...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Βρισκόμαστε σε ένα αναβαθμισμένο επίπεδο πολέμου και αυτή τη φορά εναντίον των Κατοχικών Νέων!!!...
Για αυτό ζητάμε την προσοχή σας για το επόμενο μέτωπο πολέμου που άνοιξαν οι οχτροί εναντίον μας, γνωρίζοντας ότι θα τον χάσουν όπως έχασαν μέχρι στιγμής όλους τους άλλους στην ανοδική αφύπνιση των Ελλήνων!!!

Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα Τσατ με το όνομα Κατοχικά Νέα…μια νέα δημιουργία των οχτρών…για να σβήσουν την αφύπνηση των ελλήνων που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και πραγματικά τα έχουν κάνει στα σκατοβρακά τους.

Κάθε αλητάμπουρας και κάθε κατακάθι είναι ικανό να ανοίξει ένα τσατ με το όνομα των Κατοχικών Νέων ώστε να κάνει την κίνηση και να σβήσει τον δρόμο που όλα έχουν πάρει…όπως η εξέλιξη των γεγονότων και η αφύπνηση στον τόπο μας. Δεν μας ενοχλεί η βρωμιά τους γιατί γνωρίζουμε τα κολπάκια τους…θέλουμε όμως να είστε λύκοι με γραβάτα!

Επίσης και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι στην επίθεση πληροφορίας που δέχεστε και θα δεχτείτε απο εδώ και στο εξής!!!

Κλείνοντας το θεματάκι με το τσατ του διαχωρισμού, επαναλαμβάνουμε ότι:

1. Δεν υπάρχει κάποιο τσατ δικό μας με την ονομασία Κατοχικά Νέα!!!

2. Δεν έχουμε καλέσει κανένα να γίνει μέλος καποιου τσατ

3. Οι πληροφορίες που δίνουμε είναι πάντα στα Κατοχικά Νέα και όχι κάπου αλλού στο Φειςμπουκ, εκτος απο τις αναρτήσεις που κάνουμε καθημερινά στην σελίδα των Κατοχικών Νέων.

Να είστε όλοι καλά και μην μασάτε τις πληροφορίες του οχτρού που προσπαθεί να διχάζει τους έλληνες!!!

Η διχόνοια που σπέρνουν στην ψυχή του έλληνα είναι το μοναδικό τους όπλο ώστε να μας διαχωρίζουν συνεχώς και να μας κρατούν ελεγχόμενους…Γνωρίζουν ότι η ελευθερία της πατρίδας μας είναι πολύ κοντά…και αν έχετε προσέξει τι συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες στον τομέα της εναλακτικής ενημέρωσης του τόπου θα έχετε καταλάβει ότι Τα Κατοχικά Νέα είναι ένας φάρος στην πληροφόρηση σας εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τόσους άλλους φάρους πληροφορίας του έλληνα!!!

Η Κατοχική Ομάδα