...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ξέσπασε στα φανερά πνευματικός πόλεμος – Σατανιστές και μάγοι κατά χριστιανών

Την ίδια ώρα, ορθόδοξοι ραβίνοι, οι οποίοι στηρίζουν τον Τραμπ κόντρα στα σχέδια ανάληψης της διοίκησης της Ιερουσαλήμ από πολυεθνική διοίκηση με.....
ταυτόχρονη λύση του Παλαιστινιακού, εις βάρος των ισραηλινών συμφερόντων, αναφέρουν πως η μαγεία και η αθεΐα της Νέας Τάξης προέρχονται από τον σατανισμό.

Συγκεκριμένα ο Ραβίνος Rabbi Daniel Asore, ο οποίος σπουδάζει την απειλή του Σατανισμού, ανέφερε σχετικά:

«Η μαγεία είναι το αληθινό όνομα του Σατανισμού. Είναι ένα μέσο αγώνα, το οποίο έχει διεισδύσει στην πολιτική. Ο Σατανισμός στρέφεται κατά του Θεού. Όσο πλησιάζουμε στην εποχή του Μεσσία, ο ρόλος που παίζει στην πολιτική (ο Σατανισμός) γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος».

Ωστόσο, ο Ραβίνος οφείλει να γνωρίζει πως ο Γιαχβέ, τον οποίο αναγνωρίζει σαν Θεό, είναι στην ουσία ο Διάβολος, ο οποίος αναμένεται από πολλούς, να κυβερνήσει ενσώματος τον πλανήτη, ως «Μεσσίας» που για εκλεκτό λαό δεν θα έχει όλους τους Εβραίους, παρά μόνο όσους συμμερίζονται την μισανθρωπία και απληστία του, ανεξαρτήτου καταγωγής και θρησκείας.

Οι μάγοι και οι σατανιστές σκοπεύουν να ρίξουν περισσότερα ξόρκια στον Ν.Τραμπ στις 21. Ιουλίου, στις 19. Αυγούστου και πιο μετά, μέχρι ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιά των ΗΠΑ, να αποχωρήσει από το αξίωμά του.

Τα ξόρκια τους αποσκοπούν στο να «δέσουν» τον Τραμπ, προκαλώντας την αποτυχία του. Ζητούν επίσης σε δαίμονες να «δέσουν» και όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του και γενικά όλους που τον στηρίζουν.

Ευαγγελιστές χριστιανοί που στηρίζουν τον Τραμπ απαγγέλουν την ίδια ώρα προσευχές, προκειμένου να εξουδετερώσουν τα ξόρκια.

«Σας ζητούμε να συμμετέχετε στην προσευχή για την ενδυνάμωση τους έθνους μας, για τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας και για τις ψυχές εκείνων που σηκώνουν σατανικά όπλα εναντίον μας», αναφέρει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Χριστιανικής Εθνικής Συμμαχίας.

«Η επιθυμία μας είναι να ανακοινώσουμε στην γενιά μας πως ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος μας», προσθέτουν χριστιανικά μέλη.

Ξέσπασε λοιπόν πνευματικός πόλεμος, ο οποίος πλέον γίνεται ορατός για όσους είναι σε θέση να παραδεχθούν πως πίσω από όλα αυτά που βλέπουμε, υπάρχουν δυνάμεις που συγκρούονται με απρόβλεπτες τις συνέπειες για το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

prisonplanet.gr