...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ: «Ελέγχουμε το Ισλάμ για να προκαλέσουμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

Σύμφωνα με ανακαλύψεις για τα γραφόμενα του γνωστού και περιβόητου ηγέτη του σκωτικού τυπικού του Ελευθεροτεκτονισμού, Άλμπερτ Πάικ (Albert Pike), όπως τις μαθαίνομε....
εκ του βιβλίου William Guy Car με τίτλον «Ο ΣΑΤΑΝΑΣ: Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ» (SATAN: THE PRINCE OF THIS WORLD) που δημοσιεύθη, μετά τον θανατόν του (1959) το 1966, υπήρχε κι άλλες αναφορές που έκανε τότε ο Πάικ στην άνοδο της απειλής του Ισλάμ για όλο τον κόσμο που δεν τις έχουμε ξανακούσει.

Αυτό το βιβλίον είναι στην πραγματικότητα το ημερολόγιό του όπου έχει καταγράψει τι θα συμβεί κατα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει ήδη χαραχθεί· έχει ήδη οριστεί η μεγάλη ατζέντα.

Στο βιβλιο του, ο κ. Carr έχει καταγράψει πώς όλα τα μεγάλα θεσμικά όργανα ελέγχονται σήμερα από τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (η κυβέρνησις, η εκκλησία, κ.τλ)· εξ ού και όλες οι πτυχές της Δυτικής κοινωνίας. Π.χ., το 1958, ο Carr έλαβε μιαν επιστολήν απο ένα υψηλόβαθμο αξιοματούχο της Καθολικής Εκκλησίας όπου εξηγεί εις τον Carr ότι ανέλαβαν τότε -και για τα καλά- την εξουσία της Καθολικής Εκκλησίας οι…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ! Αφού έλαβε την αποκάλυψη αυτή, θα πεθάνει έναν χρόνο αργότερα ο κ. Carr.

Στο βιβλίον του, ισχυρίζεται πώς όλες οι μυστικές οργανώσεις (το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπέργκ) ήσαν υπο τον έλεγχον των Πεφωτισμένων των οποίων η θρησκεία είναι η λατρεία του…ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

Σύμφωνα πάλι με τον κ. Carr, αυτά που είχε καταγράψει ο Πάικ στις ανταλλαγές επιστολών του με τους Πεφωτισμένους αποκαλύπτουνε κι άλλα σοκαριστικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να ρίξουν περισσότερο φώς για όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή, ο Πάικ είχει γράψει πως είναι οι Πεφωτισμένοι ελέγχουν το Ισλάμ και ότι μετά απο τουλάχιστον 100 χρόνια, θα το χρησιμοποιήσουν οι εξουσιαστές αυτού του πλανήτου προς την καταστροφή της…Δύσης! Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι γίνονται σήμερα αναταράξεις και εξεγέρσεις ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ σε όλο τον κόσμο;;; Μιλάμε για τις προφυγικές ροές, μιλάμε για τον ISIS, και ούτω καθ᾽εξής!

ο Ισλάμ ανέκαθεν προωρίζετο ως εργαλείον για να καταστραφεί η Δύσις! Αυτά θα είχε γράψει ο Πάικ τη δεκαετία του 1870!

Και πότε ξεκίνησε αυτό το σχέδιον της Νέας Τάξεως Πραγμάτων εν συνεργασίᾳ με το ακραίο Ισλάμ;;; Μα από την αποφράδα ημέρα της 9/11 όταν μπήκε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο των Illuminati για την καταστροφή του κόσμου.

hellasforce.com