...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Προφητείες: «Τα 12 μίλια, η Επίθεση της Τουρκίας, η Κάθοδος της Ρωσίας, η Κωνσταντινούπολη» (Φυγόκεντρος)

Από τα 12 μίλια, το επεισόδιο & την προσωρινή κατάληψη 1-2 Ελληνικών νησιών από τους Τούρκους, στην κάθοδο της Ρωσίας, την επιστροφή της.....
Κωνσταντινούπολης, τον κοιμώμενο Άγιο Βασιλέα, έως & την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.

Ξεκινώντας από τον Μέγα Αλέξανδρο & την Παλαιά Διαθήκη, οι προφητείες των Αγίων, μας πηγαίνουν στην τηλεόραση & στα αεροπλάνα, στην επανάσταση του 1821, στο Τσερνομπίλ, στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, έπειτα μας φέρνουν στην σημερινή κατάσταση & τέλος μας αποκαλύπτουν (συχνά με λεπτομέρεια), γεγονότα που θα βιώσουμε σαν έθνος , από την επέκταση των 12 μιλίων, στο επεισόδιο με τους Τούρκους & την προσωρινή κατάληψη 1-2 ελληνικών νησιών, την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες, την Ανάσταση του κοιμώμενου Βασιλέα, τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο & την παύση του, καθώς & την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας.

Συγκλονιστικές προφητείες στην μετά Χριστόν εποχή έχουμε από τους: Άγιο Κωνσταντίνο, Άγιο Μεθόδιο, Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, με πιο πρόσφατες αυτές του Αγίου Παϊσίου, καθώς & από πολλούς άλλους μεγάλους & σύγχρονους Αγίους.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ με θέμα «Προφητείες», που προβλήθηκε από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στις 7.10.2016 & που το παρουσιάζει η κυρία Δέσποινα Μποτίτση, αποκαλύπτονται πολλές σημαντικές προφητείες που επαληθεύτηκαν, που επαληθεύονται, αλλά κυρίως προφητείες, οι οποίες αφορούν συνταρακτικά γεγονότα που αναμένουμε σαν έθνος & γενικότερα σαν ανθρωπότητα.

Ομιλούν οι: Πατήρ Αβραάμ Αγιορείτης Μοναχός Ι.Μ.Μεγίστης Λάβρας, Αθανάσιος Ρακοβαλής, Ανέστης Μαυροκέφαλος, Νίκος Χειλαδάκης, Λάζαρος Τσακιρίδης, Γεράσιμος Προδρομίτης, Ιωάννης Τασσιάς Μητρ. Λαγκαδά.

Παρουσίαση εκπομπής ΄΄ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ΄΄: Δέσποινα Μποτίτση (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV – 7.10.2016)

Ο Μέγας Αλέξανδρος (Παλαιά Διαθήκη). Η επανάσταση του 1821. Οι τηλεοράσεις & τα αεροπλάνα. Ο περιορισμός της Αγγλίας στο νησί της. Η πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Η Ελλάδα της κρίσης, της φτώχιας & της πείνας. Η πολιτειακή ανωμαλία & το παγκόσμιο κεφάλαιο. Η επέκταση των ναυτικών μιλίων από 6 σε 12. Το θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας. Η προσωρινή κατάληψη 1 – 2 ελληνικών νησιών από τους Τούρκους. Η κάθοδος της Ρωσίας & ο Ρωσοτουρκικός πόλεμος. Τα φράγματα του Ευφράτη. Οι εκκλησίες τις Μικρά Ασίας. Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Ο διαμελισμός της Τουρκίας. Η Επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες. Η Ανάσταση του κοιμώμενου Βασιλιά Ιωάννη. Η Θεία επέμβαση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η παύση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. 21ος αιώνας, ο αιώνας της Ορθοδοξίας.

Πηγή: Μακεδονία TV Παρουσιάζει η Δέσποια Μποτίτση Δημοσιογραφική ομάδα: Ειρήνη Γκέλη, Βιργινία Δημαρέση, Ειρήνη Θεοδοσίου, Βίκυ Καλιάκου, Δέσποινα Μποτίτση, Βασίλης Χριστοδουλίδης Σκηνοθεσία: Χρήστος Μπαλούτης Επιμέλεια μοντάζ: Αναστασία Κυμπάρη

diadrastika.com