριδικό πόλεμο και εφόσον εξελιχθούν τα γεγονότα θα έχουμε ένα ανελέητο  αστικό πόλεμο ειδικά στην ΠΓΔΜ , στην οποία τα μέλη του VMRO συσπειρώνονται και ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά.

Την ίδια στιγμή το Μαυροβούνιο εισήλθε στο ΝΑΤΟ αποτελώντας ένα «πλήγμα» στα ρωσικά σχέδια για την περιοχή των Βαλκανίων, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα .

Πηγή κοντά στην ρωσική διπλωματία και την σερβική κυβέρνηση μιλώντας ανέφερε  ότι η Ρωσία έχει στην «μαύρη λίστα» όλα τα μέλη της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου και τα μέλη του κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Τώρα τι ακριβώς «μαύρη λίστα» είναι αυτή , αυτό δεν είναι ακόμη γνωστό.

Σε πρώτη φάση η Μόσχα θα αυξήσει  τις «επιχειρήσεις» αποσταθεροποίησης στην χώρα αυτή , και θα τις επεκτείνει και στην  ΠΓΔΜ, Σερβική δημοκρατία της Βοσνίας, την Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο.

Ο Γιάνους  Μπουγκάσκι ειδικός αναλυτής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, για την κρατική ραδιοφωνία του Μαυροβουνίου δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι «η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει εύκολα  το Μαυροβούνιο και τις γειτονικές χώρες και όλα τα σενάρια είναι πιθανά ακόμη και η πρόκληση πολεμικής διένεξης».

«Η Ρωσία υπό την ηγεσία του Πούτιν δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα από τις χώρες της περιοχής, διότι θέλει μια  ευρύτερη επιρροή  και ταυτόχρονη εκδίωξη της δύσης», δήλωσε ο Μπουγκάσκι.

Τα πλοία του ΝΑΤΟ  μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να πλέουν  από το Γιβραλτάρ έως την ανατολική Τουρκία, ενώ  τώρα με την προσχώρηση του Μαυροβουνίου αποκτήθηκε και ο έλεγχος της Μεσογείου και της Αδριατικής.

Ο «πόλεμος» για τα Βαλκάνια μόλις τώρα ξεκίνησε και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

Η «Αρκούδα» ξύπνησε: Ο Πούτιν έδωσε εντολή ενεργοποίησης σχεδίου «άλωσης» των Βαλκανίων – Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - Εικόνα1

Ο  αλβανικός κόσμος στα Δυτικά Βαλκάνια βρίσκεται στη διαδικασία  μετασχηματισμού για τα αδιαμφισβήτητα δικαιώματα των Αλβανών.

Αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πολύ γρήγορα και αναμένεται να είναι όλα υπέρ μας . Υπάρχουν τρεις αλβανικές «μεταρρυθμίσεις» σε εξέλιξη σε  Τίρανα, Πρίστινα και Σκόπια.

Στην  ΠΓΔΜ η νέα κυβέρνηση συνασπισμού Αλβανών και Ζάεφ θέλει να αλλάξει τα πάντα όσο γίνεται πιο γρήγορα …αλλά δεν θα προλάβει , διότι η Μόσχα είναι «ήδη» στην περιοχή και θα «χτυπήσει» σύμφωνα με πληροφορίες σε ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο και Αλβανία χωρίς οίκτο την δράση ΕΕ και ΝΑΤΟ για την πλήρη  αποτροπή της  δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα  σερβικές κυβερνητικές πηγές και οι μυστικές υπηρεσίες (BIA) της Σερβίας, ανέφεραν ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) ετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον Σέρβων, χρησιμοποιώντας τους Αλβανούς UCKάδες και τους Κροάτες, με στόχο την Μεγάλη Αλβανία και την εκδίωξη των Ρώσων συμβούλων.

Αυτό προορίζεται να είναι το νέο αλβανικό κράτος  στα Δυτικά Βαλκάνια. Όλα είναι υπέρ της  προβολής των δικαιωμάτων των Αλβανών που ανάγονται εδώ και  ένα αιώνα.

Ως εκ τούτου η ιστορία της Αλβανίας έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, έχει εισέλθει στο στάδιο της μέγιστης ταυτότητάς της και προστατεύεται  διεθνώς από όλη την Δυτική Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά η περιοχή κατοικείται και από Έλληνες και Σλάβους που έχουν κοινή θρησκεία και επί τω πλείστων κανένας τους δεν επιθυμεί την εμφάνιση της «Μεγάλης Αλβανίας»…ούτε για αστείο.

Οι νέο-οθωμανοί παραμονεύουν την ίδια περίοδο για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία και είτε  μέσω Αλβανών μουσουλμάνων ,  είτε Βόσνιων και Κοσοβάρων να επιστρέψουν μετά από 104 χρόνια στα Βαλκάνια.

Η «Αρκούδα» ξύπνησε: Ο Πούτιν έδωσε εντολή ενεργοποίησης σχεδίου «άλωσης» των Βαλκανίων – Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - Εικόνα2

Αυτό το σκηνικό δεν πρόκειται να το επιτρέψουν σχεδόν  οι πιο πολλές  χώρες της περιοχής ούτε και η Ρωσία , ενώ αντίθετα σε  δύση και  ΗΠΑ απλά τους εξυπηρετεί όλα τα βραχυπρόθεσμα σχέδια . Αυτό όμως θα είναι και η κύρια αιτία ενός βαλκανικού πολέμου που θα έχει ως στόχο τα κεκτημένα των βαλκανικών πολέμων του 1912, και τίποτε άλλο.

pentapostagma.gr