...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Εφιάλτης !! Ότι εδάφη χάσει η Τουρκία για τη δημιουργία του Κουρδιστάν , θα τα αναπληρώσει στο Αιγαίο με τις ευλογίες των " Μεγάλων δυνάμεων "

​Ο Κίνδυνος αυτός  δυστυχώς , δεν μπορεί ακόμα να γίνει αντιληπτός από το πολιτικό μας σύστημα .... δεδομένο που προκαλεί ανατριχίλα ....

Οι "γκουρού¨ της γεωπολιτικής ( δημοσιογράφοι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων , καθηγητές διεθνών σχέσεων   που έχουν χρόνια να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα , εμπειρικοί αναλυτές  που έχουν "κολλήσει " στα παλιά και άλλοι  )  .... πολλοί εξ αυτών , κάνουν ένα τεράστιο λάθος νομίζοντας ότι η Τουρκία απομονώνεται συνδεδεμένη στο άρμα του Κατάρ .
Το Κατάρ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αμερικανική αεροπορική βάση στην περιοχή, που είναι και έδρα της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης της Μέσης Ανατολής.
Τι σημαίνει αυτό?
Η Αμερική ( με την στρατηγική απομόνωση του Κατάρ ) στρέφεται εναντίον της χρηματοδότησης του εξτρεμισμού - όλα τα στοιχεία πράγματι  υποδεικνύουν KAI το Κατάρ - προκειμένου απλά  να στρέψει τις ροές χρημάτων προς τις δυνάμεις που στηρίζουν την δημιουργία Κουρδικού Κράτους.
Η εξέλιξη όμως αυτή - απομόνωση του Κατάρ - θα υποχωρήσει γρήγορα αφού οι χώρες του Κόλπου  έχουν περισσότερα συμφέροντα να παραμείνουν ενωμένες.
Σε μερικούς μήνες - που θα έχει αρθεί το εμπάργκο στο Κατάρ -  οι Τουρκία θα ¨βγει¨ με στυλ πρωτοπαλίκαρου και αντίπαλου δέους της Σαουδικής Αραβίας . Όμως οι ΗΠΑ (  εξαιτίας της Ρώσικης Αρκούδας ) θα  προχωρήσουν - ολοκληρώσουν την δημιουργία του Κουρδικού Κράτους . 
Προκειμένου λοιπόν να αμβλύνουν τις αντιδράσεις της "νέας Τουρκίας " που θα χάσει ένα κομμάτι από το έδαφός της και έχει ¨ καλές σχέσεις με την Ρωσία ¨, θα κάνουν  οι μεγάλοι παίκτες , ¨τα στραβά μάτια ¨ στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο ,  στην οποία πλέον θα έχουν πρόσβαση από τον κόλπο που βρίσκεται ΒΑ της κατεχόμενης Κύπρου.
Στην νέα αυτή φάση των Τουρκικών Προκλήσεων η Τουρκία θα διαπιστώσει , ότι η προστάτιδες δυνάμεις τις Ελλάδας , δεν ενδιαφέρονται εάν κάποια νησιά του Αιγαίο ( ή η Θράκη )  περάσουν στην Τουρκία - αφού εξ ανατολών έχει χάσει εδάφη για το Κουρδιστάν .
Έχει συνεπώς  ήδη ενεργοποιηθεί η δυναμική εκείνων των εξελίξεων που θα φέρει πραγματικά πλέον στο παρά πέντε τα πράγματα για μια "Ελληνοτουρκική " σύρραξη .
Εμείς σας προειδοποιούμε , εσείς ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ !!
... συνεχίζεται !!!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com