...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΑΛΕΞΗ, ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?

Ελα Αλέκση, κάθισε πάλι στο θρανιάκι σου να στα μάθω τα γράμματα! Απογευματινό μάθημα έχει πάλι σήμερα…
έτσι ώστε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο από τις κοπάνες που έκανες και τις καταλήψεις όταν ήσουν μικρός…
Ακουσε αγόρι μου και άκουσε καλά!

Το όχημα ως περιουσιακό στοιχείο, πρέπει να καταχωρείται με τον αριθμό πλαισίου και τον αριθμό κινητήρα του! Να ταξινομείται ως προς την κλάση του και τον κάτοχό του και να τηρείται μητρώο οχημάτων! Για τον λόγο αυτό, έχει εφευρεθεί η .,.. «άδεια κυκλοφορίας» του οχήματος! Οπου αυτά και άλλα πολλά στοιχεία του οχήματος και του κατόχου, αναγράφονται και τηρούνται στο μητρώο! Για την συντήρηση του μητρώου λοιπόν και για την δυνατότητά μας να διατηρούμε ένα ή περισσότερα οχήματα, σε όλες τις χώρες έχουν … εφευρεθεί τα … έξοδα απόκτησης άδειας κυκλοφορίας! Κατόπιν, κάθε χρόνο, ο νόμος ορίζει να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, κινούμε δεν κινούμε το αυτοκίνητο! Κι αυτό γιατί υπάρχουν έξοδα συντήρησης στο κρατικό μητρώο κυκλοφορίας οχημάτων για πολλούς λόγους!
Ακόμη και για λόγους ασφαλείας ή τρομοκρατίας!

Αυτά τα λεφτά λοιπόν, αποδεχόμαστε εμείς οι πολίτες, ότι θα τα πληρώνουμε κάθε έτος κι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους!
Η ασφάλιση ενός οχήματος αγόρι μου καλό, έχει σχέση ΜΟΝΟ με την επιθυμία του κατόχου να το κινεί! Βλέπεις, εγώ μπορεί να θέλω να κατέχω ένα όχημα αλλά να το έχω στο σαλόνι μου κλεισμένο και να το βλέπω!!! Μπορεί τεράστια Πρωθυπουργάρα μας, να έχει καεί ο κινητήρας του και επειδή δεν έχω λεφτά να το φτιάξω, να το βάλω στο γκαράζ (και δεν έχω λεφτά γιατί φταις εσύ και οι προκάτοχοι σου δηλαδή)!

Μπορεί τιτανοτεράστιε πρωθυπουργέ, να μην έχω ΚΑΝ λεφτά να βάλω βενζίνη και να το έχω κλειδωμένο!

Μπορεί ρε γίγαντα της πολιτικής, να έφυγα μετανάστης στο Εξωτερικό και το αμάξι μου να είναι κλειδωμένο σε υπόγεια! Κι έφυγα μετανάστης όχι γιατί ήθελα αλλά γιατί εσύ με έδιωξες αγορίνα!

Μπορεί επίσης τιτάνα της πολιτικής, να είμαι μακροχρόνια άρρωστος και να μην θέλω να το οδηγώ γιατί απλά δεν με αφήνουν οι γιατροί.

Μπορεί αγορίνα μου, να πηγαίνουμε στην δουλειά 5 άτομα με ένα αμάξι βάζοντας ρεφενέ την βενζίνη γιατί μας μπατίρισες γίγαντα! Τι? Μη μου πεις ότι δεν έχεις ακούσει ότι όλος ο κόσμος πάει έτσι στην δουλειά του πλέον?

Μπορεί αριστεράντζα μου εσύ, να είναι μια γυναίκα που γεννά και δεν οδηγά πλέον το αμάξι της αλλά την κυκλοφορεί ο άνδρας της με το δικό του! Κρίμα! Ούτε αυτό σου έτυχε ποτέ ε?

