...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ο συριακός Στρατός έσπασε το «φράγμα» της Τ2 και τα Τ-90 τρέχουν «φουλ» για Deir Ezzor (βίντεο)

Πέρασε το «φράγμα» της T2 ο συριακός Στρατός και το Επιτελείο της Δαμασκού απελευθέρωσε βίντεο που δείχνει υπερσύγχρονα ρωσικής κατασκευής άρματα.....
μάχης Τ-90 να τρέχουν με «φουλ» της μηχανές στην έρημο της Deir Ezzor σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για να γνωστοποιηθεί παντού ότι η απελευθέρωση της πόλης πλησιάζει.

Ήδη η απόσταση των κυβερνητικών στρατευμάτων έχει μειωθεί στα 80 χλμ από την Deir Ezzor
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Μέσα στους επόμενους μήνες με βάθος χρόνου μέχρι τα Χριστούγεννα προβλέπεται από το ρωσικόμ και το συριακό Επιτελείο ότι το ISIS θα έχιε πάψει να υφίσταται στα πεδία των μαχών.
Το μόνο ερωτηματικό είναι οι «καλοί» ισλαμιστές της Ιντλίμπ οι οποίοι έχουν και την προστασία της Δύσης.
Η πόλη που μέρος της έχει καταληφθεί από τους τζιχαντιστές τελεί υπό πολιορκία εδώ και 5 έτη με την συριακή φρουρά της πόλης να δέχεται πυρομαχικά και αναπληρώσεις απωλειών από τον αέρα αφού κατάφερε να κρατήσει υπό τον έλεγχό της το αεροδρόμιο της πόλης.
Κατα την διάρκεια του περασμένου έτους δέχτηκε σφοδρές επιθέσεις από δυνάμεις μέχρι και 10.000 μαχητών του ISIS ενώ είχαν καταληφθεί για κάποιες μέρες δρόμοι σε απόσταση βολής από το αεροδρόμιο με αποτέλεσαμ η φρουρά να πολεμάει κυριολεκτικά μόνη της με ότι διέθετε.
Την φρουρά της πόλης την διοικεί ένας πεφωτισμένος διοικητής ο στρατηγός Issam Zahraddin αλλιώς το «λιονταρι της Συρίας»
Επικεφαλής της προεδρικής φρουράς ο στρατηγός έχει πλούσια δράση στον συριακό πόλεμο.
Δρούζος μουσουλμάνος ο στρατηγός είναι διοικητής των ειδικών δυνάμεων αυτή την στιγμή. Πλαισιομένος απο την αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων κάνει ”πάρτυ” σε όλα τα μέτωπα που έχει σταλθεί.Το βίντεο ειναι εντυπωσιακά.


Για πολλούς στην Δύση ο άνθρωπος αυτός είναι η αιτία που δεν έπεσε η πόλη της Deir Ezzor αν και αποκλεισμένη μέσα στην αχανή συριακή έρημο
el.gr