...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο ανιστόρητος Καμμένος και οι ανόητοι – μειοδότες Βουλευτές της ΝΔ!
Ο “νεροτσουλήθρας” της πολιτικής, Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προέβη προ ημερών....
στο ΣΚΑΙ (7 Μαίου 2017) σε βαθυστόχαστες δηλώσεις, αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος στα Βαλκάνια, όπου είπε μεταξύ των άλλων:
- Όσον αφορά τα Σκόπια, είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι αλβανικής καταγωγής!
- Προσωπικά, δεν πρόκειται να δεχτώ τη χρήση του όρου “Μακεδονία”!
Αυτές οι δηλώσεις “αγρίεψαν” 14 Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και οι οποίοι με επερώτηση που κατάθεσαν στον Υπουργό Εξωτερικών, ζητούν να πάρει θέση στις ανακρίβειες Καμμένου!
Αφού, στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι σαφής, αναφορικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ: «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη “Μακεδονία” που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή». 
Σημειώνουν επίσης πως: «η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν είναι αλβανικής καταγωγής, αφού στην επίσημη απογραφή (2002, Book XIII, Skopje, 2005, σ.σ. 34), ο συνολικός πληθυσμός της ΠΓΔΜ ήταν 2.022.547 άτομα, εκ των οποίων οι  1.297.981 ή το 64% είναι Σλαβομακεδόνες, και 509.083 ή 25,2% είναι Αλβανοί».
Τα συμπεράσματα που εξάγονται από τα παραπάνω είναι τα εξής:
Ο Πάνος Καμμένος είναι ανιστόρητος και άρα επικίνδυνος, ενώ οι 14 Βουλευτές της ΝΔ είναι ανόητοι και μειοδότες! Από τη στιγμή που αποκαλύπτουν ότι, η Ελλάς έχει ήδη παραχωρήσει τη διπλή ονομασία στη γείτονα χώρα που εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία”! Όταν το 2013 συντελέσθηκε αυτή η οριστική παραχώρηση του ονόματος στην ΠΓΔΜ από την κυβέρνηση της ΝΔ (συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου με Μάθιου Νίμιτς του ΟΗΕ, “γεράκι” των ΗΠΑ)! 
Μια παραχώρηση που βρίσκεται στον “αέρα” επειδή το ίδιο το κράτος της ΠΓΔΜ δεν έχει εφαρμόσει αυτήν την ελληνική “δωρεά”, από τη στιγμή που δεν το επιτρέπουν τα εθνοτικά προβλήματα στη χώρα των Σκοπίων! 
Άραγε, πώς θα μπορούσε το αλβανόφωνο στοιχείο να δεχτεί το “Άνω Μακεδονία” ή το “Βόρεια Μακεδονία”, όταν αυτό θέλει να ενταχθεί στη “Μεγάλη Αλβανία”;; 
Πώς θα μπορούσε το βουλγαρικό στοιχείο να δεχτεί αυτήν την ονομασία, όταν επιζητά την προσάρτησή του στη Βουλγαρία;;  
Ωστόσο, οι κύριοι της ΝΔ μπορούν να μας απαντήσουν πώς θα ονομάζονταν οι γείτονές μας εάν είχαν αποδεχτεί τη “δωρεά” της κυβέρνησής τους;;
Άνω - Μακεδόνες;;  Μήπως, Βόρειοι – Μακεδόνες;; 
ΟΧΙ κύριοι (έχασε η λέξη την κυριολεξία της)! 
Θα ονομάζονταν, Μακεδόνες! Που θα ομιλούσαν την Μακεδονική! Που το Έθνος τους θα ήταν το Μακεδονικό!
Γι΄ αυτό σας το φωνάζω! Είσαστε εθνικοί μειοδότες! Τελεία και παύλα!! 

