...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Πηγή:

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Μας χρωστάνε οι Δυτικοί ΠΑΤΡΙΔΕΣ και θα μας τις δώσουν εκ των πραγμάτων.

Εμφάνιση φωτο-4-1.jpg
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
-Όλοι χρωστάνε τελικά,  σε ποιόν ξεχνάνε;
Όμως ότι σε μας χρωστάνε ΠΑΤΡΙΔΕΣ κάνουν πως δεν το θυμούνται.
Στο 325% έφτασε το παγκόσμιο χρέος! - Κατά τ'άλλα η Ελλάδα με 125% ήταν το πρόβλημα...

Τα παραπάνω μας διαμήνυσε ένας φίλος την στιγμή που διάβαζα για τις νέες φιέστες που ετοιμάζει  πιθανώς ο σουλτάνος την ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
«Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει μια μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής λίγο πριν τις 16 Απριλίου, εντός της Αγίας Σοφίας, μαζί με όλη την κυβέρνηση και τους ανώτερους αξιωματούχους του ΑΚΡ. 
Θα πρόκειται για μια παράσταση εναντίον των Σταυροφόρων συνοδευόμενη με την ρητορική μετατροπής του μουσείου ξανά σε χώρο λατρείας, που ξανανοίγει ως ισλαμικό τέμενος όπως αναφέρουν σοβαρές πηγές από το Παλάτι (σ.σ. εννοεί το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα)», αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα.» http://www.iefimerida.gr/ 6 Απριλίου 2017
Τελικά Ρετζέπ πετάξατε τους Έλληνες το 22 στην θάλασσα και το ΑΙΓΑΙΟ γιόμισε με ΕΛΛΑΔΑ και Ρωμιοσύνη για να γίνει παλιρροϊκό κύμα που θα γυρίσει πίσω στην Μικρά Ασία. 
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι τζαμί , ούτε μουσείο.
Είναι καταχωρημένη στο κτηματολόγιο του Ουρανού με Ελληνικούς τίτλους σαν ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ στον οποίον γινόταν όλο το τελετουργικό της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ την  Μεγάλη Εβδομάδα επί 1000  και χρόνια.
Άρα ευλογίες δεν δίνει σε άπιστους που ιστορικά την μάτωσαν.
Τις μόνες ¨ευλογίες¨ που θα δώσει άμα τυχόν την βεβηλώσετε Μεγάλη Παρασκευή θα είναι να ανοίξετε το καπάκι των γεωπολιτικών και ενθολογικών προβλημάτων για να βγουν οι ψυχές των σφαγιασθέντων μέσα από αυτήν.
Και μια τέτοια ¨ευλογία ¨ που θα  σας δώσει θα είναι το κουρδικό που θα πυροδοτήσει την ευρύτερη περιοχή. 
«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.
Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» σελ. 431
«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412
«Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» σελ. 422
Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994
Τελικά ο εν δυνάμει σουλτάνος αποδεικνύεται ο καλύτερος διαφημιστής των προφητειών και των προρρήσεων των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.
Θα είναι δύσκολη η Μεγάλη Βδομάδα γιατί έπεσαν όλοι ( τοκογλύφοι και τούρκοι )  να μας φάνε.
Πέρασαν πολλά χρόνια για να κατανοήσουμε γιατί όλο μας  κατατρώγουν διαχρονικά.
Αυτό το μέρος έχει το καλύτερο «φαγητό».
Αυτό το μέρος δεν είναι μόνο  πέτρες ,χώμα , ήλιος και  θάλασσα .
Είναι το ΠΡΟΖΥΜΙ που φούσκωνε και πρόκειται να ξαναζυμώσει τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας