...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ- Ταξιδιωτική οδηγία από τις ΗΠΑ: «Kανείς Αμερικανός σε Ισραήλ, Iερουσαλήμ, Λωρίδα της Γάζας, Ιεριχώ, Βηθλεέμ και ολόκληρη την Δυτική Όχθη»- Ξεσπάει πόλεμος

Σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα θα ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος: Η Χαμάς εφοδιάζεται με πυραύλους και drones για να σπείρει τον όλεθρο στις ισραηλινές πόλεις),...
αναφέραμε ότι ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στη Μέση Ανατολή με την προετοιμασία Χαμάς και Χεζμπολάχ για ένα νέο  γύρο πολέμου με πολλά θύματα. Όλοι θεωρούν ότι o ισραηλινός στρατός θα επιτεθεί αιφνιδιαστικά ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου στην ευρύτερη περιοχή.

Σε αυτήν την είδηση επιβεβαιωνόμαστε μετά την σημερινή ταξιδιωτική οδηγία από  τις ΗΠΑ η οποία προδικάζει σαφώς πολεμικές εξελίξεις ενώ εγκυμονεί κινδύνους και για τους προσκυνητές τις άγιες ημέρες του Πάσχα.  

Σήμερα λοιπόν σύμφωνα με Αμερικανούς συμβούλους από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ συμβουλεύονται να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ εάν είναι ήδη εκεί, να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν».

Οι ίδιοι αξιωματούχοι θα πρέπει να έχουν λάβει επιπλέον μέτρα ασφαλείας κατά την επίσκεψη σε στρατόπεδα προσφύγων, πανεπιστήμια της Δυτικής Όχθης και «περιοχές» πιθανών συγκρούσεων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Όλα τα υπόλοιπα κυβερνητικά ταξίδια Αμερικανών αξιωματούχων στη Δυτική Όχθη εκτός των προαναφερόμενων περιοχών πρέπει να είναι για υπηρεσιακούς λόγους και διεξάγονται για πολύ σοβαρούς λόγους, καταλήγουν οι ίδιοι αξιωματούχοι .

Επίσης απαγορεύεται το ταξίδι στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού. Όταν ταξιδεύουν προς τις ακόλουθες περιοχές , οι Αμερικανοί υπάλληλοι πρέπει να παραμείνουν εντός 7 μιλίων  από τη Γάζα, 1,5 μιλίων  από τα σύνορα του Λιβάνου και 98 χλμ από το Γκολάν.

Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν στη Γάζα,την Ιεριχώ, την Βηθλεέμ και άλλες διαδρομές και γενικά σε ολόκληρη την  Δυτική Όχθη. Ταξίδια εντός των περιοχών αυτών πρέπει να είναι για υπηρεσιακούς λόγους και να πραγματοποιούνται υπό ενισχυμένη ασφάλεια.

Η παλαιστινιακή οργάνωση της Χαμάς σύμφωνα με ισραηλινές πληροφορίες εφοδιάζεται συνεχώς με εκατοντάδες ρουκέτες μικρής εμβέλειας, εντείνοντας την παραγωγή όπλων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την σύγκρουση με το Ισραήλ.

Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις  επίσης παρακολουθούν με μεγάλη ανησυχία την ύπαρξη drones στη Γάζα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά είναι μικρά, φθηνά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει από οποιοδήποτε κατάστημα .

Σε περίπτωση όμως που αυτά  τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εφοδιαστούν με  εκρηκτικές ύλες και κάμερες, τότε θα μετατραπούν  αυτόματα  σε λίαν «φονικά όπλα» κατά του Ισραήλ .

Πλησιάζουν οι Άγιες ημέρες του Πάσχα τις οποίες εορτάζει με κατάνυξη η χριστιανοσύνη ειδικά στους Άγιους τόπους , όμως οι πληροφορίες που έρχονται από αυτήν την περιοχή δείχνουν ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε άσχημες εξελίξεις με πολλές και διαφορετικού τύπου προεκτάσεις για ολόκληρη την περιοχή.