Θα είναι ο Καμμένος, Ιωαννίδης ή Ετζεβίτ;;

Από εξέχουσα και απόρρητη πηγή μας, στο Αιγαίο μας εξυφαίνεται ένα προβοκατόρικο σχέδιο, ανάφλεξής του! Που έχει ως στόχο τη διχοτόμηση του Αιγαίου ως αντάλλαγμα στην Τουρκία, για τη τετελεσμένη απόφαση της δημιουργίας του Κουρδικού κράτους! Και θα εμφανιστούν τότε, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ως πυροσβέστες – επιτηρητές, τάχατες – τάχατες, με απώτερο σκοπό τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου μας! Ταυτόχρονα, σχεδιάζουν πως μια τέτοια ανάφλεξη με ένα θερμό επεισόδιο, θα μείνει σε τοπικό επίπεδο και δεν θα πάρει ευρύτερες διαστάσεις, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στα Βαλκάνια! 
Μου είπε λοιπόν η πηγή μου: “Ρώτησε τον Πάνο Καμμένο, σε μια τέτοια περίπτωση ποιον ρόλο θα παίξει, του Ιωαννίδη ή του Ετζεβίτ;;;     

Δεν φταίνε οι πολιτικοί …ο λαός μας φταίει!

Σε μια περίοδο (τουλάχιστον τα χρόνια των Μνημονίων) που οι πολιτικοί και ιδιαίτερα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, θα έπρεπε στο διάβα τους να εισπράττουν την οργή από περαστικούς πολίτες, εν τούτοις αυτοί, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης “τολμά”, έχοντας περίσσευμα θράσους να επισκέπτεται καφενείο στην Καλλιθέα και να συνομιλεί με συνταξιούχους! Λέγοντάς τους “πατρικά” και “στοργικά”: «Θέλω τα παιδιά σας να βρούνε δουλειά. Θέλω εσείς να έχετε μια αξιοπρεπή σύνταξη, να δίνετε και κανένα χαρτζιλίκι στο εγγόνι σας. Αλλά, όχι να ταΐζετε εσείς τα παιδιά σας, επειδή είναι άνεργα. Δεν είναι αυτό το όραμά μου για την Ελλάδα»! 
Έτσι, οι συνταξιούχοι αντί να πάρουν τις μαγκούρες, ακούν στοχαστικά άλλον ένα “Μαυρογιαλούρο”! Αντί να του πουν πως, είναι ανεπιθύμητος στον “ιερό” χώρο τους, το καφενείο, που κάποτε έπαιρναν και ένα ούζο με μεζέ και σήμερα δεν τους φτάνει η σύνταξη για να πάρουν ούτε ένα καφεδάκι, τον καλοδέχτηκαν με χαρές και χαμόγελα!
Ειλικρινά, δεν το πιστεύω! Αυτός ο λαός έχει πάθει άνοια (α στερητικό και νους);;       
Έχει πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου;; Έχει πάθει παράκρουση;;
Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτή η συμπεριφορά;;   
Γιατί, το να συζητάς με τον βιαστή της οικογένειάς σου και να επευφημείς το δολοφόνο της ζωής σου, ε, αυτό οδηγεί στην τρέλα!!  

Μόνο τα ζόμπι …του ΠΑΣΟΚ;; 

Έρχονται οι φοιτητικές εκλογές και ήδη έχουν βγει να φονικά μαχαίρια από τους νεολαίους – φοιτητές των κομμάτων! 
Ωστόσο, την αφίσα που έβγαλε η “Πανσπουδαστική”, δηλαδή η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ δεν έχει προηγούμενο! Εμπνευσμένη η αφίσα από τη δημοφιλή ξένη σειρά “The Walking Dead”, παραφράστηκε σε “ΠΑΣΟΚING DEAD” και παρουσιάζει την Φώφη Γεννηματά, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως ζόμπι! Που βεβαίως, θέλει η “Πανσπουδαστική” να μας υπενθυμίσει πως αυτοί ρούφηξαν και εξακολουθούν να ρουφούν το αίμα του λαού! 
Όμως, για να είμαστε δίκαιοι, δεν θα έπρεπε να βγάλουν και μια ίδια αφίσα με τις μορφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή;;
Δεν θα έπρεπε να βγει μια ίδια αφίσα, με τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο;;
Και ξαφνικά έτσι, θυμήθηκα τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας: “Όλα τα γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν”!!

Μας πληροφόρησε, αξιόπιστη και καλά γνωρίζουσα πηγή μας, πως σε μια καφετέρια στη Γκράβα, διδάσκονται μαθήματα “Κολεγίου” σε αρχάριους μικρούς και μεγάλους. Ιδίως σε ανυποψίαστους μικρούς! Στο τέλος δίνονται και “Μεταπτυχιακά”!
Γνωρίζει κάτι περισσότερο η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας;;
Γνωρίζει κάτι περισσότερο η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;;