...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Αποκαλύπτουμε για τις υποθέσεις , εξαφάνιση Δημοτάκη και "απαγωγή "Λεμπιδάκη .

Οι υποθέσεις είναι εξαιρετικά σοβαρές .
Θα συμφωνήσετε εξ αρχής ότι η εγκληματικότητα ¨ανέβασε επίπεδο ¨  όπερ σημαίνει ότι και η αστυνομία θα πρέπει επίσης να ανεβάσει "νοητικό " επίπεδο ....

Εκεί "συνάδελφοι " που δεν φτάνουν τα στοιχεία και οι ενδείξεις , φτάνει η λογική . ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΚΗ και τα συμπεράσματά της , ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .
Στο σπίτι του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη - τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου του τρέχοντος  - βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του η  ταυτότητα και το πορτοφόλι του .Η εξώπορτα , βρέθηκε κλειστή και ξεκλείδωτη καθώς και τα φώτα του διαμερίσματος ανοικτά . 
 Μόνο το υπηρεσιακό του όπλο δεν βαρέθηκε κατα την έρευνα του χώρου.
Η κάμερα ασφαλείας του  ταχυδρομείου που βρίσκεται  πίσω από το σπίτι του,  τον κατέγραψε να περνάει με το αυτοκίνητό του, γύρω στις επτά  παρά είκοσι πέντε το απόγευμα της Τετάρτης  26 Απριλίου... κάπως αμήχανο ?
Ξέρετε κανέναν να , τα παρατάει όλα ξαφνικά να παίρνει το υπηρεσιακό του όπλο και να πηγαίνει παραπέρα να αυτοκτονεί χωρίς να βρεθεί ;
Εάν δε ,  αποφάσιζε να πάει για ¨τρέξιμο ¨ , άντε θα έπαιρνε μαζί του το όπλο , θα άφηνε όμως όλα τα υπόλοιπα "ανοικτά ";
Ούτε αυτοκτόνησε ο Δημοτάκης , ούτε  εκγυμνάστηκε εκείνο το απόγευμα . Λέτε να έφυγε για το Άγιο όρος ; ... μόνος του έμενε .
Τρία λοιπόν ενδεχόμενα υπάρχουν . Ή βγήκε απο το διαμέρισμά του για να ξανα επιστρέψει - πόσο μακρυά ; 
Είτε όλο το σκηνικό είναι σκηνοθετημένο είτε , έφυγε με παρέα μέσα απο το διαμέρισμά του χωρίς την θέλησή του  .
 Στην πρώτη περίπτωση ή μπήκε σε άλλο διαμέρισμα ή κάποιος με πρόσχημα τον έπεισε να βγεί έξω με τον οποιο και διαπληκτίστηκε ... χωρίς μάρτυρες ; . Το ενδχόμενο αυτό δείχνει ξεκάθαρα και εγκληματική ενέργεια . 
Στο δέυτερο ενδεχόμενο , εάν όλη η κατάσταση σκηνοθετήθηκε απο τρίτο πρόσωπο , θα είχε φυσικά τέτοια δυνατότητα και τούτο θα το έκανε για να θωλόσει τα νερά . Το ενδεχόμενο αυτό ( έχωντας αποκλείσει την αυτοκτονία ) δείχνει ότι ¨παρασύρθηκε απο μια κατάσταση που έλαβε ξαφνικά χώρα ¨ . Και αυτό το ενδεχόμενο δείχνει βία σε βάρος του .
 Πως γίνεται όμως  , κλειστεί η εξώπορτα με τα κλειδιά μέσα , χωρίς αντικλείδια στο αυτοκίνητό του και ο Δημοτάκης εκτός διαμερίσματος ;
Εν κατακλείδι , ο Δημοτάκης έφυγε χωρίς την θλελεησή του  , ο δράστης βρέθηκε μέσα στην οικία του Δημοτάκη και έφυγε ¨μαζί ¨ με τον Δημοτάκη  , γνώριζε βέβαια το διαμέρισμα και τα δεδομένα της γειτονιάς .... και εξαφάνισε μόνο το όπλο ... ο νοών  νοείτω. Με απλά λόγια απήχθη  . 
Μακάρι να κάνουμε λάθος .
Υπόθεση ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ .
Αποκλείουμε κατ αρχήν το ενδεχόμενο η απαγωγή να έγινε από τον ίδιο . Δεν αποκλείουμε όμως το ενδεχόμενο να έγινε από "μακρινούς συγγενείς "ή κατ εντολή τους .
Πρωτόγνωρη υπόθεση απαγωγής που υπερβαίνει την οργάνωση που είχαν παρόμοιες απαγωγές , δεδομένο που δείχνει " έμπειρους δράστες " στο ¨άθλημα ¨. 
Μια τέτοια οργάνωση θα εκπορευόταν από λίγα ¨κεφάλια ¨ στην Ελλάδα τα οποία θα ¨φωτογραφιζόταν ¨ αμέσως , θα καταγραφόταν το , από που έλλειπαν ή τι άλλαξε στην καθημερινότητά τους και θα εντοπιζόταν .
Το αυτοκινήτου του επιχειρηματία λοιπόν ,βρέθηκε εγκαταλελειμμένο., με ανοιχτές τις πόρτες στον επαρχιακό δρόμο και τρακαρισμένο. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου προσώπου και επικοινώνησε με την οικογένειά του, που δήλωσε άγνοια για το τί είχε συμβεί. Αμέσως η οικογένεια κάλεσε μια φορά στο κινητό του 54χρονου. Το τηλέφωνο ήταν ακόμη ανοιχτό εκείνη την ώρα, αλλά «σίγησε» από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Τι σημαίνει αυτό ;
Ότι από την στιγμή που τον απήγαγαν έως την στιγμή που κάλεσε η οικογένειά του το κινητό του τηλέφωνο  ήταν ανοικτό ... όλο αυτό το χρονικό διάστημα .
Αυτό έρχεται σε αντίφαση με το ότι οι δράστες έβαλαν  αμέσως φωτιά και στα δύο αυτοκίνητα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Ασυγχώρητο λάθος για επαγγελματίες ή ο επιχειρηματίας πρόλαβε να το κρύψει κάπου ( έχοντας δεχτεί σφοδρό τρακάρισμα ) και το εντόπισαν οι δράστες όταν κτύπησε  ή το τρίτο ενδεχόμενο ;
Αυτό  πάντως δείχνει ένα πράγμα . Αλλού κρατείται και από αλλού γίνονται οι "διαβουλεύσεις ¨ ( από το εξωτερικό )  και  επίσης ότι , ό,τι φτάνει στην δημοσιότητα , δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .
Μην περιμένετε παράδοση παραλαβή των χρημάτων στην Κρήτη , υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εντοπιστούν οι δράστες και τούτο το γνωρίζουν.
.... συνεχίζεται !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com