...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Ανέλαβε αποστολή Αεράμυνας στη Μεσόγειο ο Ρώσος …»Tomahawk Killer»!

Το Καμάρι του Ρωσικού  στόλου της Μαύρης Θάλασσας η Φρεγάτα Admiral Grigorovich θα ενισχύσει τις ρωσικές δυνάμεις  αεράμυνας στη Συρία,  όπως ανέφερε o Ναύαρχος....
Vladimir Valuyev α στο  RIA Novosti, προσθέτοντας ότι τα οπλικά συστήματα της φρεγάτας είναι σε θέση να καταρρίψουν  των  Πυραύλους Tomahawk μεγάλου βεληνεκούς υποηχητικά πυραύλους cruise.

1052462892

Στις 8 Απριλίου το Καμάρι του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας η φρεγάτα Admiral Grigorovich επέστρεψε στη Μεσόγειο Θάλασσα.Αλλά Αποστολή ανέλαβε απο χθές και αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με τις άλλες  Ρωσικές δυνάμεις Αεράμυνας .
Σύμφωνα με τον Ναύαρχο Vladimir Valuyev, η  δύναμη πυρός του πολεμικού πλοίου θα ενισχύσει την αεράμυνα των Ρωσικών στρατευμάτων, τις δυνάμεις και τις εγκαταστάσεις στη Συρία.

Νωρίτερα, τον Απρίλιο, ο Ναύαρχος Grigorovich έλαβε μέρος στο Ρωσοτουρκικό PASSEX  την ναυτική άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια μιας ανεπίσημης επίσκεψης από τα τουρκικά πολεμικά πλοία στο νότιο λιμάνι της Ρωσίας του Νοβοροσίσκ.

1047468579

Το πολεμικό πλοίο θα συνεχίσει να υπηρετεί στην ομάδα του ρωσικού Ναυτικού στη Μεσόγειο μέχρι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους,» σύμφωνα με Στρατιωτικές πηγές

  Η επιστροφή του ρωσικού πολεμικού πλοίου στη Μεσόγειο δεν συνδέεται με την επιχείρηση των πυραύλων των ΗΠΑ στην Shayrat την αεροπορική βάση στη Συρία στις 7 Απριλίου, δηλώνουν οι Ρώσοι, αλλά λίγοι τους πιστεύουν !

The Russian Navy's frigate Admiral Grigorovich sails in the Bosphorus on its way to the Mediterranean Sea, in Istanbul, Turkey April 7, 2017

Η Φρεγάτα πάντως πέρασε τα Στενά  (φώτο) μια ημέρα μετά την Επιχείρηση των Αμερικανών κατά της Βάσης στη Συρία!

Επί του παρόντος, η ρωσική ναυτική ομάδα στην Ανατολική Μεσόγειο περιλαμβάνει τουλάχιστον έξι πολεμικά πλοία και τρία ή τέσσερα σκάφη υποστήριξης.

veteranos.gr