...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ «Ο κ. Πάνος Καμμένος προέβη στην μοναδική ενέργεια που το αξίωμα του επιβάλει»

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού….
που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ξυπνάτε, έχει γεμίσει γκάνγκστερ-Πολιτικούς και Δημοσιογράφους η χώρα, που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αρνιά.
Ρε Μάκη για ποιο αξίωμα και ποια ενέργεια του Πάνου Καμμένου μιλάς; ΕΝΑΣ ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΚΗ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ. Ενώ εσύ ρε Μάκη με τι στοιχεία μιλάς;
Μήπως τα ανώνυμα κουρελόχαρτα που επικαλείστε με τον άτιμο και προδότη ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, όπως διαβάζω;
Μάλιστα, κρίνοντας από την γλώσσα γραφής του «ανώνυμου» εγγράφου-Καταγγελίας, εμένα μου φέρνει για δικηγόρο τον «συγγραφέα» του και μάλιστα γυναικείου φίλου με σύζυγο υπέρβαρο που πάσχει από πλατυποδία, που κάνει τον επιβήτορα σε μικρές ξανθιές καλλονές, πριν τις κάνει πάσα σε άλλους… ή μήπως Μάκη κάνω λάθος;
Οσο για τις «βρωμιές» των διεφθαρμένων πολιτικών μεταξύ αυτών και του ΚΑΜΜΕΝΟΥ που συνομιλήσαμε και μου παρίστανες τον δυσκοίλιο, με διάφορες προφάσεις, το μόνο που ξέχασες να μου πεις είναι ότι γίνατε και «κολλητοί –αυτοκόλλητοι»
και παρότι εγώ σου μιλούσα για ντοκουμέντα, Κασέτες, EMAIL και CD  εσένα όλα δεν σου έκαναν, και τώρα διαβάζω ότι σας κάνουν τα ανώνυμα έγγραφα και κατασκευασμένες καταγγελίες ε; Και μετά μου λες ότι είσαι και απόγονος του Μπότσαρη, τ@ρχίδια του καράμπελα είσαι, όπως σου έγραψα, αποδείχτηκες ο μεγαλύτερος από τους πιο «βρωμιάρηδες».

Να πιάσεις χέρι-χέρι με το άλλο λαμόγιο τον Γιάννη Φιλιππάκη εκ-δότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και στην επόμενη παρέλαση να πάρετε μέρος για να σας «θαυμάσουν» οι Έλληνες, και να αφήσεις τα κούφια σε μένα ρε Μάκη.  
Οσο για την ελληνική ΜΑΦΙΑ του πετρελαίου, τα κυκλώματα εμπορίας της ISIS-ISIL - κλοπής των Συριακών και Ιρακινών καυσίμων από ΤΟΥΡΚΙΚΑ κρατικά χέρια… που επιλεκτικά απέφυγες να δημοσιοποιήσεις μεταξύ πολλών άλλων απόρρητων πληροφοριών ΣΚΑΝΔΑΛΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που πληρώνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα!!!
Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ήταν και αυτό μέρος της κατασκοπευτική μου δράσης στην ΤΟΥΡΚΙΑ και αλλού, ΜΑΚΗ.
Είναι όλα αυτά τα στοιχεία ΜΑΚΗ απόγονε του Μπότσαρη που δεν ήθελες να δημοσιοποιήσεις…και είναι πολλά!!!
[φωτο]
Ίσως, αιτία να ήταν το γεγονός ότι εμπλέκονται Στρατηγοί και Ναύαρχοι γνωστοί και φίλοι του περιβάλλοντος «Βενιζέλου»…αυτουνού με τις βίλες-κάστρα, που δεν πήγε να ξεκουράσει τον Τσοχατζόπουλο που το έχει μέγα παράπονο.
ίσως και να είναι συνεργάτες όλων σας… το μόνο σίγουρο είναι ότι δικοί μου δεν είναι!!!
ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
ακούς και εσύ ρε ΛΑΜΟΓΙΟ Γιάννη Φιλιππάκη εκ-δότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
Πάντως, κατά την γνώμη μου, ο καταλληλότερος για να δώσει απαντήσεις είσαι εσύ και ο χοντρός φίλος σου, που δεν προέβη σε καμία ενέργεια, από αυτές που του επιβάλει το αξίωμα του παρότι τα στοιχεία πλήθος-κούτες ολόκληρες, επώνυμα από εμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ στα χέρια του άτιμου ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
[φωτο]
Μάλιστα ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μου είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι όχι μόνο είχε στα χέρια του τα στοιχεία αλλά ότι ΗΤΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΚΑΡΝΤ, και τα είχε εδώ και πολύ καιρό ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεν έκανε τίποτα, συνεργάστηκε με τους εγκληματίες, με αποτέλεσμα να τα πληρώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ με αίμα σήμερα, όπως τα κλεμμένα της ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΤ κα.
Αντιθέτως του άρεσαν τα ανώνυμα ε;
 [φωτο]
ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;  ακούς και εσύ ρε ΛΑΜΟΓΙΟ Γιάννη Φιλιππάκη εκ-δότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ,
Απλά οι Εισαγγελείς δεν κάνουν πράξη την Συνταγματικής υποχρέωση, αρέσκονται στις «Βιβλιοθήκες» Βγενόπουλου και στις προαγωγές πολλοί χωρίς να τις αξίζουν, άλλοι εκβιάζονται από το σκοτεινό παρελθόν τους, πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που σκύβουν το κεφάλι από ντροπή διότι φοβούνται.
Όπως και να το «δει» κανείς… ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι το μεγάλο θύμα.
Επειδή, για ακόμα μία φορά, με έχετε βγάλει από τα ρούχα Λαμόγια όλοι, Άτιμοι, Προδότες, ΠΑΡΤΕ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ; Οποίος μπορεί ας βγάλει κιχ.                                                   
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»
[φωτο]
Και μην διαβάσω ότι ουρλιάζει κανένας ευαίσθητος κοπρίτης Εισαγγελέας της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, όπως έκαναν στην περίπτωση του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ διότι για εσάς οι παρακάτω «αριθμοί» ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΥΧΕΣ θα είναι η θελιά στον λαιμό σας, και αιτία να μην βγαίνει η ψυχή σας.
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έχει καταγράψει η ΕΛΑΣ σημειώθηκαν, αυτοκτονίες και απόπειρες στην χώρα μας,
περίοδο 2007 - 2013 αυτοκτόνησαν 5.174 άνθρωποι
Το 2013, 566 αυτοκτονίες και 642 απόπειρες
Το 2014, 514 αυτοκτονίες και 579 απόπειρες
Το 2015, 613 αυτοκτονίες και 769 απόπειρες
Επίσημα το πρώτο εννιάμηνο του 2016, 349 αυτοκτονίες και 513 απόπειρες , πριν τη λήξη της χρονιάς οι αυτοκτονίες είχαν φτάσει τους 562
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