...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

«Λύνει την σιωπή του..» Σε μια Συγκλονιστική Συνέντευξη

»Λύνει την σιωπή του..» Ο Σάββας Καλεντερίδης σε μια συγκλονιστική συνέντευξη – SigmaTV
«Λύνει την σιωπή του…» 

Ο Σάββας Καλεντερίδης σε μια Συγκλονιστική συνέντευξη για τα Ελληνοτουρκικά στο Αιγαίο, για τους Τούρκους εκτελεστές των αγνοουμένων της Κύπρου, για τον Οτσαλάν, για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, για το Κουρδικό Κράτος και για την λύση του Κυπριακού – SigmaTV, Πρωτοσέλιδο


Δεκάδες αποστολές Ελλήνων αξιωματικών που είχαν αποσπαστεί στην τότε ΚΥΠ, πραγματοποιήθηκαν στά βάθη της Τουρκίας αλλά και των Κατεχομένων.Ένας απο τους καλύτερους επιχειρησιακούς πράκτορες, καλυμμένος πίσω από άλλες ιδιότητες, συλλέγει μέσα από ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών την είδηση ότι στην ευρύτερη περιοχή των Αδάνων υπάρχει ομαδικός τάφος δολοφονημένων αγνοουμένων.

Στις μυστικές επιχειρήσεις για το θέμα πρωτοστάτησε την δεκαετία του ’90 ο απόστρατος σήμερα Συνταγματάρχης Σάββας Καλεντερίδης, που εγινε γνωστός από την υπόθεση Οτσαλάν. Μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ, ο Σάββας Καλεντερίδης αποκάλυψε ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Τούρκους εκτελεστές Αγνοουμένων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία κυκλοφόρησε στο παρελθόν, τόνισε ο Σάββας Καλεντερίδης, έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξιχνιαστεί και σε όλες τις περιπτώσεις φτάσαμε στο τέλος.

Έγιναν έρευνες που διαπιστώθηκε με μαρτυρίες πρωταγωνιστών που συμμετείχαν στις σφαγές ότι αυτοί οι άνθρωποι σκοτώθηκαν και θάφτηκαν σε συγκεκριμένο σημείο.

Για να περιορίσουμε το πεδίο της άγνοιας, προσπαθήσαμε να δούμε είπε πού κατέληξαν αυτοί οι άνθρωποι.