Μπορεί τιτάνα της φιλολαϊκής ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πολιτικής(χαχαχα), να υπάρχουν ΕΝΑ ΕΚΤΑΤΟΜΥΡΙΟ λόγοι, για τους οποίους από τους ΔΩΔΕΚΑ μήνες που έχει ο χρόνος εγώ να κινώ το αμάξι μου έναν, δύο, έξι μήνες! Μπορεί και να μην υπάρχει απολύτως κανένας λόγος! Και να γουστάρω να το κινώ μία μέρα τον χρόνο! Γιατί έτσι γουστάρω εγώ τιτάνα μου! Ετσι μου ‘ρχεται…έτσι κάνω!

ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ ρε γίγαντα, που μετατρέπεις σε ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα την … νόμιμη κατοχή αυτοκινήτου που πραγματικά δεν το κινώ? Με έπιασες να το οδηγώ ανασφάλιστο? Αν με πιάσεις, τότε να μου πάρεις την άδεια, και να με πάρεις αυτόφωρο και να μου βάλεις πρόστιμα ένα και δύο χιλιάρικα!
Αλλά να μου στέλνεις πρόστιμο γιατί δεν ανανέωσα την ασφάλεια ενός αυτοκινήτου που δεν το κινώ??? Ποιος είσαι ρε? Ο γιος του πάρτα όλα? Ο έλεγχος των ασφαλιστηρίων συμβολαίων είναι αρμοδιότητα των διωκτικών αρχών και όχι του υπουργού οικονομίας και της αφεντιάς σου!

Και ξέρεις τι θα πάθεις? Θα την πατήσεις όπως τις τηλεοπτικές άδειες! Γιατί άλλο πράγμα είναι η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας κι άλλο η μη πληρωμή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου! Για να μου βάλεις πρόστιμο, πρέπει προηγουμένως να με πιάσεις να κυκλοφορώ με ανασφάλιστο όχημα!
Γιατί πολλών το μυαλό τιτάνα, πάει στο κακό! Να, λένε, διάφοροι κακεντρεχείς, ότι κάποια ασφαλιστική εταιρία στα έχωσε χοντρά για να βγάλεις ένα τέτοιο απαράδεκτο και αντιλαϊκό νόμο! Εγώ δεεεεεν τα πιστεύω όλα αυτά όμως! Πιστεύω απλά ότι είσαι άσχετος και χαζός! Από την χαζομάρα σου δηλαδή τα παθαίνεις όλα αυτά και αναγκάστηκες να ανακαλέσεις τα … προστίματα!!!

Ενας λοιπόν θα βρεθεί να σε πάει στα δικαστήρια, τσάμπα το παραδάκι που έδωσες για να φτιάξεις την προγραμματάρα (χαχαχα) αυτή που έφτιαξες για να κλέψεις κι άλλο παραδάκι από τις τσέπες μας!
Ναι ρε γίγαντα! Είμαι νομοταγής πολίτης και κυκλοφορώ πάντα με ασφαλισμένα οχήματα! Κι αν δεν έχω λεφτά, τότε ακινητοποιώ τα αμάξι μου μέχρι να βρω!

Εσύ ποιος είσαι στ αλήθεια ρε τιτάνα που μου στέλνεις πρόστιμο επειδή νομίζεις ότι είμαι σα την μούρη σου? Σου είπε κανείς ότι παρανόμησα και μου έβαλες προστίματα!?!
Δεν είμαστε όλοι σα κι εσένα και το δήθεν αριστερό σινάφι σου ρε Αλέκο…
ΥΓ
Καλά, δεν μιλώ για το γεγονός ότι έστειλες προστίματα για ασφάλιστρα αυτοκινήτων που κλάπηκαν ή απλά δεν υπάρχουν!!! Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από μια παρέα αρχήστων πλην όμως … καλαμοκαβαλημένων πολιτικάντιδων!!!!