...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Πριν εκπνεύσει ο Μάιος του τρέχοντος έτους, θα επιτεθεί η Ρωσία στη Τουρκία ; Η στέψη του βασιλιά Ιωάννη μας είναι τόσο κοντά ;

Στο χειρόγραφο του Λέοντος ΣΤ’ του Σοφού και προφήτη αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής :
«Ο Κύριος θα τοποθετήσει το χέρι του πάνω στο κεφάλι αυτού του ανθρώπου.....
Εκείνες τις μέρες θα στενοχωρηθούν οι άνθρωποι, θα πέσουν με τα πρόσωπα τους πάνω στη γη, θα ρίξουν χώμα στα κεφάλια τους και θα φωνάξουν προς τον Κύριο, τον Θεό του ουρανού και της γης. Τότε ο Κύριος θα εισακούσει τις προσευχές τους και θα στρέψει τα αυτιά Του σ’ αυτούς που κατοικούν στη γη. Και θα αποστείλει τον αρχάγγελο του με τη μορφή ανθρώπου κι αυτός θα κατοικήσει στα νησιά. Και θα βρει αυτόν τον άγιο, αυτόν που μιλά, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον δει και να τον γνωρίσει… Αυτός θα είναι αόρατος για τους πολλούς και ορατός από τον Θεό. Θα προέρχεται από αρχοντική γενιά και θα κατάγεται από βασιλικό γένος… Ο Θεός θα τον φανερώσει αυτόν και θα τον χρίσει με λάδι στα τέλη των ημερών…»

«Ανάμεσα σε δύο κοράκια και πετεινούς θα αναλωθείς. Το δεύτερο είναι καινούριο, άλλο θηρίο, πετώντας σαν φίδι προς τον Μεσημβρινόν, βαμμένος από μελάνι και ολόκληρος μελανός, θα στερηθεί το φως από τα κοράκια. Γένος αισχρό από τα ανατολικά, θα κλονίσει τον εαυτόν σου και την πόλη μου, και ο στεναγμός σου θα φανερωθεί άνοιξη προς καλοκαίρι, και γραμμικός σχηματισμός δηλώνει τον χρόνο που θα σου στερήσει του πατρικού το τέλος. Ο όλεθρος από την Άρκτο έρχεται και το φίδι θα απομείνει μόνο και θα γίνει τροφή των πονηρών κοράκων».
«…ο στεναγμός σου θα φανερωθεί άνοιξη προς καλοκαίρι…».

Μήπως η αντίστροφη μέτρηση για την Τουρκία αρχίσει λίγο πριν εκπνεύσει ο Μάιος που διανύουμε, δηλαδή στο μεταίχμιο άνοιξης-καλοκαιριού του τρέχοντος έτους ; Μήπως η Άρκτος (Ρωσία) αρχίσει να καταβροχθίζει το φίδι (Τουρκία) σε μερικές ημέρες και το πτώμα του γίνει βορά των πονηρών κοράκων (Αγγλοαμερικάνων) ;

Έλληνες μετανοείτε, ο καιρός γαρ εγγύς.

Έλληνες, ο μόνος Σωτήρας μας είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και ο προφητευόμενος Ιωάννης ήρθε για να μας ενώσει εν Χριστώ και όχι για να μας σώσει !

Σας παραθέτω το μήνυμα του Ιωάννη μας, που είναι κήρυγμα ειλικρινούς και έμπρακτης μετάνοιας :

«Πολλές ιστοσελίδες βγαίνουν και μιλούν για τον προφητευόμενο Ιωάννη εκ πενίας βασιλέα, παρουσιάζοντας μια κατάσταση ότι αυτός θα μας σώσει από το κράτος της αδικίας και τις σκοτεινές δυνάμεις. Μην ακούτε τα μεγάφωνα των άρθρων που μιλούν για τον Ιωάννη ότι αυτός θα σώσει την Ελλάδα. Κανένας Ιωάννης δεν θα σας σώσει. Μόνος σωτήρας είναι ο Χριστός. Ο Ιωάννης είναι η φωνή, που μαρτυρά για το Φως, και το Φως είναι ο Λόγος του Θεού, Ιησούς Χριστός. Ναι, είναι μεν πρόσωπο, αλλά αυτό το πρόσωπο δεν ήρθε για να σας σώσει, αλλά για να σας αφυπνίσει και να κηρύξει την Αγάπη του Θεού. Δόξα τω Θεώ η Ορθόδοξη Εκκλησία Νόμους έχει για να μπορέσει να σηκώσει το Έθνος και να το περιφρουρήσει.

Περιμένετε όλοι τον μαρμαρωμένο βασιλιά· ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσάς να σώσει την Ελλάδα ! Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς είναι η αγάπη σας για τον πλησίον· «όποιος θέλει οπίσω μου ελθείν» είπε η Αγάπη… κι εσείς μαρμαρώσατε και δεν είστε στην Αγάπη του Θεού, βρίζοντας ο ένας τον άλλο, προκαλώντας διχόνοιες και έχθρες. Μαλώνετε ποιος είναι ο καλύτερος, ο πιο έξυπνος, και ως βασιλείς που είστε κατά το ορθόδοξο βάπτισμά σας μαρμαρώσατε την αγάπη μέσα σας και δεν βλέπετε ότι μέσα σας κατοικεί η Αγάπη κι εσείς καρπός αγάπης!

Περιμένετε όλοι σας την αναλαμπή της Ορθοδοξίας· μην ακούτε αυτό που σας παρουσιάζουν για να σας πλανήσουν και να μην κάνετε τίποτα για να σωθείτε ! Η όποια αναλαμπή είναι η αγάπη των αλλήλων ! Μονιάστε εν ομονοία, πάψτε τα μίση και τις έχθρες, γιατί καμιά ανάσταση δεν θα ρθει αν δεν πάψουν αυτά.

Φύγετε από τις πλάνες που σας καλλιεργούν! Μόνος μεσσίας είναι ο Ιησούς Χριστός !

«Κι αν μισιούνται μεταξύ τους δεν τους πρέπει λευτεριά»,
Διονύσιος Σολωμός, στίχος από τον Εθνικό μας Ύμνο.

«Αν είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, αυτό δηλώνει πως είστε αδέρφια μου»,
Ιησούς Χριστός.

Έλληνες, αδέλφια μου, όλοι εμείς είμαστε το βασιλικό στέμμα του Ιωάννη μας, το στέμμα της εν Χριστώ Παναλήθειας, της Αγάπης που μας ενώνει !

http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/05/blog-post_22.html

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.