...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Κύριοι το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης χάθηκε, ο κατεξοχήν ανθρωποκτόνος δεν χαρίζεται σε κανένα.

Εμφάνιση φωτο.jpg
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«...Ὁ ἀντίδικος ὑμῶν διάβολος ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ» (Α΄ Πέτρ. ε΄ 8)·
 Στην Μεγάλη Βρετανία πριν από λίγο ανακοινώθηκε στον κόσμο ότι πρέπει να συνηθίσουν στις καθημερινές εικόνες με στρατιωτικά οχήματα και ένοπλους στρατιώτες στους δρόμους.....

Η χώρα βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατικές επιθέσεις.

«UK threat level raised to highest level» http://www.bbc.com/
Στην Αγγλία πλέον ομιλούν για τον evil -τον κατεξοχήν ανθρωποκτόνο που βρίσκεται πίσω από αυτά τα φρικώδη δράματα της ανθρωπότητας.
 Τα ίδια και ο πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει ότι 

«US President Donald Trump has called those behind the Manchester suicide bombing and other similar attacks "evil losers in life». http://www.bbc.com/

Ψάξτε να βρείτε  ισχυροί της γης γιατί ο ανθρωποκτόνος- έξω από εδώ εμφανίζει στις μέρες μας το αποτρόπαιο πρόσωπο του.
Φυσικά λίγο αργήσατε να το ανακαλύψετε αλλά τώρα κτυπάει την πόρτα σας..,

Ήδη κτύπησε τις πόρτες  εδώ και έξη χρόνια της Συρίας, παλαιότερα της Γιουγκοσλαβίας με εκατόμβες θυμάτων νέων τρυφερών υπάρξεων   και πάει λέγοντας, αλλά τότε πέρα έβρεχε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ πέρα από τα γεωπολιτικά τερτίπια των ισχυρών της γης;

Μας το εξηγεί με πνευματική σαφήνεια η ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ η Ρωσίδα ( 2 ΜΑΙΟΥ) , η μεγάλη αυτή Αγία της Ρωσικής Εκκλησίας και ο Όγδοος Στύλος της

«Αυτό ήταν το θέλημα τού Θεού. Ο λαός είναι σαν υπνωτισμένος και μία φοβερή δαιμονική δύναμη έχει μπει σε δράση. Βρίσκεται στον αέρα, και διεισδύει παντού.» 

«Παλιά, ή δαιμονική αυτή δύναμη κατοικούσε στα έλη και στα πυκνά δάση, επειδή οι άνθρωποι πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, φορούσαν και τιμούσαν τον σταυρό. Τα σπίτια τους ήταν προστατευμένα από τις εικόνες, τα κανδήλια πού έκαιγαν, τον αγιασμό πού έκαναν...»

«Τα δαιμόνια πετούσαν μακριά και φοβόντουσαν να πλησιάσουν...»

«Σήμερα όμως, τα σπίτια αυτά αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουνε γίνει κατοικητήριο δαιμόνων για την απιστία τους και την απομάκρυνσή τους από τον Χριστό.» 
(αποσπάσματα από το βιβλίο "Η Αγία Ματρώνα της Μόσχας")

Μας τα εξηγεί και  ο πνευματοκίνητος λόγος του Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη που στις  26.04.2017 η Pravda με άρθρο της αναφέρθηκε στους παρακάτω  λόγους του. 
«Elder of Mount Athos gives frightening prediction for evil to destroy mankind»
«Ζούμε σε τρομακτικά χρόνια»
« διαβολικές δυνάμεις απειλούν την ειρηνική συνύπαρξη στην Γη»
«ο διάβολος είναι πολύ οργισμένος , άνοιξε ήδη το στόμα του και καταπίνει πολλές ψυχές»
«Ευλογημένος είναι αυτός που δραπετεύει από τα δόντια του και βλέπει στον Ουρανό για τη σωτηρία του», είπε ο Γέροντας Εφραίμ.
Σύμφωνα με τον ίδιο «η κατάσταση στον κόσμο επιδεινώνεται κάθε χρόνο.»
Ρωτά μάλιστα τον εαυτό του: «αν αυτοί που είναι μακριά από τα εγκόσμια και τους πειρασμούς κάνουν λάθη με συνέπεια να τους καίει ο πονηρός , τι γίνεται με αυτούς που βρίσκονται μέσα στην φλεγόμενη φωτιά της κοσμικής καθημερινότητας;» Pravda.Ru#sthash.F2BeBYXW.dpuf


«...Ὁ ἀντίδικος ὑμῶν διάβολος ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ»

«Ὁ ἀπόστολος Πέτρος στὴν Α΄ καθολική του ἐπιστολὴ χαρακτηρίζει τὸν διάβολο ως  λιοντάρι ποὺ βρυχᾶται καὶ ζητεῖ μὲ μανία τὸ θήραμά του νὰ τὸ κατασπαράξει. «...Ὁ ἀντίδικος ὑμῶν διάβολοςὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ» (Α΄ Πέτρ. ε΄ 8)· σὰν λιοντάρι πεινασμένο  μὲ  την τρομακτική του φωνὴ φοβερίζει τὸ θήραμά του και  κινεῖται, προκειμένου να ισοπεδώσει κάποιον χριστιανό.»
   « Ακριβώς τὴν ἴδια εἰκόνα χρησιμοποιεῖ ὁ προφήτης καὶ βασιλιὰς Δαβὶδ στὸν 7ο Ψαλμὸ καὶ παρακαλεῖ τὸν Κύριο νὰ τὸν προστατεύσει ἀπὸ τὸν πονηρὸ λέγον¬τας: «μή ποτε ἁρπάσῃ ὡς λέων τὴν ψυχήν μου» (Ψαλ. ζ΄ 3)· μήπως τυχὸν ὁρ¬μήξει σὰν λιοντάρι καὶ κατασπαράξει τὴ ζωή μου.»

ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και είναι το αντίδοτο στο τσίμπημα του φιδιού.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας