...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ισχυρό το ενδεχόμενο η τρομοκρατική οργάνωση "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" να σχετίζεται με το ISIS με ότι αυτό σημαίνει

Στην προκήρυξη της η Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, με την οποία αναλαμβάνει ( τότε ) και «επίσημα» την ευθύνη της επίθεσης στην Πρεσβεία του Ισραήλ τον Δεκέμβριο του 2014....
υπερασπίζεται με θέρμη την δράση του ISIS  την  ιδεολογία και  την δράση του , που αποτελούν -  οπός αναφέρουν -  μία αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου στον πόλεμο που του έχει εξαπολύσει η Δύση.
Τα μέλη της οργάνωσης μιλούν για «ένοπλη ταξική πάλη» και «επαναστατικά οράματα με το όπλο στο χέρι».
Ωστόσο η εξαφάνιση των πολεμικών καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε στις πρώτες επιθέσεις της ( στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οικία του Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι και στην Ισραηλινή Πρεσβεία ) και την αντικατάστασή τους με ¨βόμβες¨ δείχνει προσπάθεια κάλυψης των ιχνών τους αφού έχουν βρεθεί αρκετά στοιχεία τους μετά τις έρευνες στη Φθιώτιδα και στη Μαγνησία .
Η τρομοκρατική αυτή οργάνωση  ( εμπνεόμενη από τη δράση του ISIS )  έχει καταφέρει να κάνει τρία σημαντικά χτυπήματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο κέντρο της Αθήνας και τούτο , για να "ανοίξει νέα σελίδα. 
Η μνεία που κάνει  στην πρόσφατη προκήρυξη της  στο μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα»,  Λάμπρο Φούντα, και στο Χρήστο Τσουτσουβή της «Αντικρατικής Πάλης» είναι για ¨παραπλάνηση ¨ για τον ίδιο σκοπό .... να αποσυνδεθεί  δλδ από την α' φάση της δράση της που σχεδόν είχε εντοπιστεί . Για τον ίδιο λόγο αναφέρεται στην ιδεολογία της ¨εξτρεμιστικής αριστεράς ¨  διάδοχη της οποίας προσπαθεί να εμφανίσει την αιτιολογία .... για σκοπούμενη οικονομική κρίση σήμερα ,  προκειμένου να αναζητήσει ¨νομιμοποίηση ¨ στην κοινή γνώμη .
Η αναφορά του Νίκου Μαζιώτη  , ότι δεν είχε καμία σχέση  με αυτήν την οποία ονόμασε «...νεολενινιστικής οργάνωσης που έχει εμφανιστεί τα δύο τελευταία χρόνια» , δείχνει ξεκάθαρα ακριβώς το αντίθετο ότι δλδ , ο Νίκος Μαζιώτης ( και τώρα και η Ρούπα )  γνώριζε κάποια πράγματα , που ως κρατούμενος μπορούσε να γνωρίσει στις αρχές , οπότε , και για αυτόν τον λόγο έπρεπε να αποκοπεί από την α΄ φάση της δράση της .
Η οργάνωση αυτή όμως κατ εμάς , έκανε ένα ολέθριο ΛΑΘΟΣ , που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται πλέον  για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ .
Από  σήμερα 31/5/2017 "μπήκε " στο στόχαστρό μας , όπερ σημαίνει ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψή τους .
.... συνεχίζεται ως β΄ μέρος 
OΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com