...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Β Ο Μ Β Α … O Περίεργος Θ Α Ν Α Τ Ο Σ πρώην AΡΧΗΓΟΥ…. Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αρχείο….

Η εστίαση πάνω στην απόπειρα δολοφονίας ενός πρώην Πρωθυπουργού , αντικατοπτρίζει μια σκοτεινή παράμετρο.....


Η ιδέα αυτη και μόνον , τρομαζει σύσσωμο το τμήμα ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας!!! Αφορα το σοβαρό ενδεχόμενο οι τρομοκράτες να έχουν διεισδύσει σε νευραλγικά πόστα του κρατικού μηχανισμού. Να ξέρουν απόρρητες λεπτομέρειες. Να ειναι μέσα στο σώμα της Αστυνομίας η των υπηρεσιών πληροφοριών!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Δεν είναι κάτι καινούργιο. Πάντοτε, ένα τέτοιο ενδεχόμενο πάγωνε τη σκέψη υψηλόβαθμων αξιωματούχων που κυνηγούσαν τους τρομοκράτες διαθέτοντας ευφυείς σκέψεις και φαντασία στην έρευνα των ανταρτών πόλεων!!

Η συγκλονιστική υπόθεση Παπαδήμου , ο τρόπος που έστειλαν οι τρομοκράτες την επιστολή-βόμβα , η δυνατότητα να περνά απαρατήρητη μια ….τέτοια δολοφονική αλληλογραφία κάτω ακριβώς απο τη μύτη των αρχών, ε, αυτό είναι ικανό να ξηλώσει υπουργούς απ τους θώκους τους, αξιωματούχους να τους παύσει από τα καθήκοντα τους , πολιτικούς να τους κάνει να χάσουν οριστικά το ανέφελο μέλλον τους.

Αυτά βέβαια σε μια σοβαρή χώρα!!

Με αφορμή, αυτή τη σκοτεινή παράμετρο , αποκαλύπτουμε σήμερα μια συγκλονιστική υπόθεση που θα κάνει πολλούς αρμόδιους (και οχι μόνον) να χάσουν τον ύπνο τους…

Κάποτε , όταν η ΕΛΑΣ ειχε συλλάβει τον Βασίλη Τζωρτζάτο της 17Ν (μετα απο μια τυχαία συγκυρία καθώς ειχε πετάξει το όπλο του ύστερα απο κι αιματηρή ενέργεια) ο καταδικαστείς τρομοκράτης έμεινε πολυ λιγο στ α κρατητήρια της Αστυνομίας. Μετά, αφέθηκε ελεύθερος. Κάποιοι τότε είχαν πει οτι

– Ο επικεφαλής ανώτατος αξιωματούχος δέχθηκε ενα επείγον τηλεφώνημα και ο εκτελεστής αφέθηκε ελεύθερος!!!
– Κάποιοι διέρρευσαν μια πληροφορία οτι ο Τζωρτζάτος ηταν απο τους ΝΕΑΡΟΥΣ επίλεκτους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ , ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Κι έτσι, ο τρομοκράτης της 17Ν -που η σύλληψη και ανάκριση του με βεβαιότητα θα οδηγούσε στην εξάρθρωση της οργάνωσης-φάντασμα μετέθεσε τη σύλληψη της 17 Ν για μια δεκαετία μετα!!!
– Το θέμα ειναι πως πίστεψε ένας έμπειρος αξιωματούχος της ΕΛΑΣ ενα τέτοιο σενάριο….
– Γιατι δεν το διερεύνησε…
– Ποιο αόρατο χέρι συντόνισε την “απελευθέρωση” Τζωρτζατου( ο οποίος κατα τον εγκλεισμό του στις φυλακές ήλθε πολλάκις σε σκληρή αντιπαράθεση μετα τη δικη και την καταδίκη του, με πρώην συντρόφους του, με σκληρές αλληλοκατηγορίες).

Κάποτε, ένας μπαρουτοκαπνισμένους στρατηγός , Πρωθυπουργικός σύμβουλος και αρμόδιος για θέματα άμυνας και ασφαλείας της χώρας απο αυτούς που διέθεταν φαντασία στις έρευνες τρομοκρατίας , ειχε πει ότι ένας θύλακας τρομοκρατίας μπορει να βρίσκεται μέσα στην Αστυνομία!!! Έχοντας έτσι πρόσβαση σε ακριβά μυστικα , απόρρητα δρομολόγια, ειδικές πληροφορίες στόχων μέσα απο φρούρηση υψηλών προσκόπων , θα μπορούν να κατόπιν απρόσκοπτα…τη δουλειά τους !!…

Και θα μπορούν με απόρρητες λεπτομέρειες να εντυπωσιάζουν τους αναγνώστες των προκηρύξεων!! Δηλαδή, να ….κλείνουν το μάτι με εξυπνακισμους οτι η γνώση τους ειναι ακαταμάχητη κι οτι έχουν ανθρώπους ΠΑΝΤΟΥ.

Ενας ευφυής αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ειχε ενα αρχείο-φωτιά που δεν το εμπιστευόταν σε κανέναν!

Ούτε σε συνεργάτες του, ούτε στον ίδιο τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ, ούτε στις συμμαχικές συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες. Δεν ειχε εμπιστοσύνη για τη φύλαξη του απορρήτου αρχείου του (με ονόματα τρομοκρατών, κασέτες παρακολουθήσεων, φωτογραφίες -σοκ κ.α) ούτε φυσικά στο χώρο του αρχηγείου της Αστυνομίας η στον ουρανοξύστη της Κατεχακη.
Οταν πέθανε, με εναν περίεργο θάνατο, το απόρρητο αρχείο του βρέθηκε στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινήτου του κάτω απο τη ρεζέρβα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο -ώστε κανεις να μην μπορει να βρει το χρυσό μίτο της Αριάδνης….
«ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»