...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα .

​Η Επιμονή των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδονία » ΘΑ ΕΊΝΑΙ και η καταστροφή τους . 
Αυτό σας το εγγυόμαστε!!......

 Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια θα υπάρξουν ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ  ενσωματωθούν στην Ελλάδα και οι δύο χώρες γίνουν μία, όπως  αποφασίστηκε .
Η δικαιοσύνη της Ιστορίας συνηγόρησε σ αυτό και αποφάσισε αμείλικτα τα Σκόπια  να ενσωματωθούν στην Ελλάδα έως το 2020.
Τον Οκτώβριο πέρυσι – υπήρξε σχετική δημοσίευσή μας  που αναπαράχθηκε σε τουλάχιστον 100 sites - ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για την προσάρτηση των Σκοπιών στην Ελλάδα  . Τα μέλη μας έκαναν εκπληκτική ¨δουλειά και το σχέδιο με κωδικό  ονομασίας « Ιστορικό Μπούμερανγκ » περνάει στην 2η φάση του … που είναι μη αναστρέψιμη.
Αφήστε κάποιους Πολιτικούς να περιμένουν την « ευθυγράμμιση των πλανητών »
Σχετικές εξελίξεις παρακολουθούμε σήμερα στο γειτονικό αυτό κρατίδιο.
Το σχέδιο στηρίζεται στα παρακάτω δεδομένα :
Δισεκατομμύρια έχουν επενδύσει οι Έλληνες επιχειρηματίες σ αυτήν την χώρα . Η οικονομική διείσδυση των Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό είναι πρωτοφανής . Οι ( έξυπνοι ) Έλληνες επιχειρηματίες , οικονομικά είναι στην Ελλάδα , και ταυτόχρονα φορολογικά είναι στα κοντινότερα Σκόπια … το αντιληφθήκατε ;
Το κυρίαρχο σ αυτήν τη χώρα είναι η ψευδαίσθηση ότι έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο . Σ αυτό ακριβώς αντιδρούν  οι Αλβανοί των Σκοπίων και κατά ένα περίεργο τρόπο , γι αυτόν τον λόγο η Τουρκία τους ¨στηρίζει¨ … εε!!  αυτό εκμεταλλευτήκαμε .
Υπάρχουν δυνάμεις παράλληλα που επιθυμούν την διάλυση των Σκοπίων ώστε  να αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια … εεεε!!  κι αυτό εκμεταλλευτήκαμε έως ένα σημείο .
Προτρέπουμε λοιπόν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να επισκεφτεί τα Σκόπια αρκετές φορές από εδώ και πέρα διότι  οι επόμενες κινήσεις είναι οι εξής :
1-Το θέμα του ονόματος να συνεχίσει να είναι – μετά από όλα αυτά -  σε δεύτερη μοίρα μέχρι   να « χρειαστεί » ως τελική κίνηση Ματ … για να ολοκληρωθεί δλδ η ενσωμάτωση ( μέλος της ομάδας σαν το είχε πει αυτό πριν πολλά χρόνια κύριε Μητσοτάκη )
2-Να ενισχυθούν ΤΩΡΑ (Κ. Κοντζιά )  οι δυνάμεις που αντιτίθενται στα  αποσταθεροποιητικά σχέδια στα Βαλκάνια . Η ολοκληρωτική διάλυση των Σκοπίων σ αυτήν την φάση θα ενισχύσει τον μεγαλοϊδεατισμό της Αλβανίας και θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια .
3-Να ενισχυθεί η οικονομική διείσδυση  Ελλήνων στα Σκόπια            ( Χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελληνική Τράπεζα στην Περιοχή ) και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (  π.χ Τουριστικές επιχειρήσεις )
4-Το σημαντικότερο όμως είναι να γίνει γνωστή ( η άλλωστε υπάρχουσα ) πολιτική δράση Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Εάν τα Σκόπια θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό τους , την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία.  Θα πρέπει να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα . 
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com