...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Οι…υποστηριχτές του Ισλάμ εγκαταλείπουν τη Σουηδία!

Αριστεροί και ΜΚΟ…φοβούνται τον ισλαμικό κίνδυνο!
Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στην κατά τα άλλα ασφαλή Σουηδία, όπου πολλές πόλεις έχουν καταληφθεί πλέον από τους ισλαμιστές, δημιουργώντας τα δικά τους άβατα – γκέτο.....


Ενδεικτικό είναι πως πολλά μέλη φεμινιστικών οργανώσεων με ενεργό δράση, εγκαταλείπουν μανιωδώς τη χώρα εξαιτίας της ραγδαίας ανόδου του ισλαμικού – θρησκευτικού φονταμενταλισμού στην σκανδιναβική χώρα! Παραπονιούνται για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν σε πολλές αστικές περιοχές όπως το Husby.

«Οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές έχουν αναλάβει τον έλεγχο και δεν αισθάνομαι καμία απολύτως ασφάλεια εδώ», καταγγέλλει μία φεμινίστρια, η Nalin Pekgul.

Την ίδια στιγμή και παρά το ότι αριστερά κινήματα και φεμινίστριες έφτασαν στο σημείο να καταγγέλλουν την άγρια κατάσταση στη Σουηδία, τα συστημικά ΜΜΕ εξακολουθούν να μην αναδεικνύουν το θέμα, παρουσιάζοντας τη Σουηδία ως μία από τις πιο…ασφαλείς και φιλήσυχες χώρες στον κόσμο.

ΠΗΓΗ