...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

''..........................ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ..........................''

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Προκαλεί πάλι ο “σουλτάνος” Ερντογάν: Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα!

Στο επίκεντρο των τελευταίων δηλώσεων Ερντογάν υπήρξαν και πάλι αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.....
Όλα αυτά προκειμένου για άλλη μία φορά να προκαλέσει και να συσπειρώσει εν όψει του επερχόμενου δημοψηφίσματος.
Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν απαντώντας στις δηλώσεις τούρκου βουλευτή της αντιπολίτευσης, ο οποίος είπε ότι «θα πετάξουν στη θάλασσα όσους ψηφίσουν ναι», ο Ερντογάν είπε: «Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός, είναι Έλληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα».

Καταρχάς, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι αυτοί είναι οι τούρκοι με τους οποίους οι πολιτικάντηδες σχεδιάζουν την «ελληνοτουρκική προσέγγιση». Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η προκλητικότητα Ερντογάν, ούτε περιορίζεται σε αυτόν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τούρκοι παράγουν κρίσεις στις «ελληνοτουρκικές σχέσεις» ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να προωθούν κάθε φορά την ατζέντα τους.

Το πρόβλημα είναι ότι την ίδια ώρα που αυτοί προκαλούν με την Μικρασιατική Καταστροφή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολιτικοί εθνικά σκεπτόμενοι να τους απαντήσουν με Δερβενάκια και να τους αναγκάσουν να οπισθοχωρήσουν, όπως κάνουν κάθε φορά που συναντούν αντίσταση.

Και πριν προλάβουν να μιλήσουν κάποιοι για τις «διεθνείς συνθήκες», αυτές δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες με τις συνεχείς προκλήσεις του σουλτάνου σε διεθνές επίπεδο, σε όλα τα ζητήματα.

xryshaygh.com

grothia.gr