...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ!Συνελήφθη αδελφός ΒΟΥΛΕΥΤΗ για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ!!!!
Ο αδελφός του γνωστού βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, ο κος Κατσιαντώνης Θωμάς συνελήφθη στις ΗΠΑ. Ο ομογενής βουλευτής κατηγορείται για φοροδιαφυγή και πλαστογραφία.....


Είναι ο αδελφός του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιώρογυ Κατσιαντώνη που εκλέγεται στη Λάρισα.

Συντάκτης του «Εθνικού Κήρυκα» επικοινώνησε με τον συλληφθέντα βουλευτή και τον ρώτησε αν προφυλακίστηκε.

Ο κ. Κατσιαντώνης απάντησε στον συντάκτη: «Αν ήμουν στη φυλακή θα μπορούσα να σας μιλώ τώρα;». Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο βουλευτής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 δολάρια.

Όπως αναφέρει επίσης ο «Εθνικός Κήρυκας», η εφημερίδα της Ομογένειας, ο βουλευτής πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ στις 15 Ιουνίου.

Ο κ. Κατσιαντώνης κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε πάνω από 277.000 δολάρια από μηνιαίους φόρους σε πωλήσεις φαγητού, στο διάστημα από 1η Ιουνίου του 2011 μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2016.

Αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες φοροδιαφυγής, δύο για κλοπή, μία για πλαστογραφία ψευδών τεκμηρίων και μία κατηγορία για πλαστογραφία. Οι κατηγορίες για κλοπή επισύρουν ποινή φυλάκισης επτάμισι έως δέκα πέντε χρόνια φυλάκιση, ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες από τρεισήμισι έως επτά χρόνια φυλάκισης.

Ο κ. Κατσιαντώνης είναι επίσης δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Μάντσεστερ Νιου Χαμσάιρ.