...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

1990 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: έρχονται δύσκολα χρόνια. 2017 Βρετανίδα πρωθυπουργός: έρχονται δύσκολες μέρες. Επιβεβαιώνονται τα πάντα.

Εμφάνιση φωτο.jpg
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Κάποια αντίχριστα κέντρα ετοίμασαν άγρια θηρία για την ανθρωπότητα και τα ρίχνουν μέσα στα σημερινά Κολοσσιαία των μεγαλουπόλεων βλ. χώρους διασκέδασης νεολαίας για να κατασπαράξουν σάρκες....

Ο μεν ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης γνώριζε και μας έλεγε με τι θα πολεμήσουμε, άσχετα αν από το 1990  κάποιοι δυσανασχετούσαν γιατί τους χαλνούσε τον εφησυχασμό της   εικονικής  καθημερινότητα τους.
Σήμερα οι ισχυροί ηγέτες βλ. Βρετανίδα πρωθυπουργός  φαίνεται να επικαλείται τους λόγους  του ΑΓΙΟΥ μας.
1990 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: έρχονται δύσκολα χρόνια.
«Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. 
Έρχονται δύσκολα χρόνια. 
Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… 
Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά.
 Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.
 Καλό όμως είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά και όχι από θλίψεις, αναγκαστικά. 
Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζήσουν στην εποχή μας, για να αγωνισθούν. Εγώ χαίρομαι που απειλούν μερικοί να με ξεκάνουν, επειδή μιλώ και τους χαλώ τα σχέδια. Όταν αργά το βράδυ ακούω στο Καλύβι να πηδούν το φράχτη, χτυπάει γλυκά η καρδιά μου. Αλλά όταν φωνάζουν: «Ήρθε τηλεγράφημα, να κάνεις προσευχή για τον τάδε άρρωστο» λέω:«Αυτό ήταν; Πάει και αυτή η ευκαιρία!». Όχι ότι βαρέθηκα τη ζωή μου, αλλά το χαίρομαι. Να χαιρόμαστε που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία σήμερα. Είναι πολύ μεγάλος μισθός.

Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. 
Τώρα πάμε ή για το Χριστό ή για το διάβολο. 
Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δε χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο. 
Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. 
Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οικαι οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.

Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή το Χίτλερ ή το Μουσολίνι, αλλά το διάβολο. Γι’αυτό και θα έχουμε ουράνιο μισθο.
Ο Θεός ας αξιοποιήση το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός.
Αμήν.»
Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α’ Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο
Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης

2017  Βρετανίδα πρωθυπουργός: έρχονται δύσκολες μέρες.Δραματικό διάγγελμα Μέι μετά την επίθεση: Έρχονται δύσκολες μέρες
Εμφανώς οργισμένη και βαθύτατα θλιμμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες η Βρετανίδα πρωθυπουργός, για τις πρώτες δηλώσεις της μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ.
«Οι τρομοκράτες δεν θα νικήσουν κι οι αξίες μας θα υπερισχύσουν», διεμήνυσε η Τερέζα Μέι μετά την έκτακτη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.Η Μέι, καταγγέλλοντας μια «τρομερή και ανελέητη τρομοκρατική επίθεση».
«Όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι φρικτές, αλλά αυτή ξεχωρίζει για τη δειλία της», τόνισε.
Kαι κατέληξε λέγοντας: «Έρχονται δύσκολες μέρες. Ας θυμόμαστε αυτούς που σκοτώθηκαν και ας σκεφτόμαστε αυτούς που βοήθησαν. Ο τρόπος ζωής μας θα επικρατήσει». http://www.iefimerida.gr/ 23 ΜΑΙΟΥ 2017
Κάποια αντίχριστα κέντρα ετοίμασαν άγρια θηρία για την ανθρωπότητα και τα ρίχνουν μέσα στα σημερινά Κολοσσιαία των μεγαλουπόλεων βλ. χώρους διασκέδασης νεολαίας για να κατασπαράξουν σάρκες.
Τρώνε αλλά δεν χορταίνουν οι αντίχριστοι μέχρι να φαγωθούν αναμεταξύ τους.
Τα έβαλαν με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και το πλάσμα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για να πονέσουν διότι «Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν»
ΟΥΔΕΙΣ επιθυμεί να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι, πόσο μάλλον ο ΠΛΑΣΤΗΣ να βλέπει το πλάσμα- δημιούργημα του να πονάει.
Η αμαρτία σκοτώνει και η διαστροφή φυγάδευσε την όποια εναπομείνασα ΘΕΙΚΗ ΧΑΡΗ
Ο πλανήτης εισήλθε σε καταστάσεις ΣΟΚ
Έξω ανατινάζονται και εδώ μέσα την Ελλαδίτσα την σέρνουν από το ένα σκλαβοπάζαρο στο άλλο  σκλαβοπάζαρο των διεθνών αγορών επιδεικνύοντας τα ενεργειακά  κάλλη της για να κορέσσουν την πλεονεξία τους.
Στο τέλος σέρνουν Ελλάδα  στο σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που πραγματώνεται στις μέρες μας όπως λέει και το δημοτικό τραγούδι μας
29 Μαϊου 1453: «Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι»
Κάποιοι ρωτούσαν  τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ με αυτό που και σήμερα επικαλούνται.
-και να την πάρουμε την ΠΟΛΗ τι θα την κάνουμε;
-να γίνει πόλεμος, να σκοτωθούν τόσοι  άνθρωποι για να πάρουμε εμείς την ΠΟΛΗ; 
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στις ερωτήσεις αυτές στους μεν  καλοπροαίρετους απαντούσε , στους  δε κακοπροαίρετους, απέστρεφε το πρόσωπο του διότι προγνώριζε ποιο ήταν το ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Σήμερα η ΠΟΛΗ φαίνεται με τις διάφορες εξτρεμιστικές ομάδες τζιχαντιστών που εδράζονται σε αυτήν να  γίνεται το  κέντρο διαφήμισης  της  τρομοκρατίας - βαρβαροκρατίας.
Η βαρβαροκρατία με την σκληρή μορφή της σημερινής τρομοκρατίας παίρνει αναγκαστικά τέλος.
Μετά την βαρβαροκρατία η ΠΟΛΗ είναι ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΘΕΟΥ να ξαναενταχθεί στην πολιτισμική μήτρα του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, όπως μας το είπε ο ΑΓΙΟΣ Γέροντας του Έθνους μας, ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας