...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Η Αμφίπολη και ο Μέγας Αλέξανδρος δείχνουν σήμερα τους ηλίθιους και τους ανθέλληνες .

Παγκόσμιο σεισμό – για να θυμηθούμε το 2014  -  θα προκαλούσε η ανακάλυψη ότι στο Λόφο Καστά ( Αμφίπολη ) είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος .
Τι έγινε από τότε και που καταλήξαμε ;......

Οι μεν δεν άφησαν τους δεν ,  να πιστωθούν πολιτικά το γεγονός ;        
Έχει σχέση η διαμάχη για το όνομα "Μακεδονία" μεταξύ Ελλάδας - Σκοπίων με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και την ταφόπλακα που ¨έπεσε απότομα ¨;
Από τη στιγμή που το κράτος των Σκοπίων διακήρυξε την ανεξαρτησία του, ο Μέγας Αλέξανδρος κυριάρχησε στη διαφωνία με την Ελλάδα.
Μήπως κάποιοι προχώρησαν στην κατασκευή του κρατιδίου των Σκοπίων και για να ¨εξαφανίσουν ¨ την ελληνική ιστορία ;
Βρέθηκαν μήπως ανεκτίμητης αξίας θησαυροί εκεί στον Τύμβο Καστά  και «κατασπαράχτηκαν από τα κοράκια » ;
Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα , θα ένωνε τις πολιτικές δυνάμεις και θα ήταν τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα  ποιοι τελικά κυριαρχούν.
Μια πληροφορία ( που δεν έχουμε διασταυρώσει ) θέλει την Αιγυπτιακή Κυβέρνηση να παρεμβαίνει προκειμένου να ¨χαθεί το θέμα ¨ … είναι αλήθεια ; κι αν ναι γιατί;
Εδώ η ηθική ευθύνη πέφτει σε μεγάλο βαθμό και σε πολλά ΜΜΕ και δει τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας που , «έκλεισαν απότομα το θέμα » … έτσι άραγε λειτουργούν ;
Ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα (ανασκαφή με σημαντικά ευρήματα γύρω από τον Μέγα Αλέξανδρου) , δεν μπόρεσε να ¨αυτοχρηματοδοτηθεί ¨ ώστε να έχουμε μια αδιάσπαστη συνέχεια και να κερδίζει η Ελλάδα  της μιζέριας από την προβολή αυτή τους θέματος στα Τουριστικά πλαίσια.
( Αναζητήστε στο διαδίκτυο έρευνά μας τον Νοέμβριο του 2014 με θέμα  «Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και «Αμφίπολη : Ασύλητο ημιτελές Μαυσωλείο  και για τον Μέγα Αλέξανδρο»). Η έρευνα είναι ακατάλληλη για καρδιακούς , εκτός εάν είναι ανθέλληνες οπότε  … δεν κινδυνεύουν.
Η επανεκκίνηση λοιπόν  των ανασκαφών στην Αμφίπολη και η έναρξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή προκειμένου να καταστεί πολιτισμικός φάρος παγκόσμιας «φωταγώγησης »  απαιτείται  , ηθικά , ιστορικά , κοινωνικά και πολιτισμικά .
 Όσο δεν γίνεται δείχνουμε :
Ηλιθιότητα , αφού στερούμε έσοδα από τον Τουρισμό μας …. γενικά
Ιεροσυλία , αφού κρύβουμε από την κοινή γνώμη την εκπληκτική  συνέχεια της ¨υπόθεσης ¨ και την πραγματική διάσταση της αλήθειας για το τι κρύβει τελικά ο Λόφος Καστά . Ειδικά μετά την ανακάλυψη – πρόσφατα - ψευδότοιχων κάτω από τις σφίγγες και  «ειδικές «κρύπτες» με άγνωστα μέσα ευρήματα.
Προδοσία , σε βάρος της ελληνικής ιστορίας και  του  ελληνικού πνεύματος .
Ανικανότητα , αφού δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το θέμα στην βάση μιας σταθερής συνέχειας , να οργανώσουμε την δραστηριότητα στην περιοχή και να διαμορφώσουμε τον περιβάλλοντα χώρο όπως αρμόζει . ( τοποθετήστε το Λέοντα της Αμφίπολης στην Κορυφή του Τύμβου Καστά )
 Μα το χειρότερο , πολιτική και κοινωνική ανηθικότητα , αφού παραβιάζετε την Ελληνική συνείδηση και τις υποδείξεις της με την απραξία σας και την αναισθησία σας .
Η πολιτισμική αυτή υπερ-δύναμη που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ , δεν θα σας το συγχωρέσει ΠΟΤΕ !!
….συνεχίζεται !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com