...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - Η σιωπή της Εκκλησία μας

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστα Γαβρόγλου και παιδεία
Η σιωπή της Εκκλησία μας.....

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Από τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου απεστάλη προ καιρού εγκύκλιος προς όλους του καθηγητές των εν Ελλάδι Γυμνασίων, προκειμένου να διοργανώνουν σε κάθε σχολείο “ενημερωτικές” Θεματικές εβδομάδες για τους μαθητές!  
Μεταξύ αυτών των Θεματικών, ανήκει και Θεματική για το “Κοινωνικό Φύλο” και για την “Ταυτότητα φύλου” ή “Έμφυλη Ταυτότητα” (έλεος Κύριε)!  
Τα οποία σημαίνουν: 
Κοινωνικό Φύλο, είναι μια κοινωνική κατασκευή που περιλαμβάνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που παραπέμπουν στην αρρενωπότητα και τη θηλυκότητα και διαχωρίζουν τη μια κατάσταση από την άλλη. Γι΄ αυτά τα χαρακτηριστικά λαμβάνεται υπόψη το βιολογικό φύλο (π.χ. αρσενικό, θηλυκό ή ίντερσεξ), η κοινωνική δόμηση των φύλων (ρολόι των φύλων) ή η ταυτότητα φύλου! 
Ταυτότητα φύλου ή Έμφυλη Ταυτότητα, είναι η αντίληψη ενός ανθρώπου για το φύλο του. Σε όλες τις κοινωνίες υπάρχει μια φόρμα φύλων που αποτελεί βάση για τη διαμόρφωση της κοινωνικής ταυτότητας ενός ατόμου όσον αφορά στην αλληλεπίδρασή του με τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας (σ.σ. από Βικιπαίδεια)!

“Τέρατα” με μορφή ανθρώπου οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… 

Αυτά τα τρομακτικά, από μια κυβέρνηση άθεων και κάποιων, τάχατες, ανεξάρτητων δεξιούληδων που σκοπό έχουν εν ονόματι της οικονομικής κρίσεως και της ανέχειας του λαού μας, που δημιούργησαν τα Μνημόνια, να περνούν φρικαλέες αποφάσεις, αποδόμησης και βίαιου ευνουχισμού της Κοινωνίας, δια μέσω της τρυφερής ηλικίας των παιδιών μας, του Γυμνασίου!  

Ιατρική βόμβα στις έκφυλες αποδομήσεις…

Με αυτόν τον τίτλο, βρήκα ένα άρθρο στο περιοδικό “Ο Σωτήρ” και σας το γνωρίζω, δημοσιεύοντάς το, για να καταλάβετε την εγκληματική προσπάθεια διεστραμμένων μυαλών, αυτής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!    
«Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η ιατρική έκθεση του “Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων” (εθνικής οργανώσεως με μέλη σε 47 Πολιτείες της Αμερικής με σκοπό την προώθηση της υγείας και της ευημερίας των παιδιών) σχετικά με τις “Έμφυλες Ταυτότητες” και το λεγόμενο “ Κοινωνικό Φύλο” παρά ως βόμβα που διαλύει όλες τις αρρωστημένες εκφυλιστικές πεποιθήσεις περί αποδομήσεως των έμφυλων στερεοτύπων! 
Με πολλή χαρά και ψυχική ανακούφιση για την κατάθεση έγκυρου, σαφώς  επιστημονικού λόγου από ιατρούς υψηλής επιστημονικής περιωπής μεταφέρουμε συνοπτικά τις θέσεις του Κολλεγίου. Ο τίτλος της σχετικής εκθέσεως είναι: “Η ιδεολογία των φύλων βλάπτει τα παιδιά”. Σ΄ αυτήν διαλαμβάνονται και τα εξής (επιλεκτικά): “Το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων προτρέπει τους επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς και νομοθέτες να απορρίψουν όλες τις πολιτικές που προδιαθέτουν τα παιδιά να δεχτούν ως φυσιολογική μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου. Τα γεγονότα και όχι η ιδεολογία καθορίζουν την πραγματικότητα…”!   

Δεν υπάρχει τρίτο φύλο!

- Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα αντικείμενο βιολογικό δυαδικό γνώρισμα: Τα χρωμοσώματα XY και XX είναι γενετικοί δείκτες του αρσενικού και θηλυκού αντιστοίχως και όχι γενετικοί δείκτες κάποιας διαταραχής. Οι εξαιρετικά σπάνιες διαταραχές ανάπτυξης φύλου (DSD) είναι όλες ιατρικώς αναγνωρίσιμες αποκλίσεις από το σεξουαλικό δυαδικό πρότυπο και ορθώς έχουν χαρακτηρισθεί ως διαταραχές του ανθρώπινου σχεδιασμού. Τα άτομα με διαταραχές ανάπτυξης φύλου (συχνά αποκαλούμενα ως “διαφυλικά”) δεν αποτελούν τρίτο φύλο!
- Κανείς δεν γεννιέται με κοινωνικό φύλο (gender). Όλοι γεννιούνται με ένα βιολογικό φύλο. Το κοινωνικό φύλο (επίγνωση και αίσθηση του εαυτού μας ως αρσενικού ή θηλυκού) είναι μια κοινωνιολογική και ψυχολογική έννοια, όχι αντικειμενική βιολογική έννοια. Οι άνθρωποι που “αισθάνονται σαν το αντίθετο φύλο”, ή “κάπου ενδιάμεσα” δεν αποτελούν το τρίτο φύλο. Παραμένουν βιολογικά άνδρες ή βιολογικά γυναίκες.
- Η πεποίθηση ενός ατόμου ότι αυτός ή αυτή είναι κάτι που δεν είναι, στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζεται ως σημάδι συγχυσμένης σκέψεως. Η δυσφορία γένους (GD), αναφερόμενη παλαιότερα ως διαταραχή ταυτότητος φύλου (GID), είναι μια αναγνωρισμένη ψυχική διαταραχή κατά την  πιο πρόσφατη έκδοση του Διαγνωστικού και Στατιστικού Εγχειριδίου της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης (DSM-V).
- Σύμφωνα με το DSM-V το 98% των αγοριών με διαταραχή ταυτότητος φύλου και το 88% των κοριτσιών με διαταραχή ταυτότητος φύλου τελικά αποδέχονται το βιολογικό τους φύλο, αφού περάσουν με φυσιολογικό τρόπο την εφηβεία.

Κίνδυνοι καρδιακών παθήσεων, θρόμβων του αίματος, εγκεφαλικού, καρκίνου, αυτοκτονιών!

- Τα παιδιά προεφηβικής ηλικίας που χρησιμοποιούν ορμόνες, που μπλοκάρουν την εφηβεία προκειμένου να υποδυθούν το αντίθετο φύλο, θα χρειαστούν ορμόνες “διασταύρωσης φύλου” σε προχωρημένη εφηβεία. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε μόνιμη στειρότητα. Τα παιδιά αυτά δεν θα μπορέσουν ποτέ να συλλάβουν γενετικώς δικά τους παιδιά ούτε και μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Επιπλέον, οι ορμόνες διασταύρωσης φύλου (τεστοστερόνη και οιστρογόνα) συνδέονται με κινδύνους καρδιακών παθήσεων, υψηλής αρτηριακής πιέσεως, θρόμβων του αίματος, εγκεφαλικού, σακχαρώδους διαβήτη και καρκίνου.
- Τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι 20 φορές υψηλότερα σε εφήβους που χρησιμοποιούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου και υποβάλλονται σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.
- Το να κάνεις τα παιδιά να πιστεύουν ότι μία ζωή χημικής και χειρουργικής μίμησης του αντιθέτου φύλου είναι φυσιολογική και υγιής συνιστά κακοποίηση του παιδιού.

Επιτέλους ας συνέλθουμε ως Έθνος…

“Κακοποίηση του παιδιού”, κύριοι του Υπουργείου Παιδείας. Αυτό προκαλεί η θεματική σας Εβδομάδα. Και η γνωμάτευση αυτή δεν προέρχεται από “συντηρητικούς ομοφοβικούς ρατσιστές”, αλλά από διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες της Ιατρικής. Επιτέλους ας συνέλθουμε ως Έθνος. Ας πετάξουμε από πάνω μας τα ράκη κάποιων υπερ-κρατικών διαφθορέων, που, επειδή διαθέτουν χρήμα, μπορούν να εξαγοράζουν συνειδήσεις και να οδηγούν τις κοινωνίες σε  ολοσχερή αποδόμηση. Ως Έθνος με πολιτισμική ταυτότητα από τις ισχυρότερες διεθνώς, διαθέτουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα, τον ζωντανό λόγο του Θεού, την αγία μας Ορθόδοξη Εκκλησία και την ατίμητη ιστορική μας κληρονομιά, που θα εξασφαλίσουν υγεία και σταθερότητα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Τα νέα βλαστάρια αυτής της Πατρίδας διαθέτουν εθνικό γενετικό υλικό πολύ ισχυρό. Μην το αποδυναμώνουμε. Μην το αποδομήσουμε με αλλότριες πρακτικές. Με μια υγιή Παιδεία, στηριγμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε ως Έθνος και να μεγαλουργήσουμε και πάλι στην παγκόσμια ιστορική και πολιτική σκηνή»!!
Χωρίς άλλα λόγια…